Lijk aangespoeld bij visserijbedrijf aan de Surinamerivier

3
Lijk aangespoeld bij visserijbedrijf aan de Surinamerivier
Het stoffelijk overschot wordt voor onderzoek afgevoerd vanaf het bedrijfsterrein.

In Suriname is vanmorgen een lijk aangespoeld, bij een bedrijf dat is gevestigd aan de Surinamerivier. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een lichaam van een vrouw. Het lijk zou in verre staat van ontbinding zijn aangetroffen.

Vanmorgen rond 10.00u kwam de melding binnen dat een lijk zou zijn aangespoeld bij het visserijbedrijf Marisa Fisheries aan de Sir Winston Churchillweg. De verschillende Surinaamse politie-eenheden gingen ter plaatse en troffen inderdaad een stoffelijk overschot aan.

Er is verder nog niet veel bekend in deze zaak. Het lijk is in beslag genomen en voor onderzoek afgevoerd door een uitvaartbedrijf (foto). De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek. Later meer…


3 REACTIES

  1. er wordt een hindoestaans meisje al weken vermist volgens programma 1 voor 12. ze was een accu voor iets gaan kopen en is sindsdien niet meer teruggezien. zie youtube 1 voor 12 of prime alert??

    moeder is al vele malen aangifte gaan doen.

    politie doet niks.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.