Dronken man aangehouden nadat hij ex-vrouw probeerde te verkrachten voor kinderen

7
Man mishandelt ex-vrouw na woordenwisseling tussen haar en zijn nieuwe vriendin

De 30-jarige NG is eerder deze week door de politie van Commewijne aangehouden. Dit nadat hij in dronken toestand de woning van zijn ex-vrouw betrad en haar probeerde te verkrachten in het bijzijn van zijn kind van drie jaar en een baby van tien maanden.

Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname zegt aan Waterkant dat de man de woning betrad en zijn kleren begon uit te trekken voor zijn ex-vrouw en haar kinderen. Toen de vrouw doorhad dat haar ex-man seks met haar wilde bedrijven weigerde en verzette zij zich hevig.

Uit wraak mishandelde en bedreigde de man zijn ex-vrouw waarna hij wegging. Iets later kwam hij weer naar de woning en zorgde wederom voor onrust. De vrouw schakelde toen de politie in. Toen de politie ter plaatse aankwam hebben zij de man aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

- Advertentie -

7 REACTIES

  1. Nengrekopoe NG was bezopen toen hij poogde zijn ex te verkrachten ben jij ook bezopen of nuchter met je onhaalbaare/onmogelijke/onzinnige barbaarse comment je reageert als iemand van de nep.


    Maak melding

  2. Wanneer een dronken persoon onzin begint te kraaien dan loop je liever weg want het is moeilijk met die persoon te discussieren..
    Zo vermijdt je een gevecht dat een hele boel nare gevolgen kan hebben.
    Maar als een dronken persoon je komt verkrachten dan heb je het recht om je te verdedigen en de dronken persoon moet geboekt en gestraft worden zodra hij nuchter is .Dronken zijn betekent niet dat je criminele handelingen gaat uitvoeren en verwachten niet gestaft te worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.