dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBeide autobestuursters gewond na aanrijding tussen twee auto's

Beide autobestuursters gewond na aanrijding tussen twee auto’s

-

Does Travel - naar Suriname

Flinke schade vanmiddag na een aanrijding tussen deze twee auto’s in de omgeving van de Hermitage mall in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeluk rond 17.50u plaats vond en dat beide autobestuursters gewond raakten.

De blauwe auto reed over de Vieruurbloemstraat en stak de Lalarookhweg haastig over naar het ander gedeelte van de Vieruurbloemstraat, om richting Leysweg te gaan. Bij die gelegenheid onderschatte de vrouw de snelheid van het aankomend voertuig.

Deze aankomende auto was een grijze Ist, die over de Lalarookhweg reed richting Live Entertainment Center (voorheen Flamboyant Park). Door de klap die daarna ontstond raakten beide voertuigen flink beschadigd.

De autobestuursters raakten gewond en moesten met een ambulance afgevoerd worden naar de Spoedeisende Hulp.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Jorcona en Bakrona lai in Sranang. Al die dolende geesten uit jaren tachtig zijn in Paramaribo gearriveerd. Ze moeten rust krijgen. Dinsdag gaan ze het horen op de zitting van de krijgsraad. Kijken hoeveel japjapies en keskesies meegaan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES