Suriname volgend jaar allerlaatste bestemming van KLM Boeing 747

28
Suriname volgend jaar laatste bestemming van KLM Boeing 747

De Boeing 747-400 is een van de meest iconische passagiersvliegtuigen. Deze wordt op termijn echter vervangen door efficiëntere vliegtuigen zoals de Boeing 787 Dreamliner. Naar verwachting zal ook de KLM alle Boeing 747 toestellen uiterlijk in 2021 uitgefaseerd hebben. Suriname wordt de laatste bestemming van dit vliegtuig.

KLM beschikt momenteel nog over acht 747’s om passagiersvluchten uit te voeren en dat worden er steeds minder. In mei 2021 is alleen Paramaribo nog overgebleven, als 747 bestemming voor KLM. Daarna moeten ze allemaal vervangen zijn door zuinigere Boeing 777’s en 787 Dreamliners.

De Johan Adolf Pengel luchthaven van Suriname krijgt in mei 2021 van de KLM dus de eer om de laatste schema bestemming te worden met de B747. Zelfs de gezagvoerder van deze laatste vlucht is al bekend; Paul van de Ven.


28 REACTIES

 1. Dankzij Su kopen ze nieuwere.
  Als ze hun afgedankte rommel maar weer meenemen.
  Goedkoper of niet in onderhoud. Ticket blijft duur dus houdt de eer maar voor een ander land. Denk je zeker de domme Surneds vullen de kist dan.
  gemodereerd

 2. Wendy
  Je moet als ontbijt geen citroenen eten. Dankzij de KLM kunnen de Surinamers de wereld ontdekken. De SLM heeft de duurste kaartjes, de minste vliegtuigen en de slechtste service.
  gemodereerd

 3. Werk aan de winkel voor SLM, als ze ten minste in markt willen blijven, lijndiensten naar Amsterdam,India, Indonesie, Ghana, zuid-Afrika, Pakistan,China,Brazilie, Haiti,Guyana, America. Engeland, wat houd ons tegen, organisatie, geld en eerlijkheid.


  Maak melding

 4. Qua efficiency, punctualiteit en veiligheid is de KLM aan de top. De gemeenschap wil hiervoor wat betalen. De slm kan van de wiite man een voorbeeld nemen. Maar nee. Om de haverklap wórdt prietpraat een nieuwe directeur aangesteld. Hierdoor wordt de belangen van de boeven gecontinueerd. Bij de slm thans 1 luchtvaardig vliegmachine met 500 werknemers. Soso njang foe a potie volk.


  Maak melding

 5. @Wendy, zodra SLM verstandige beslissingen gaat nemen en gaat vliegen met vliegtuigen die zij 7 maal per week vol krijgt (dus dagelijks kan vliegen) op de route met Amsterdam kan het wat worden. Betekent ook dat Adolf Pengel efficiënter moet gaan werken om de kosten omlaag te krijgen. Dit zal je dan ook terug zien in de ticketprijzen.
  gemodereerd

 6. Wendy waterkantteef,

  Jij bent nooit verder gekomen dan de Bosjesbrug in je kansloze leven.
  Wat lul je nou over vliegtuigen. Je hebt er nooit 1 van dichtbij gezien…..met je paarse kinderogen.


  Maak melding

 7. Flyer zit jij naar als een randdebiel re kletsen over anderen. Je zou willen dat je in mijn plaatst zat.
  Poep zoals jij dat spoel ik door mn wc en als je dat van een hond bent maak ik je dicht met zand. Verspil mn tijd niet aan afval produkten.
  Jij en je hele Klm mogen op het dak gaan ztten.
  Kijk wat jullie zondag te wachten staat


  Maak melding

 8. Wentelteefje,

  als domheid, gebrek aan verstandelijke vermogens en je treurige taalachterstand pijnlijk zijn, zit jij vanaf nu, de rest van je kansloze pinaarbestaan aan de pijnstillers.

  Je weet niks, je kunt niks, je doet niks en je bent niks, als behalve paars geindoctrineerde en paranoïde lulkoek verkopen.

  Roest lekker vast, met je wekelijkse voedselpakket in dat corrupte, criminele narcoland met zijn veroordeelde president, frauderende Governor en leengeile Hoefdraad.

  Geniet maar van een verdiend Corona-weekend.


  Maak melding

 9. Ben twee maal gevlogen met klm 787_9 en klm 787_10 geen verschil te merken qua ze blijven allemaal herrie maken binnen in de vliegtuig? wat eten betref is bij klm niet zo echt lekker,bij de slm wat eten betref is het top,zij hebben nog veel te leren bij de slm,maar desontdanks maak mij niet uit met welke ik vlieg,het blijven vervoers middelen no spang,slm is ook goed nooit problemen mee gehad,jammer dat sommige mensen pech hebben gehad bij de slm,in ieder geval in mijn optiek slm of klm aktie dan ga ik voor en niet naar slm of klm
  Veel succes!!!!!


