Rovers in Paramaribo neergeschoten na poging tot roof familie

41
Rover in Paramaribo neergeschoten door Surinaamse politie
Foto (c) Luciano Klas /Facebook

In Suriname is vandaag in de middag een rover neergeschoten, die verdacht wordt van diefstal middels geweldpleging. De redactie van Waterkant.Net verneemt van de politie dat de verdachte geboeid per ambulance zou zijn afgevoerd. In eerste instantie werd gedacht dat er door de politie geschoten zou zijn, maar dat is niet het geval.

Er zou sprake zijn van vijf zwaar bewapende mannen die probeerden de familie Gopal aan de Celinastraat te beroven. De gebroeders Gopal konden dit echter voorkomen en er werden drie rovers neergeschoten, waarvan twee kans zagen om gewond te vluchten, zegt een familielid op Facebook (zie onder).

Op bovenstaande foto’s, die door Facebook gebruiker Luciano Klas zijn gedeeld, is inderdaad te zien dat een gewonde man geboeid op een brancard wordt geplaats door ambulance personeel. Dit onder het toeziend oog van de politie. De man verkeert niet in levensgevaar meldt een bron bij de politie aan Waterkant.

Dit zou zich allemaal rond 16.00u hebben afgespeeld in de omgeving van de Verlengde Hoogestraat, waarbij meerdere rovers betrokken waren:

- Advertentie -

41 REACTIES

 1. Het is december!! De drukste maand met toeristen!! Wezen jullie voorzichtig en alert! Die rovers zijn deze maand RAZEND en zullen veel inbraken plegen?


  Maak melding

 2. Eindelyk weer rovers neergeknald.het word tyd dat mensen zich gaan bewapenen om deze dolle honden neer te paffen. Wrom gaan deze beesten niet inbreken by hun eigen soortgenoten? Waarom altyd de hindoestaan of chinees.


  Maak melding

 3. Als deze gasten werden dood geschoten om vervolgens in zee gedumpt te worden zou het de staat
  Geen geld kosten

  Nu worden deze gasten in gesloten.. ze moeten eten drinken en bewaak worden.. kost geld


  Maak melding

 4. Tip gevers, doe iets nuttigs, geef tips door waar illegale activiteiten, plaats zullen vinden. Dan kan de potentiële slachtoffer, gereed staan met zijn / haar verdedigingsdrang .


  Maak melding

 5. Je kan niemand meer vertrouwen. Praten over geld is nou taboe. Je weet niet wie een bandiet in zijn kring heeft.

  Waarom zijn de ndpers zo veilig voor home invasies?


  Maak melding

 6. Als dit vaker gebeurt krijgen wij weer een veilige Suriname. Geen gezijk. Iedereen bewapenen om dit soort te lui om te gaan werken figuren neer te knallen. Doe zoals Bouterse: Het waren zij of wij..


  Maak melding

 7. Vreselijk dat deze zwarte rioolratten de kogels overleefd hebben. Van werken hebben zij nooit gehoord. Stelen van hard werkende mensen daar zijn ze goed in. Voor 20 jaar opsluiten.
  Geen medelijden hebben met dit soort.


  Maak melding

 8. Nu blijkt het weer dat 95% van de gasten hier hindustaanse racisten zijn.
  Misschien was.de tipgever een hindustaan. Kon die geen moer schelen wie dood ging.
  Ik ben blij voor de fam Gopal dat ht zo is afgelopen. Hindustanen die in deze buurt wonen moeten gangster zijn. Foute inschatting
  Chan is een vriendje tegenover hun


  Maak melding

 9. Hindoestanen zijn meestal boeren en handelaren en geen vechters of rovers ….Het zijn hard werkers en vooruitstrevende mensen…..maar maakt ze niet te kwaad …Anders kunnen ze de grenzen niet meer herkennen….Kijk vanwaar ze vandaan komen ….en overal op de wereld waar ze zijn gaat het goed met hun toekomst…Ze hebben maar een land ….en daar gaat het ook heel goed ….In Afrika heb je veel landen …In geen 1 land gaat het goed ….waar zal het liggen ???……Hoop dat een mooi land als Suriname ook niet klote rovers land wordt


  Maak melding

 10. 🙌👏 NEXT
  Werken dat willen ze niet liever op hoeken staan en in de gaten houden waar ze hun slag kunnen gaan slaan en dope verkopen aan de jeugd deze ellendige rattenplaag.


  Maak melding

 11. Top 10 meest gevaarlijke landen voor vrouwen:

  1. India
  2. Afghanistan
  3. Syrië
  4. Somalië
  5. Saudi Arabië
  6. Pakistan
  7. Dem. Republiek Congo
  8. Yemen
  9. Nigeria
  10. Verenigde Staten van Amerika


  Maak melding

 12. @ HongKongFree,

  Waar is je bron vermelding?

  Ik kan duidelijk je frustratie in je berichten lezen wat je van Rob hebt gelezen. Vergeet niet erbij te vermelden dat ook Suriname bedelt aan de deur van India met leningen 🙂


  Maak melding

 13. Bravo gebroeders Gopal.
  De boeven zullen voor de rechter verschijnen die hun straf zal opleggen.
  De boeven morsdood neerschieten verminderd criminaliteit niet.Het is de rechter die zware straffen moet uitdelen.


  Maak melding

 14. Een Nederlander 17 december 2019 At 14:59
  @ HongKongFree,

  “Waar is je bron vermelding?

  Ik kan duidelijk je frustratie in je berichten lezen wat je van Rob hebt gelezen. Vergeet niet erbij te vermelden dat ook Suriname bedelt aan de deur van India met leningen 🙂”

  Onwaarheden verkondigen is wat velen doen op waterkant. De feiten en cijfers kun je zelf opzoeken op het net…

  Veel plezier in koud kikkerland hoor gekleurde Neederlander. Is koud he…Hoop dat ze die Taghi uitleveren, maar de kans is groot dat ie naar Marokko gaat. Zij onderhouden betere banden met Dubai…


  Maak melding

 15. Je moet ook eens een keertje kijken naar TBN Prime Alert dan zul je zien dat echt niet alle hindoestanen het goed hebben zoals “Rob” voorschoteld. Gister nog familieboedel ruzie. Weer anderen die in zinkplaten krotten wonen en armzalig leven. Dus misschien dat “Rob” het goed heeft en zijn families, maar heus niet allemaal hoor gekleurde Neederlander…

  Dus is geen frustratie maar die onwaardheid/ mening die word verkondigd met feiten en cijfers weerleggen. Dat heb je toch ook geleerd van die Hollanders of heb je daar geen opleiding genoten zoals vele gekleurde uitkeringstrekkers…


  Maak melding

 16. Als ik in India zou wonen als Hindoestaan en beroofd zou worden, kan ik niet gaan zeggen dat het een blakaman is. Als ik een vrouw ben en verkracht word ,kan ik niet claimen dat het een blakaman was. Het zijn andere Hindoestanen die het gedaan hebben. Het komt erop neer dat iedereen in principe dwars door huidskleur heen (ras), geloof enz., een misdadiger kan zijn. In Suriname heb je diverse bevolkingsgroepen. Voor wat betreft berovingen zijn het in vele gevallen mensen met een donker uiterlijk. Bij witteboordencriminaliteit, passionele moorden (doodslagen), ruzies en drugs verhandelen kent men geen kleur.

  De buitenwereld maakt geen onderscheid tussen Hindoestaan ,Blakaman, Ingi, Buru ,Yampaneisi ,Dogla etc.
  De buitenwereld beschouwt iedereen die in Suriname woont als zijnde Surinamers. De contradictie zijn de Surinamers zelf die daar wonen en de diaspora in Nederland en elders . Het is een puur maatschappelijk probleem dat opgelost moet worden. Het zijn de kansarmen die dit soort delicten plegen. Normen en waarden hebben ze in onvoldoende mate. Vaak een geringe opleiding en geen werk. Daar liggen de uitdagingen om deze kansarmen te hervormen. Je kunt ze wel doodschieten, maar dat is niet de oplossing want dan wordt het van kwaad tot erger. Ze gaan je namelijk ook doodschieten bij het minste en geringste. Dit is ingewikkeld huiswerk voor de regering. Scholing, arbeid en integratie voorzien van normen en waarden.


  Maak melding

 17. En daarom stemmen die jongeren massaal op NDP, ze zitten niet met die oude denkwijze.
  Mi a no NDP of Boutist. Gewoon een hardwerkende Surinamer, op welke partij ik stem gaat je ook geen moer aan.

