vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameMangre doet aangifte tegen leden actiegroep ALS

Mangre doet aangifte tegen leden actiegroep ALS

-

Does Travel - naar Suriname

Reshma Mangre, voorzitter van de Bond van Leraren (BvL) en de Alliantie voor Leerkrachten in Suriname (ALS), heeft gisteren aangifte gedaan tegen de penningmeester van de ALS Imansoeradi en ondervoorzitter Balesar wegens diefstal, verduistering, smaad en laster. Dit meldt het bestuur in een persbericht.

Volgens het bestuur was het hoog tijd voor Mangre om aangifte te doen voor strafrechtelijke vervolging. Dit ter bescherming van het imago van de bond en meer nog omdat deze ontoelaatbare handelingen van de bestuursleden niet langer worden geaccepteerd door het bestuur en de leden .

Het bestuur meldt verder dat de penningmeester de hele financiële administratie heeft verduisterd om te kunnen sjoemelen. Sinds oktober werd de penningmeester gevraagd om de financiële administratie en de gelden over te dragen. Volgens het bestuur heeft de penningmeester dat herhaaldelijk geweigerd.

Om het imago van de bond niet te schaden heeft de voorzitter in december Imansoeradi per deurwaardersexploot gesommeerd de gelden en de administratie te retourneren. Ook dat heeft de penningmeester straal genegeerd. Naar zeggen van het bestuur heeft de penningmeester bewust Mangre beklad nadat bekend was geworden dat zij tot de politiek is toegetreden.

“Ook de gelden van de jaarafsluiting zijn verduisterd door de actiegroep van de ALS. Volgens Mangre heeft de penningmeester te kwader trouw gehandeld om schade aan te richten aan haar reputatie en het imago van de ALS”, aldus het bestuur. Vandaag om 11.00u belegt het bestuur een persconferentie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

44 REACTIES
 1. Reshma mangre een vrouw met ballen,goed zo door gaan Reshma! Anders dan de nieuwe govner van Cbvs die man komt binnen en eerste wat wil doen die boeven beschermen.


  Maak melding
 2. Deze sterke capabele vrouw heeft geen amnestie nodig. Ze is niet bang.Ze laat het recht het werk doen. En zo hoort het.

  Maar wat Didibri en co
  – met alle spoed een amnestie wet aannemen die nergens op slaat
  – boycotten van alle onderzoeken mbt corruptie carifesta, spsb etc. Er worden weinig tot geen gegevens verstrekt aan clad
  – steeds met halve vage verklaringen komen
  – probeert justitiële autoriteiten om te kopen
  – nooit verantwoordelijkheid genomen
  – steeds a no mi mentaliteit. Het is altijd de schuld van de VHP

  Na 25 mei zal de hele paarse bende met tam tam en toeter naar de isoleercel gebracht worden. De Boeler vaseline smeerder zal weer blij zijn.


  Maak melding
 3. Mangre heeft gelijk. De dieven moeten opgepakt worden. Deze vrouw is heel goed bezig..Hoop dat zij alle steun krijgt. Alles wat in het donker is komt ooit in het licht.


  Maak melding
 4. Deze dame probeert net als de rest van de VHP het volk steeds te misleiden. Zij is zelf beschuldigd van diefstal.
  Naast de aantijgingen van het ALS-bestuur, beweren leden van de BvL dat Mangre heeft doen voorkomen dat ze in december is overvallen in haar auto, waarbij contributiegeld is buitgemaakt. Toen de Ware Tijd haar kort daarna om een reactie had gevraagd, wilde zij niet op de zaak ingaan.
  Reshma stelt nu dat ze werkelijk is beroofd, maar dat privégeld is meegenomen. Bondsgeld blijven bij de penningmeester, zegt make-up dame. Voorts beweren leden dat de Reshma had aangegeven dat het kasboek ook was meegenomen. Dit zou zij niet hebben gemeld bij de politieaangifte.

  Terwijl de regering in Suriname serieus bezig is om het virus te bestrijden, is de oppositie bezig campagne voeren. Waar is Chan, hij was gerend naar de ambassadeur van China met mondkapjes en gelijk op de foto voor de media. In de wereld is het crisis, iedereen werkt met elkaar samen. In Suriname voert de oppositie geen klap uit om te helpen om het virus te bestrijden. Alleen maar tegenwerking! De VHP is kampioen tegenwerking. Als eerste gerend naar het CHS om te registreren. Ze dienen interpellatie voorstel in het parlement voor de show, oppositie was niet eens voltallig aanwezig. Net als deze neppe dame, sturen ze elke week nep berichten naar de media en na een week hoor je niets meer. Die schreeuwerige Jogi, alias landrover roept steeds maar wat. Dat is pas misleiden van het volk. Wat doet de VHP op dit moment voor het volk bij de bestrijding van het virus. NUL komma NUL. Lafaard, misleiden van het volk en dromen om te regeren en president te worden. Je moet deze mensen van de VHP tegenwoordig zien, vrolijk als of ze de verkiezing al gewonnen hebben. Het volk is op dit moment niet belangrijk voor deze lafbekken! Zielig dat de NPS al begraven is, ik hoor niets meer van hun. Geen enkele oppositie partij is bezig met de bestrijding van het virus. Lafbekken allemaal. Misleiden van het volk!!

  Regering van Suriname sterkte met de bestrijding van het virus, heel veel wijsheid. God zal deze idioten van de oppositie straffen dat ze het volk in moeilijke tijden in de steek hebben gelaten.


  Maak melding
 5. Duidelijk waarom ze aangevallen werd. We gaan zien wat FAKE is. Als de Penningmeester geen duidelijkheid kan geven of rare verhalen vertelt gaat de Voorzitter vrij uit.


  Maak melding
 6. Off topic Waldo

  “Regering van Suriname sterkte met de bestrijding van het virus, heel veel wijsheid.”

  Beste Waldo de regering is het virus dat alles kapot maakt. lees de tekst van Misiekaba over Lisp III over de IsDB. Nu werkt er iemand in Saudie Arabie tegen omdat deze geen geld vrij geven voor niet formeel getenderde projecten of omdat ze eisen stellen aan betrouwbaarheid. Eisen die ze een jaar geleden ook ak stelden.

  Beste Waldo deze regering vertelt fabels en fabels en wordt nu betrapt , betrapt en nog eens betrapt.

  Bij de herbouw van het AZP ging dit fout. iedereen weet dat bij NDP projecten het geld 3 maal op raakt.
  Zie de beelden uit het Marwina ziekenhuis waar nu weer gebleken is dat het na 10 jaar Bouterse en 2 maal herfinancieren nog steeds geen operationeel ziekenhuis is.

  De regering Bouterse is het virus.


  Maak melding
 7. Waldo 17 maart 2020 at 10:41n Suriname voert de oppositie geen klap uit om te helpen om het virus te bestrijden.
  ——-
  Whahahahahajaja….wat een comedy van de boeler vaseline smeerder.
  Zoals eerder gezegd is het steeds de schuld van de VHP. Didibri ziet het nog niet hoe gevaarlijk corona is. Die alcoholist ligt lekker in zijn hangmat met een kater.


  Maak melding
 8. Waldo hoe durf je de naam van God te misbruiken.
  Iemand die zo tekeer hier gaat , net als agoetikgri moet rustig doorgaan met wat hij doet en dat is je bezig houden met schijt en verder stil zijn jullie beseffen niet net als die man van suribet dat alles wat je schrijft tegen je gebruikt kan worden. ga niet denken dat je hier veilig bent. stomkop


  Maak melding
 9. Zolang er niet of genoeg Patriotten in Suriname zijn, zie je dat er mensen zijn die gaan voor eigenbelang en economisch gewin en haatzaaiers alles boven landsbelang
  Is crimineel, heerst en verdeelt politiek is al verouderd, ontwikkeling is de toekomst van een vooruitstrevend land.


  Maak melding
 10. Waldo 17 maart 2020 at 11:00

  Boeler vaseline smeerder… ministerie van volksgezondheid wordt nog steeds bemand door bestuurloze paarse ratten. Wat doen deze gasten? 500.000 SRD eruit getrokken voor bestrijding. Nu al vechten ze voor dit geld. Zeker 450.000 SRD gaat naar eigen zakken.Didibri moet gewoon het land overdragen aan de VHP en dan zie snel zichtbare maatregelen. Chan is meerdere keren in de media gekomen om het volk een hart onder de riem steken. Maar waar is je baasje? Hij heeft gewoon schijt aan het volk. Isoleercel Santo Boma gaat hij.


  Maak melding
 11. Ik vraag mij steeds weer af hoe je deze Agoe virus op WKN zou kunnen bestrijden! Ik denk dat deze agoes door de Cubaanse artsen, welke zijne excellentie heeft laten overkomen, nagekeken zouden moeten worden en voor deze mislukkelingen een agoe vaccin zouden moeten ontwikkelen. Dan heb ik het over agoes als Agoetigri, agoemul, agoeflyer! Ik ben bereid om ook een deel van de kosten voor het ontwikkelen van het vaccin (agoe vaccin) bij te dragen.