  Maak melding

 10. Nog vorig week in de 747 gevlogen van Delhi naar Amsterdam was na lange tijd weer in zo een kist. Heb nog gekeken naar de film waar een 18 jarige surinamer een bakra milf trakteert voor de 2de WW.


  Maak melding

 11. Beste mensen,
  dat sommige Surinamers beweren dat Sur. KLM & Nederland heeft groot gemaakt, kan op haar of zijn vermogen beoordelend waar zijn voor die persoon. Velen vinden dat D.D.B. Suriname ook groot gemaakt heeft… of niet? Beste mensen wees van tijd tot tijd wat objectief en opo yu ai.

  Suriname heeft zitten slapen en nu krijgen de Nederlanders de schuld dat het niet goed gaat met Suriname. AI BOY , het is heel makkelijk om je eigen falen in iemands anders schoenen te schuiven. Van wie hebben ze dat voorbeeld steeds gekregen…? hmmm ff nadenken ai natuurlijk van D.D.B. Mi no fout , maar na Nederlandse regering ai boycot mi.
  Aha maak je zelf wijs en je slijmbalen.

  Beste mensen, ik hoop dat ik ongelijk krijg,maar NDP komt na 25-2-2020 weer aan de macht. Ze gaan met geld strooien en velen zijn gevoelig daarvoor. Ras , cultuur en soms zelf godsdienst ne play wang rol. Money Talks.

  Oke dang, Gado de wi fesi mang.


  Maak melding

 12. Ben benieuwd of KLM met de 777 naar Paramaribo komt daarna of ze toch kiest voor de 787, met meer frequenties om SLM geen kans meer te geven. Gewoon dagelijks met de 787-900 komen naar Paramaribo en dan blijven er kruimels over voor TUI en SLM.

  Helaas, the winner takes it all.


  Maak melding

 13. Tja, de B747-400 is een prachtig toestel maar ik vraag me af waarom Suriname deze discutabele te deel valt. Vele Surinamers (in NL en Su) klagen vaak over de toestellen van de SLM (te oud bla bla) maar vergeten dat de KLM een oude B747-400 naar Su vliegt. Een route waarop de opbrengst per stoel waarschijnlijk hoger dan gemiddeld is bij de KLM.


  Maak melding

 14. @Wendy…de KLM gaat een ander vliegtuig zetten richting suriname. Een nieuwe. Wat is jou probleem dan? Het is gewoon onafhankelijk. Ze bemoeien voor 100% niet meer met Suriname. Dus liever hou je je mpp klep dicht.


  Maak melding

 15. Oe alla mala yang ka yereh… all1 mar rotzoii zit men hier te typen … foiii toggh….
  Nooit hb ik hier een nette of juiste opmerking vn mensn gzien. Elk airliner is aan het moderniseren punt uit. En KLM is niet de enigste zlfs onze slm is aan ht moderinisren. Al hft slm wat vertragingen maar slm hft 2019 tch overleeft terwijl grootere airliners van europa en andre landen niet 🙄🙄🙄
  gemodereerd

 16. Mijn eerste vlucht was met KLM naar Nederland beste service.
  Zal nooi mijn eerste vlucht vergeten.
  I love the Queen off the skyvolgend jaar naar Suriname zal ook de Queen zijn .
  En teug vlucht ook intussen zal ik met Queen overal mee vliegtuig.
  De tijdperk nadert en dat is jammer


  Maak melding

 17. Beste mensen, Het vermogen van de SLM ten opzichte van de KLM is, De zon vergelijken met een dovende kaars. Eigenlijk is dit een overbodige discussie, Wil SLM groter worden dan is er maar een vertrouwde en goedkope oplossing, Een CodeShare Contract met een ander middelgroot Airliner en de helft van het overbodige personeel naar huis sturen. Vraag is wie stuur je naar huis? Het zijn allemaal Profiteurs van de eerste rij, kijk maar naar hun monotone afkomst. Een ander afkomst heeft helaas geen toegang tot dit clubje
  Nu leasen zij bij verschillende maatschappijen en houden uiteindelijk niks over of moeten zij zelfs bijleggen. Mijn statement is overduidelijk: Neem Geen Risico, Als Je Het Niet Meer Kunt!!!!! Helaas….


  Maak melding

 18. Sari Surniname,

  Sorry zijn wij Nederlanders nog verantwoordelijk voor jullie corrupte drugsstaatje? Onafhankelijkheid betekend je eigen boontjes doppen. Het staat jullie vrij een gloednieuwe Boeing te kopen hoor. Ga ergens anders je handje ophouden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.