zondag, februari 25, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Zanderij neemt afscheid van KLM Boeing 747-400

VIDEO: Zanderij neemt afscheid van KLM Boeing 747-400

-

Does Travel & Cadushi Tours

Zojuist werd deze KLM 747 City of Lima op een speciale manier welkom geheten op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven van Suriname. De luchthaven neemt op deze manier afscheid van de Boeing 747-400, een van de meest iconische passagiersvliegtuigen.

Deze wordt vervangen door efficiëntere vliegtuigen zoals de Boeing 787 Dreamliner. De KLM zou alle Boeing 747 toestellen uiterlijk in 2021 uitfaseren, maar vanwege de coronacrisis gebeurt dat eerder. Vandaag is dus de laatste vlucht vanuit Suriname terug naar Nederland.

The Johan Adolf Pengel International Airport (PBM) says Goodbye to the world’s most popular aircraft, The “Boeing 747-400”. Today, March 28th, this beautiful aircraft from KLM Royal Dutch Airlines is serving us for the last time. Thanks, Goodbye and Farewell!” schreef de luchthaven op Facebook.

Filmpje van de landing van het vliegtuig zojuist in Suriname:

https://www.instagram.com/p/B-ShIlkFO_U/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

13 REACTIES
 1. Iconisch. Maar heel oud en behoorlijk krampachtige seating in de economy class.voor een beetje meer comfort een behoorlijk bedrag neertellen
  .bye bye golden.oldie.


  gemodereerd
 2. PH- BFL.. met een brok in de keel nemen wij afscheid van dit prachtig en betrouwbaar stukje techniek. Je opvolgers staan al te popelen om het van je over te nemen. Diep respect voor de Boeing 747… in de vroege jaren 70 was je al een zeer indrukwekkend toestel. Die zijn gelijke niet kende. Nu bijna 50 jaar later is de tijd aangebroken om plaats te maken voor de zuinigere, schonere en efficiëntere motoren. Ik ga het beeld van jouw zeker missen


  Maak melding
 3. Goodbye Queeny 747! Eerste keer ook uit Suriname naar Nederland mee gevlogen. Laatstelijk nog met de KLM uit Delhi naar Amsterdam in de Queen of the Skies.


  Maak melding
 4. Twee keer terug gevlogen naar Schiphol toen bleek dat een motor problemen gaf. We waren net tien minuten in de lucht. Ik zal die dag nooit meer vergeten. De Boeing 747!


  Maak melding
 5. De KLM wordt steeds moderner en efficiënter. De concurrentie op de route pbm wordt steeds groter. Maar gelukkig hebben de Chan. Onze enige redder. Hij zal ook SLM uit de rode cijfers halen.


  Maak melding
 6. En de boeven opsluiten, en Suriname weer positief op de wereldkaart zetten. Schorems als W&W zullen naar Cuba verbannen worden om daar met hun helden tot hun eind te komen. Sommige paarse ratten zijn al aan het inpakken en hun waardeloze families vooruit te sturen. Elias was zijn nieuwe onderkomen gaan inspecteren…deze ratten hebben enorm veel poen gemaakt, vandaar dat je in Su een nieuwe moederbank hebt: Chodelul Bank.


  Maak melding
 7. Leeft Ray van Trikt nog of zijn ze hem op Richelieu vergeten. Zijn moeder schijnt een viruslijder te zijn. Dit geldt ook voor Doekhi, Hasina, Miesikaba en Simons. Ze hebben allemaal boter op hun lege kop.


  Maak melding
 8. Thanx queeni heb vaker met je gevlogen goede vluchten gehad, eerste trip was van mij met 747-400 queeni dus.
  Goede service en leuke cabine crew vriendelijk als passagier heb niks klagen gehad netjes optijd vertrekken.
  Zelfs twee keer eerste klas en één keer bussines klas gevlogen dat was een goede service genoten gewoon.
  Einde tijdperk queen of the sky van mijzelf heb genoten aan boord.
  Was geweldig 😊😉✈


  Maak melding
 9. Hi, was de eerst Boeing 747 die in Suriname op 7 April 1972 landde een 200- 300 of 400 model? Dank u! ( ik wil dit weten omdat ik een deze model vliegtuig wil aanschaffen)


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES