Guyanees probeerde ruim 24.000 euro in emmers met verf via backtrack te smokkelen

18
emmer-met-verf

De Guyanese zakenman Michael S. is vorige week donderdag aangehouden in Guyana met meer dan 24.000 euro in zijn bezit. Dit nadat hij het geld via backtrack uit Suriname het land probeerde binnen te smokkelen in emmers met verf.

De zakenman werd kort na aankomst van zijn oversteek over de Corantijnrivier aangehouden door leden van de Customs Anti Narcotics Unit (CANU). Hij had vier emmers met witte verf bij zich en de CANU-leden stelden een onderzoek in.

De emmers werden doorzocht en daarbij stuitte de CANU-leden op een aantal kleine pakketten geld die met tape gewikkeld waren en in een plastic waren geplaats in de verf. De zakenman werd gearresteerd en vervolgens overgedragen aan de politie voor verdere onderzoek.

Volgens de wisselkoerswetgeving van Guyana moeten personen elke valutatransport aangeven bij de grensposten die hoger zijn dan USD 10.000 of daaraan gelijkgesteld. Als er niet vooraf toestemming daarvoor verkregen is, wordt de persoon aangehouden en het geld in beslag genomen door de douane.


18 REACTIES

 1. Heeft Surinaame een euro plantage. Ik wil ook.
  Dan ga ik net zo inpakken en plakken zoals uitgelegd in het bericht..

  De kranten van Suriname leggen je altijd in détails uit hoe een crimineel iets heeft gedaan. So bun.. go try this at home


  Maak melding

 2. Deze zogenaamde zakenman zal wel een ondergrondse duistere illegale deal hebben gesloten. Of onschuldige gruwelijk hebben opgelicht. Zulke paarse gebeurtenissen is niet nieuw meer in Suriname. Criminaliteit viert hoogtij. De afgelopen 10 naar de absolute top gestegen. Didibri neemt geen enkele verantwoordelijkheid
  Deze alcoholist ligt lekker in zijn hangmat met een fles whisky en wenst het volk steeds slapeloze nachten toe.


  Maak melding

 3. Deze illegale route tussen Suriname en Guyana kwam tot bloei in de tachtiger jaren.Bouta zelf dreef handel met vele zakenlui die gebruik maakten van deze route om goederen van de ene naar de andere land te cervoeren.Deze route staat ook bekend als de Smokkelroute.Vele maties van bouta waaronder dilip sardjoe deden vrij en blij aan de smokkelhandel en financierden bouta zodat ze niet gestraft werden.Heden moeten de surinamers dus niet doen alsof ze iets nieuws te horen krijgen.Die backtrack route was er al ..


  Maak melding

 4. Ray was toch rechter of recherche geworden. Weet volgens je dolle kop zoveel.
  Was wel Chan die zaken deed met Roger Khan en segebai. Was Chan die na de mislukte coke deal uit het bootje sprong.
  Die ka verfemmer gaat niet meer hermetische dicht.
  Goed zo Guyana. Regels naleven zo niet de bak in en weg is je geld.


  Maak melding

 5. @Wendy
  Santokhi leverde khan over aan Amerika en bouta en de rest van zijn sekteleden kregen bijna ern hartaanval.Ze waren zo boos op Santokhi want ze wilden liever khan als minoster van iets in hun midden.Het oe bekend…criminelen zijn altijd welkom bij de ndp.Zefs Guyana heeft nooit om vrijlating van criminal khan geeist alleen bouta en zijn clan treurde om hem.
  Segebai…wie?!
  Ben je alweer bezig te lezen uit het grote sprookjesboek van de ndp?!
  De realiteit leert ons anders…je baasje moest op handen en voeten kruipen in opdracht van de rechter en vergiffenis vragen aan Santokhi voor het verspreiden van nonsens en de goede naam van Santokhi door het slijk te halen.


  Maak melding

 6. @Wendy
  Santokhi leverde khan over aan Amerika en bouta en de rest van zijn sekteleden kregen bijna een hartaanval.Ze waren zo boos op Santokhi want ze wilden liever khan als minister van iets in hun midden hebben.Het is bekend…criminelen zijn altijd welkom bij de ndp.Zefs Guyana heeft nooit om vrijlating van criminal khan geeist alleen bouta en zijn clan treurden om hem.
  Segebai…wie?!
  Ben je alweer bezig te lezen uit het grote sprookjesboek van de ndp?!
  De realiteit leert ons anders…je baasje moest op handen en voeten kruipen in opdracht van de rechter en vergiffenis vragen aan Santokhi voor het verspreiden van nonsens en de goede naam van Santokhi door het slijk te halen.


  Maak melding

 7. @Nel@ Jij lult over zwartjes, wie ben jij??? een roze varken?????????? Die naar het buitenland gaat om kindjes lastig te vallen?? Jullie roze v.leren het nooit.


  Maak melding

 8. Nel.🖕Welke land? Je bent op een Surinaamse site. Ga aub een PVV site zoeken muts of Mafketel. Komt mij maar onderdukken internet held of heldin. Ik had altijd gedacht dat zwartepiet zwartjes waren, want ze komen toch uit een schoorsteen vandaan. Ga eerst jouw geschiedenis leren.


  Maak melding

 9. Wendy 17 maart 2020 at 17:33
  Regels naleven zo niet de bak in
  —–
  Reetvreeter Wendy, helemaal eens met je. Jou baasje trapt alle regels aan zijn laars. Dus nu nog je paarse baasje de bak in en wij zijn bevrijd van alle virussen. De zon kan gaan weer schijnen in Suriname.


  Maak melding

 10. Daar heb je die Nel weer, ze zit op de verkeerde site neem haar niet kwalijk ze is de weg kwijt. Zeker mijn stront opgegeten. Radeloze kip zonder kop. ROT OP FLAPDROL. Ga maar lekker poep en plas sex doen. Sorry ik verlaag mij even tot jou niveau. DOEI, ga weg varkentje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.