Surinaamse film Wiren vanaf 18 juni te zien op Netflix in Nederland

1
Speciale voorpremière van WIREN in Pathé Schouwburgplein Rotterdam

De Surinaamse film Wiren is deze maand voor het eerst te zien op Netflix. De film, die volledig opgenomen is in Suriname, is vanaf 18 juni bij de populaire streamingsdienst in de Benelux te zien en is daarmee de eerste Surinaamse film op Netflix! Eerder was Wiren ook al te vinden op iTunes.

Op 30 september vorig jaar ging de film Wiren in Nederland in première tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht. De film draaide daarna 2 maanden in de Nederlandse bioscopen. De stap naar Netflix is volgens regisseur Ivan Tai-Apin een hele belangrijke omdat de hele wereld ook Suriname te zien krijgt.

De film gaat over de dove jongen Wiren. Wanneer hij wordt afgewezen door de universiteit, realiseert hij zich dat dove mensen niet dezelfde rechten en kansen genieten als horende mensen.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.