  Maak melding
 12. Je hebt het stoeltje van Valies gekregen en je denkt de boel te belazeren.
  Als je denkt dat je ons onderwijs komt verzieken zal je het merken. Nu merken we al dat je als vhp speler misbruikt wordt.
  Je zaken stinken van alle kanten.


  Maak melding
 13. Waldo 17 maart 2020 at 11:43
  Ik vraag mij steeds weer af hoe je deze Agoe virus op WKN zou kunnen bestrijden
  —-
  Boeler. De agoesyndroom is al in je hersenen gezaaid. Bestrijding is niet meer mogelijk. Wel 2 oplossing: trein of bosje.


  Maak melding
 14. Kondremangs
  @Waldo en @wendy. …jullie lijder DiDiBri en zijn boevenbende zijn een Surinaams virus. …..jullie vallen iedereen aan die hun belijd bekritiseert. ….en daarom worden jullie zo bejegend door de overgrote meerderheid hier op WKN. …..en waarom? Jullie geadoreerde lijder DiDiBri Is een veroordeelde moordenaar en drugsdealer. …….lijder van het vierhoek van het kwaad en paars bedrog. ….
  Big up Reshma. ..laat je niet uit het veld slaan door exponenten van DPS. ….DiDiBri Pakketten Service. …..je owroe metter. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 15. @Waldo 17 maart 2020 at 10:41
  Uw reactie is komisch. Verder wijs ik de Agoetigri manier van inhoudsloos schelden af.
  Ik ga u proberen op het rechte pad te krijgen door u geheel irrationele reactie tegen het licht te houden:

  1>> “Zij is zelf beschuldigd van diefstal”.
  Door wie en is het bewezen , is er aangifte gedaan en is er een onderzoek gaande. Beschuldigen in een land met een verbale cultuur zegt niet zo veel.

  2>>” Naast de aantijgingen van het ALS-bestuur, beweren leden van de BvL dat Mangre heeft doen voorkomen”
  Zie reactie 1>> Aantijgingen en beweringen zullen op hun hardheid getoetst moeten worden eerst door de interne organen van ALS en BVL en indien ze ernstig zijn door Justitie/de Rechter. U en veel NDPers meten met 2 maten u aanvaard een President die veroordeeld is, die wetten voor eigen voordeel laat maken en die duideli9kk lak heeft aan de trias politica.

  Reshma stelt nu dat ze werkelijk is beroofd, maar dat privégeld is meegenomen. Bondsgeld blijven bij de penningmeester, zegt make-up dame. Voorts beweren leden dat de Reshma had aangegeven dat het kasboek ook was meegenomen. Dit zou zij niet hebben gemeld bij de politieaangifte.

  3>>”Terwijl de regering in Suriname serieus bezig is om het virus te bestrijden”
  Hoe. De president is van de aardbodem verdwenen. In alle landen ter wereld staan de regeringsleiders vooraan. Verder is dat niet anders dan de taak van de regering en kan de oppositie weinig doen omdat:
  a>> Zij geen apparaat heeft.
  b>> De regering in alle nationale zaken haar eigen ding deed en de oppositie negeerde ook al kreeg zij telkens weer gelijk.
  Het invliegen van Cubanen bewijst juist het falen van de gezondheidszorg en het gegeven dat er al heel wat Cubanen operationeel zouden zijn.
  4>> “In de wereld is het crisis, iedereen werkt met elkaar samen. In Suriname voert de oppositie geen klap uit om te helpen om het virus te bestrijden. Alleen maar tegenwerking! De VHP is kampioen tegenwerking. ”
  Overal ter wereld is de overheid aan de slag en loopt de oppositie niet voor de voeten. Hoe kan de oppositie acteren tegen de virus behoudens de morele steun, zij heeft immers geen apparaat.
  U roept ongefundeerd dat er tegengewerkt wordt. bewijst u aub? Nee beste Waldo de regering wordt geconfronteerd met haar jaren falen en uithollen van de gezondheidszorg u framed dat als tegenwerking. Dat de oppositie kritisch is noemt u tegenwerking.

  5>> “Als eerste gerend naar het CHS om te registreren.”
  Waarom niet er was tijd en ruimte plus de extra publiciteit. U reactie zou wel eens op pure onmacht kunnen duiden aangezien de NDP duidelijk niet klaar is voor een afspraak net het CHS . Er zullen nog al wat probleempjes recht gestreken moeten voor dat de Voorzitter zich bij het CHS kan melden. U reactie duidt op afgunst,

  6>> “Ze dienen interpellatie voorstel in het parlement voor de show, oppositie was niet eens voltallig aanwezig.”
  Waarom zouden ze de moeite nemen het klap vee van de NDP doet wel scherpe uitspraken vooraf jegens Boefdraad maar is daarna blij met een antwoord waar je op het VMBO een onvoldoende voor zou krijgen.
  De interpelatie was een wapen en dat heeft haar nut gehad toen na 5 weken na denken Boefdraad geen antwoord had op de interpelatie.

  &>> “Wat doet de VHP op dit moment voor het volk bij de bestrijding van het virus. NUL komma NUL. ”
  Wat doet de regering anders dan alles in het honderd laten lopen. Leest u aub de ervaringen van 13 mensen die in Quarantaine moesten in het Marwina ziekenhuis. ze moesten in 2 ruimten slapen zonder adequate voorzieningen met een staf die nergens van wist (incl, Cubanen). 11 zijn er negatief getest beste Waldo. Denk aan de ellende op Pengel waar men mensen in een kleiner vliegtuig wilde plaatsen zodat Evelop snel weer kon vertrekken.
  Beste Waldo de regering bestaat uit ezels door ze uit het vliegtuig te halen zouden ze de kansen op besmetting juist reduceren.

  7>> “Zielig dat de NPS al begraven is, ik hoor niets meer van hun.”
  U vergist zich en bent erg selectief. De NPS staat er relatief goed voor en gaat zich versterken en overgelopen plekken terug veroveren.
  Het trieste is dat de NDP nu doet wat zij Vene verweet. Etnische politiek voeren en mensen bang maken voor Hindoestaanse overheersing.

  8>> “Geen enkele oppositie partij is bezig met de bestrijding van het virus.”
  Dat is haar taak ook niet. Helaas bewijst de regering nu dagelijks wat voor een echte rotzooi de NDP er van gemaakt heeft.

  9>>”Regering van Suriname sterkte met de bestrijding van het virus, heel veel wijsheid.”
  Volk van Suriname sterkte met deze regering zal geen oplossing weten te vinden.

  10>> “God zal deze idioten van de oppositie straffen dat ze het volk in moeilijke tijden in de steek hebben gelaten.”
  U gaat nu toch wel heel erg ver zonder harde bewijzen. U hebt gen enkel bewijs voor het in de steek laten van het volk.


  Maak melding
 16. JoJo 17 maart 2020 at 12:53
  @Waldo 17 maart 2020 at 10:41
  Ik ga u proberen op het rechte pad te krijgen
  —-
  Jojo… succes man! Ik hoop dat het lukt. Het niveau hier zal sowieso dan hoger worden.


  Maak melding
 17. @Oom Bert,

  Ben je echt serieus dat een potje pindakaas 65 SRD kost. Eergisteren kostte een potje pindakaas volgens jou 60 SRD.

  Een verhoging van 5 SRD dus.

  Dit is de 2e keer dat ik Oom Bert deze vraag stel.

  EN WAT DOET ACHTERLIJKE WENDY: ZE BLIJFT MAAR KRIJSEN FA A LOBI A DRUGSCRIMINEEL.


  Maak melding
 18. Ze nam de benen nadat onder haar bestuur geld is vermist.
  Typisch hoor dat de dief aangifte gaat doen.
  In de politiek kan meer gestolen worden dus waarom niet de overstap maken dacht deze manwijf.
  Ze is al moe estreden valies heeft het langer volgehouden om onrust te zaaien nu trekt hij aan een doodt paard dat nps heet.


  Maak melding
 19. Agoetigri 17 maart 2020 at 13:46

  JoJo 17 maart 2020 at 12:53
  @Waldo 17 maart 2020 at 10:41
  Ik ga u proberen op het rechte pad te krijgen
  —-
  Jojo… succes man! Ik hoop dat het lukt. Het niveau hier zal sowieso dan hoger worden.
  ====
  Je hebt in elk geval veel bewonderaars!


  Maak melding
 20. Laatste prijzenoverzicht

  Blik tomaten Marjon srd 145
  Rek Ikzie (bruin) SRD 180

  Die zwarte en bruine apen hebben onze Suriname leeggeroofd en vreten elke dag beef en kip en bruine bonen met rib eye!


  Maak melding
 21. Waldo 17 maart 2020 at 16:26
  Agoetigri 17 maart 2020 at 13:46
  >>>>>>
  ====
  “Je hebt in elk geval veel bewonderaars!”

