vrijdag, mei 31, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBurger en militair aangehouden na familieruzie

Burger en militair aangehouden na familieruzie

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft deze week een burger en een militair aangehouden na een familieruzie. De 31-jarige burger Rayn H. kreeg een woordenwisseling met zijn stiefvader, over de wijze waarop Ryan om gaat met de verzorging van zijn huisdieren.

Volgens de aangever werd Ryan zo boos dat hij zijn jachtgeweer pakte en hem- de stiefvader- daarmee bedreigde. Ryan werd op dinsdag 24 maart aangehouden door de politie van het bureau Flora voor deze bedreiging meldt de politie.

Uit het onderzoek is komen vast te staan, dat Ryan het geweer illegaal in bezit had. Het jachtgeweer had hij gekocht bij een militair. De 28-jarige militair werd vervolgens aangehouden en die verklaarde dat hij het wapen gevonden had waarna hij het verkocht had voor Ryan.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Ryan ingesloten voor bedreiging en illegaal vuurwapen bezit. Het strafrechtelijk onderzoek tegen de militair zal door de Militaire Politie worden verricht. Hij is door de politie overgedragen aan de Militaire Politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Het lijkt erop dat de burgers weer bewapend worden, MILITIA,MILITIA, MILITIA, alleen vraag ik mij af of het een overheidsmilitia is of een particulier initiatief. We zullen het wel merken when time comes.


  Maak melding
 2. Beste mensen,
  het is al jaar en dag bekend dat militairen en politie soms illegaal wapens verkopen. Vaak meegemaakt op de markt waar mijn vader sinds 1975 een verloopplek had. Het wapen werd verkocht en een paar dagen daarna stuurde ze hun “oprechte kameraden” om langs te gaan bij de koper. En onder dreiging van opsluiting, moest nog djoeku betalen om vrij te zijn.

  Oplichters de militairen (natuurlijk verdienen de eerlijke en hard werkende leden vd gewapende macht geen blaam), maar het zijn jammer genoeg schaarser dat de mooiste diamanten.

  Hopelijk komen deze lieden tot inkeer.

  Groet en het gaat je goed, Gado de wi fesi mang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES