zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGalapremière van de film 'Suriname' vanavond in Amsterdam

Galapremière van de film ‘Suriname’ vanavond in Amsterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Pathé Thuis en Studio Vizaviz organiseren vanavond, maandag 17 februari, de besloten galapremière van de nieuwe bioscoopfilm Suriname in Pathé Tuschinski te Amsterdam. De film met Rodney Lam, Josylvio, Liza Sips en Fajah Lourens in de hoofdrol, is Suriname een spannend en indrukwekkend misdaaddrama. De film is vanaf 20 februari te zien bij Pathe en TBL Cinemas in Suriname.

Het verhaal speelt zich af rondom Winston Righter (Rodney Lam), een man met een duister verleden. Righter heeft zich van succesvol zakenman opgewerkt tot minister in Suriname. Maar zijn honger naar macht lijkt niet te stillen en tegelijkertijd probeert hij zijn vervreemde vrouw (Liza Sips) te bewijzen dat hij veranderd is.

Wanneer Winston Righter besluit zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap in Suriname, wordt hij geconfronteerd met zijn criminele verleden. Een schaakspel breekt los als hij de strijd aangaat met justitie én de onderwereld.

Suriname is een meeslepend verhaal over de gevolgen van machtsblokken, corruptie en grote ego’s.

opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
 1. Hadden ze geen betere titel kunnen bedenken. Is een beetje fantasieloos, artistieke luiheid.

  Met een titel als Suriname denk je eerder aan een avontuur in de jungle a la Indiana Jones, niet aan een criminele minister. Maar dat is mijn mening voor wat betreft de titelkeuze.


  Maak melding
 2. Supergoede film, heel professioneel gemaakt, goed script en lijkt inderdaad enigszins op het verhaal van de president. Echt een aanrader, alleen een beetje teveel geweld naar mijn mening. Maar verder een supergoede film.


  gemodereerd
 3. Bij een film als SURINAME denk ik gelijk een crime drama. Bijv. vier gemaskerde zeer donkere criminelen die onschuldige mensen beroven midden in de nacht. Na de zoveelste roofmoord eindelijk een keer gepakt en op de vlucht doodgeschoten, waarna de mensenrechtenorganisatie opkomt voor deze criminelen. En waarbij er daarna een recht zaak komt mede ook omdat bijna de helft van het land in rep en roer is bij deze liquidatie en wraak heeft gezworen op de politie.

  Een ander zeer goede film zou zijn, hoe mensen in de top gewoon kunnen moorden, drugs handelen, staatskassen kunnen leegplunderen, zonder daarvoor gestraft te kunnen worden door de rechtelijke macht omdat ze boven de wet staan. Bijvoorbeeld net als de Maffia. Er zijn heel veel thema’s te bedenken wat volle zalen kan trekken over de hele wereld.


  Maak melding
 4. Typisch een film die de realiteit vertoont over het gedrag van marrokanen en surinamers van Afrikaanse komaf. Ze houden beide van blondjes geld, sex en macht. Respect voor de mede mens hebben ze niet. De film toont het bewijs, want je ziet alleen maar domme blanken, domme marrokanen en domme creolen.


  Maak melding
 5. Ik begrijp niet waarom mensen deze film goed vinden. Los van de wellicht vermeende boodschap en de goede techniek, is het niet meer dan een B-film aan de onderkant van het segment zoals die er duizenden zijn.
  Een heel slechte film naar mijn mening.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES