Auto rijdt tegen woning aan de Gongrijpstraat

6
Auto rijdt tegen woning aan de Gongrijpstraat
Foto (c) Romano Mahabali/Verkeersupdates Su op Facebook

In Suriname is een auto maandagavond tegen een woning aan de Gongrijpstraat gereden. Rond 21.30u kreeg het Command Center de melding van het ongeval binnen en ging de politie ter plaatse.

Op de eerste foto’s, die door member Romano Mahabali van de Facebook groep Verkeers Updates Su werden gedeeld, is te zien dat een witte auto tegen het woonhuis tot stilstand is gekomen. Daarbij is er wat schade aan de woning en het voertuig.

Hoe de bestuurder dat voor elkaar heeft gekregen is vooralsnog niet bekend. De Surinaamse politie is nu ter plaatse en onderzoekt het ongeval.

Bekijk ook:

6 REACTIES

 1. Zoveelste automobilist die tegen een woning (spontaan) is gereden. Dit gebeurd veel te veel voor een te klein land.

  Ik blijf herhalen wat ik eerder vermeldde, puntenrijbewijs, strengere theorie en praktijk verkeersexamens en dashcam invoeren daarnaast verplicht verzekerd als automobilist zijn en een strenge jaarlijkse APK keuring aan motorvoertuigen door gecertificeerde garagebedrijven laten doen. Ook moet de Politie bij dit soort ongevallen verplicht een alcohol test bij de automobilist afnemen.

  Dit alles vergt een georganiseerd overheidsapparaat maar het komt automobilisten en vooral wooneigenaren ten goede.


  Maak melding

 2. Er gebeuren zoveel eenzijdige ongevallen. Is er ooit een analyse gemaakt met betrekking tot de oorzaak van dergelijke (en andere) ongevallen of wordt in Suriname niks geanalyseerd?
  Het is toch frappant dat dergelijke ongevallen aan de orde van de dag zijn?!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.