  Al onze voorouders hebben zware pijnlijke offers gebracht ef na Nengre, ef na Hindustani, ef na Jampanesi, zelfs Boeroes. Sranan na 1 kondre, mensen die voor verdeeldheid zijn hebben we niet nodig in het land. Un alla mala de in a boto, na unu musu par eng!

  Van een afstand is makkelijk kletsen, wij in Suriname moeten onze problemen zien op te lossen. Wij vluchten niet weg als het te heet word onder onze voeten, we blijven hier in Suriname om er toch iets van te maken. En wanneer we het hebben gemaakt dan rennen die vluchtelingen bijna den broko den futu om onze vruchten te plukken, mi e jagi den mars gwe. Familie of kennis maakt niet uit.


  Maak melding

 18. Gevolg van dat veel overheidsorganen falen
  Onder andere: geen adequate politie surveillance in de straten.
  De politie hoort door de straten te surveilleren , jongeren aan te spreken op hun gedrag, van hoeken van straten te verwijderen.
  Onveilige situaties op te heffen enz. enz.
  Dus zijdelings toch een een gevolg van slecht beleid van deze regering.


  Maak melding

 19. Het enige land waar een zittende president veroordeeld is voor moord.Ook uniek.Sommigen zijn ook nog tros op hem.Komt nog bijkijken dat zijn grootste aanbidders zijn dominee Misikaba en pastoor Donk.Deze mensen maken je bang om naar de kerk tegaan.


  Maak melding

 20. Mensen alle dief ijzer uit de ramen!!! Mijn initiatief is een veiliger Suriname… Een gerespecteerd burger moet vrij in zijn of haar woning kunnen slapen Zonder angst om beroofd, vermoord of verkracht te worden… En als dat niet kan; dan pakken wij de grootste crimineel en moordernaar zelf op die het voorbeeld is en schijnt een vrij brief nog te hebben om weg te kunnen komen met de moorden en zich nog als president van dit land Wil laten gelden als cia agent van Amerika en zelfs zijn eigen zoon heeft laten opsluiten in Amerika voor ongeoorloofde praktijken… En hoe wil je nog dit vrij kunnen pleiten met??? Met méér geweld & angst!!! en maar klagen dat Nederland erachter zit;;; ja dat was na de onafhankelijkheid wel zo; maar inmiddels kun je dat niet meer hard maken.. Het zijn niet meer dezelfde bestuurders die in Holland aan de macht zijn…dus bouta gaat nu ook alle spaargeld confisqueren van de burgers om China gauw het geleende geld terug te betalen…. Dus wie betaalt de rekening!!! U betaalt de rekening; de gerespecteerd burger die nog steeds met angst in eigen huis en spaargeld wordt beroofd door de president!!! De grootste dief is dus de president zelf!!! Hou de eer aan je zelf;; en als je toch boos bent: dan moet je boos zijn op otmar Rodgers die het voor elkaar kreeg om jouw Mattie geen president te laten worden in Suriname; toen hij in bezit was van een Nederlandse paspoort en zich verkiesbaar wilde stellen van de verkiezingen van 2005… Zijn naam was parmissar!!!l dat nah a waark sa yuh abie!!! En daarom heb je je zelf verkiesbaar gesteld!!! Was het toch Nederland dat met het idee kwam om parmissar president te laten worden in 2005??? Als dat echt zo is;; dan is dat verbijsterd te noemen;;! Het is niet gelukt !!!! Of ben u eigenlijk een geheim agent van Nederland zelf en dat daarom de berechting niet meer mogelijk was in Suriname al die jaren??? De vraag is??? De 3 wijze vrouwen die uit het oosten kwamen en dat u binnenkort wéér wilt herrijzen als keizer herodus!!! Gaat niet gebeuren!!! Want de aliens waken over deze wijze vrouwen!!!


  Maak melding

 21. @ Hongkonfree,

  Citaat:Top 5 landen met meeste moorden per 100 duizend inwoners:

  1. Brazilië
  2. India
  3. Mexico
  4. Ethiopië
  5. Indonesië

  Citaat: Top 10 meest gevaarlijke landen voor vrouwen:

  1. India
  2. Afghanistan
  3. Syrië
  4. Somalië
  5. Saudi Arabië
  6. Pakistan
  7. Dem. Republiek Congo
  8. Yemen
  9. Nigeria
  10. Verenigde Staten van Amerika

  Ik mis China op deze 2 lijsten !!!!!


  Maak melding

 22. kom, kom, rob. het is een publiek geheim dat de meeste stinkend rijk geworden Hindoestanen door drugs rijk zijn geworden. Ga ze dus niet ophemelen.

  Hong Kong Free. Nederland behoort tot een van de meest vervuilde landen ter wereld, maar komt nergens voor, Denk aan de huidige Co2 oorlog en grondvervuiling.


  Maak melding

 23. @pakaratigrie: breng eens een bezoek aan santa boma en kijk hoeveel boslandcreolen en hindoestanen daar zitten. Je zult dan anders piepen. In su is het grootste gedeelte van de rovers boslandcreool. Dat is geen fabel maar feit!


  Maak melding

 24. @ HongKongFree

  Ohw lief mens toch…

  Je zit India in jou lijstje te plaatsen door snel uit frustratie op het net te zoeken naar een passend antwoord, maar Hindoestanen staan bekend als hardwerkend en vooruitstrevend. Uiteraard zijn er domme en kwaadaardige figuren ertussen, maar het feit dat je je beeld alleen maar fixeert op India zegt mij al genoeg.
  Een Hindoestaan breekt niet zo snel in een huis van een creool, dan omgekeerd.

  Hindoestanen (over het algemeen) presteren overal ter wereld goed in de geneeskunde, wetenschap en hun passie voor werk. Eens kijkend wat Hindoestaanse voorouderen voor de wereld ook hebben betekend qua meditatie, yoga en wetenschap.

  Ook in het bouwen van tempels, paleizen en andere gebouwen in 100en, zo niet 1000en jaren terug met hun ingewikkelde architectuur getuigt van een hardwerkend, maar vooral vooruitstrevend intellect. Geen wonder dat Oud-India vaak slachtoffer was van invasie van andere landen en langzaam aan kapot is gemaakt.

  Je wilt makkelijk praten over India en vergelijkingen maken, maar vergeet niet dat India een land is met circa 1.200 miljoen inwoners, terwijl Suriname circa 600.000 inwoners heeft.
  Rob heeft het over Hindoestanen over de hele wereld en niet over Suriname alleen. Probeer daar maar eens een vergelijking mee te maken.

  Vergelijk India als land maar eens met een continent als Afrika en landen waar creolen leven en je zult je eigen wenkbrauwen bedienen als nooit tevoren!!!


  Maak melding

 25. @ Xi Jumping @ Onazis @ HongKongFee @ Pakiri

  Nog even en de Chinezen zullen ze een les leren. Hoe kom ik hierbij? Verzin ik dit?
  Pakiri en consorten zullen niet een toontje lager zingen. Ze zullen helemaal niet meer zingen

  HongKongFree
  Je tabellen zijn gebaseerd op officiële registraties. Veel wordt niet geregistreerd.
  Ik ben wel een voorstander van tabellen en grafieken overigens. Feiten!!!

  fd.nl/achtergrond/1327166/suriname-verdrinkt-in-chinese-schuld

  Veel artikelen op waterkant gaan over de criminalteit in Suriname , maar k zag ook nog een artikel van Abdoel voorbij komen. Aangezien dit mij meer interesseert heb ik het IMF rapport gelezen. Het was niet meer dan een pagina.
  Twee opmerkingen
  Het IMF rapport ging over 2018 en
  het IMF waarschuwt over een steeds groter wordende overheidsschuld, die Suriname kan opbreken. Daar past dit artikel van het FD bij.
  Desalniettemin blijven mensen dit beleid (hier) steunen
  De reden waarom men dit blijft doen is evident


  Maak melding

 26. Dit zijn mannen die bewust deze praktijken uitoefenen om de NDP in een kwaad daglicht te stellen, aldus de dwaas rob, de achterlijke hond van Waterkant

  @ Pico
  Jij bent een Chinees?
  China is misschien een vermogende natie, maar met de mensenrechten is het slecht gesteld.
  Het socialisme heeft nergens ter wereld het zo lang volgehouden.
  Alles wordt geregistreerd en het is nog lang niet voorbij. De vrijheid van burgers is voorbij.
  Je moet dit maar net willen.
  BTW ik heb het artikel gelezen.
  Is dit waar, of is het allemaal verzonnen door de krant.
  De achterlijke hond rob, de econoom hahaha, zal nu dokken.
  maar ja daarom riepen ze altijd naar hem
  rob, dok dagoewagie e kong


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.