  Waldo je reageert niet op de inhoud. Kunt u iets weerleggen van wat ik gesteld naar aanleiding van uw zware niet gefundeerde aantijgingen. zo nee dan mag ik er vanuit gaan dat u mijn reactie onderschrijft.


  Maak melding
 22. Henry ik woon in Rotterdam dat is een schatting van de potje pinda kaas .

  Wel kan Wendy ons de juiste prijs geven want zij eet meer pinda kaas en geen Kaas uit Nederland .

  Een kommetje tomaten is wel 25 SRD Prijs van WC Hooghart .


  Maak melding
 23. Ik maakt mij niet druk mij voorouders en de Kolonisten hebben 5000 hectare op papier achter gelaten met de Inheemse samenwerking .

  Al geef je mij Paramaribo gratis toch wel ik het niet .

  Ik geniet meer van Grondstoffen die een eind product leveren voor jong en oud in Suriname .

  Ik zit in de fase van productie vorm .

  Ik ga ze laten genieten zonder een lening van de bank of Regering .


  Maak melding
 24. Als Vhp die creoolse heer die komt bij orange tv en hoop klets op de ljist heeft gezet dan hebben ze een verkrachter gezet. Mooie bende.
  Hij klept hoop maar vertelt niet dat hij een verkrachter is.


  Maak melding
 25. Jongeren en ouderen gaan met moderne systemen huizen bouwen stenen die maar 8 tot 10 kilo wegen .
  Een 4 duim steen kost nu 8.50 SRD
  Een 6 duim steen kost nu 13.50 SRD
  Bij productie zeg maar mij stenen dan is het

  Een 4 duim steen 5 SRD
  Een 6 duim steen 8 SRD
  Deze twee prijzen stijgen met de koers .
  Deze stenen zijn onbreekbaar en hitte afstotend al rij je met een militaire tank over deze steen het niet kapot .


  Maak melding
 26. Wendy hij was een verkrachter na oroe torie hij al lang verbeterd en het was een valse beschuldiging de de meneer omdat hij daar beter werk kan leveren dan NDP

  Wendy hoe kost bruine bonen en pinda kaas kleine potje vraag Hooghart voor mij .


  Maak melding
 27. Kondremangs
  @Wendy. ….je lijder DiDiBri is een veroordeelde moordenaar en drugsdealer en verkrachter van Suriname vanaf 25 februari 1980. .. ….Boefdraad heeft een leendemoon. …Laurens Neede Is een veroordeelde verkrachter. ….abrafoefoerhams heeft vele staataeigendommen gestolen. ….evenals alibababux. ….linscheer is een meervoudige killer. ….die man van Jenny ,geerlings, heeft para industries kapotgemaakt. ….teveel awari domries bij jouw paars bedrog. …..en ja. .het doet je pijn hè dat de waarheid gezegd wordt bij Sranang san e psa over jouw vierhoek van het kwaad. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 28. Eerst wat wij doen wanneer de Oppositie terug komt om te regeren de Ambassadeur in Nederland met spoed wordt benoemt .

  Wij gaan de fout van NDP niet maken nu moet er hulp ingevlogen worden naar Suriname .
  Denk NDP dat China meer hulp kan laten in vliegen voor de bevolking groepen .

  Op deze wereld kan je geen ruzie lopen maken met je moeder land zie maar de gevolgen relatie NDP Regering met Nederland nodeloos 10 jaren ruzie zoeken met Nederland .

  Men moet in NDP een les leren wat maatschappij leer betreft .


  Maak melding
 29. Wendy jij en NDP maken niet uit wie op de lijst van VHP komt .

  Waar is de lijst van NDP met W C Hooghart en Abrahams en Doehkie er op wanneer word de lijst van NDP ingeleverd lopen ze weer achter.


  Maak melding
 30. Wendy je heb geluk dat hij je niet heeft verkracht, want je draag ook van de strakke broeken die te uit dagend zijn om te dragen met op je hoge hakken .


  Maak melding
 31. oom bert 17 maart 2020 at 21:27

  Oom Bert, het klopt. De VHP is de enige partij die ons uit het moeras kan redden. Hulp zoeken bij diaspora Nederland is geen schande. Immers, er wonen meer Surinamers in Nederland dan hier. Deze groep, behalve de boeler vaseline smeerder, kan een wezenlijke bijdrage leveren aan de wederopbouw van Suriname. Wij moeten eerst bevrijd worden van de mpp paarse virus. Daarna kan de zon weer gaan schijnen in Suriname. De donkere paarse wolken worden voorgoed weggetjap.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES