Schoten gelost nabij woning president Bouterse

51
politie-action-suriname

Nabij de woning van president Desi Bouterse zijn er gisterochtend vijf schoten gelost uit een auto. Dit meldt de Surinaame krant Times of Suriname in haar editie van vandaag.

Volgens de krant zijn de schoten gelost vanuit een grijze auto die over de Anton Dragtenweg reed. De beveiliging van het staatshoofd achtervolgde het voertuig tot het Centrum. Echter wist het voertuig verder te rijden en kon niet meer staande worden gehouden.

Niemand raakte gewond. De politie heeft ook geen hulzen gevonden op de plaats van het gebeuren. Na het voorval surveilleerde de politie in de omgeving maar trof niets verdachts aan.

De krant verneemt verder dat twee weken terug ook al schoten waren gelost in de omgeving uit een zwarte auto. Het is ook niet bekend wie toen geschoten heeft.

- Advertentie -

51 REACTIES

 1. Het is begonnen. Dit is 100% een paars scenario die baas en criminele roversbende aan het boksteoven zijn. Auto ontsnapt hoe dan? Zonder de politie te tippen? En nu pas, geen breaking news. Opa taki, na soso broeja a didibri disi e go tja decembermaand bakkading. Oma taki, soso didibri e regeri a kondri disi. Het wordt spannend. Straks komen die dwaze paars bezeten idioten, tuig en schorem met bedreigingen en beschuldigingen. Maar waarschijnlijk zijn het jonge oerdomme paarse debielen die nog in luiers gewikkeld waren tijden het vervloekt mislukte revo militair regiem die op dit forum hun paarse braaksel uitbraken vol van idioterie.


  Maak melding

 2. Land en volk worden uitgelachen door de hele wereld. Zelfs Haitianen die er wonen lachen om al die doldwaze idiote paars luie, rovende en stelende volgelingen van baas. Même une fourmi est plus sage.


  Maak melding

 3. Het draaiboek is begonnen, beginnende scenario, s zijn nu in werking getreden, om straks de noodtoestand te kunnen uitroepen, zodat verkiezingen geen doorgang vinden en deze veroordeelde moordenaar nog een tijdje kan aanblijven.


  Maak melding

 4. Beste “Forum-leden”, pas op met deze berichtgeving. Dit is pure “Fake-Nieuws”. Dit is de werkwijze van deze charlatan.Dit is zijn systeem om langzamerhand twijfel en haat te zaaien. Dit is zijn zg politiek antwoord om het volk tegen elkaar op te zet5ten.Het allerbeste is, om geen aandacht aan zulke berichten te schenken. Allemaal “Aandachttrekkerij” van de NDP en hun leider (lijder). Weet dat “een kat in het nauw” heel rare sprongen doet,om haat te zaaien en zodoende de aandacht van hun “CRIMINEEL” gedrag af te wenden.

  “LET OP”:
  Er zullen nog meer soortgelijke berichten verspreid worden,totdat men reden genoeg ziet om ook in te grijpen en CHAOS te berwerkstelligen.

  ZET DE STRIJD VOORT ! ! ! !


  Maak melding

 5. Nep nieuws gemaakt voor propaganda doeleinden voor het instand houden van vrijheid van die criminele psychopaath. Giem wan brik de achtervolging kon die grijze auto niet pakken? Jongoe bouta die padvinders die je moeten beschermen zijn waardeloos of ze liegen als grammoxone.


  Maak melding

 6. Geloof er niets van, dit is meer stemmingmakerij. Wanneer een moordenaar last heeft van psychoses waanideeen krijgt je dit soort waarnemingen. Dingen zien en horen die er niet zijn. Er zullen nog meer waandenkbeelden van deze moordenaar Bouta ons ter ore komen.En hij wordt nog zo goed beveiligd???? Rara hoe kan dit. Hij gaat toch een keertje dood, maakt niet uit waaraan of hoe. Hij heeft meer dan 5 kogels afgevuurd om onze prominente mannen, vaders te vermoorden, dus deze zogenaamde 5 schoten stellen niets voor. Jammer dat er niet gericht geschoten is. Hiermee zal hij er zeker voor zorgen dat er extra beveiliging komt, ook in huis wanneer hij op de poepdoos zit en de beveiliger vragen ook zijn kont af te vegen of schoon te likken. Hoe kan de politie de auto uit het oog verliezen ook zo iets.

  Sarie Torie


  Maak melding

 7. Het geluid van geweerschoten moet DB als muziek in de oren klinken.Het zijn voor hem zeer vertrouwde geluiden waar neks no fout bij zit.Dus waarom al die paniek?


  Maak melding

 8. Fake news of Freakshow beide zijn even ernstig.
  Dit soort berichten waar of niet waar zorgen voor onrust en ongerustheid.
  Baas slaapt niet goed omdat hij of nadenkt over aanslagen of aanslagen verzint.

  Het wordt erg spannend voor de regering. over 24 dagen moeten ze Alcoa stevig wat dollars betalen voor zaken die allang geleden verbruikt zijn.
  Ondertussen loopt de rente op de Oppenheimer obligatie stevig op. Nu al tot meer dan 13%. Ofwel de overbruggingslening wordt ondertussen 40% duurder.

  De onzekerheden die Bouterse creëert wordt met de dag kostbaarder.


  Maak melding

 9. pure stemmings makerij van een sekte leider waarom zeg ik dit als ik zie dat er heleboel van die leeg hoofden een crimineel gaat ophalen op zanderij zonder dat ze hun gezonde(verstand gebruiken) kan ik helaas niets anders doen dan op deze manier te reageren. volk van suriname word aub wakker die sukkel neemt jullie gewoon in de malling omdat hij weet dat een grote groep niet zo slim is


  Maak melding

 10. @jojo, het is mij opgevallen dat surinaamse banken op zoek zijn naar geld om hun fundement te versterken (herkapitilatie). Betreft de Harkink en DSB Bank. Op zijn zacht gezegd het loopt niet soepel. Zgn BIS-ratio geeft de verhouding weer tussen het eigen vermogen van een bank en de naar risicogewogen activa. Dit geeft een indicatie van hoe gezond een bank is, oftewel hoe goed of slecht haar solvabiliteit is. Als dit niet wordt opgelost staan Surinaamse banken geboekt als zwak en onbetrouwbaar. Gaat de nodige problemen geven.


  Maak melding

 11. Mensen … mensen … trappen jullie er niet in. Er is een “groep “gevormd die a.h.w. dag en nacht cenario’s bedenken … er komen nog meer … om verwarring te stichten.
  Ding KOE-BEEST denken … in troebel water is goed vissen !!!!

  Zie daar …het gedrag van een … UITBEHANDELDE PATIENT { Nationale Dieven Partij }!!!!!


  Maak melding

 12. @Koos
  Bouterse en vrienden hebben de banken ondertussen ook stevig uit gehold, hoewel marginaal qua omvang heeft het in beslag genomen geld Nederland ook op Hakrin Bank haar effecten. DSB had het al moeilijk door het mis management van Proeve.
  Verder moeten de banken een enorm aandeel van hun reserves parkeren bij de Centrale bank en kunnen dat geld niet productief inzetten.

  Kort gezegd alle rekentrucs van Boefdraad zijn op en de resultaten worden zichtbaar.
  Er is gegokt en men gaat verliezen. De Olie komt niet van zelf uit de zeebodem

  Bouterse en Boefdraas hadden de huid van de beer al voor de hoofdprijs aan Luis Vuiton verkocht maar ze moesten de financiering nog regelen voor de jachtuitrusting.
  Verder moesten ze de cursus beren jagen nog volgen en uitzoeken waar men op beren kan jagen.

  Het zijn grappen makers met hulpjes die steeds harder gaan schreeuwen.


  Maak melding

 13. Zogenaamd. Cenario van ndp leden, foei toch met losse flodders schieten. Jammer stomme en domme mensen die dit geloven, net als de 15 vermoorde personen zogenaamd op de vlucht doodgeschoten. Als er echt een god was zou bouta al dood zijn. Dus ik geloof in niks meer. Alleen geld telt, dat zie je zo. Toch geloven sommige koeien zoals die boutisten nog. Jammer voor SU.


  Maak melding

 14. Bouterse, heeft sinds het vonnis waarschijnlijk een traumatische visioen gehad. Samen met Kanhai, heeft hij een “traumatroef” bedacht.
  Met deze troef te gebruiken, gaat hij straks zijn verwoestende handeling, rechtvaardigen.

  Leugens gaan zich vermenigvuldigen en de waarheid verwoesten. En zijn leugens zullen elkaar opvolgen. Hij kan goed vermenigvuldigen, maar kan niet delen.
  GODFATHER IS WATCHING JOU!!
  Het zal me niet verbazen als volk, met open ogen in zullen trappen.


  Maak melding

 15. In Para heeft de DC de VHP vlaggen laten weghalen en de politie, tijdens een kern-bijeenkomst de politie gestuurd om de vergadering te laten beëindigen.
  Zonder suc6 overigens want die ging gewoon door. De agenten zijn ongetwijfeld slimmer en beter geschoold dan de trekpop die daar DC speelt.

  In OCER heeft v.dr. San met halve waarheden een verhaal vertelt dat Bouterse wel op de kieslijst zou mogen staan. Hij weet vast wel beter maar met Bouterse die in je nek hijgt kun je weinig anders. Het toont in elk geval aan dat de NDP ook beseft dat het een probleem is om Bouterse op de kieslijst te krijgen. Een onoplosbaar probleem. De verkiezingen zouden ongeldig zijn en internationaal niet geaccepteerd worden.
  .
  Bouterse is uitgespeeld.


  Maak melding

 16. Off topic…. kan iemand uitleggen waarom Suriname 150 miljoen us dollar moet lenen tegen een woekerrente van 10% of meer terwijl ALCOA Suriname meer dan $1 miljard moet betalen voor milieu vervuiling, herstel van de natuur en vroegtijdige beëindiging van de brokopondo overeenkomst? RobG, jij hoef niet te reageren….jouw reacties zijn een aanslag op de intelligentie van de gemiddelde Surinamer.


  Maak melding

 17. De Times of Suriname heeft wel vaker Fake Nieuws geproduceerd. Van officiële zijde is er geen enkele incident gemeld. Vanuit het kamp van de oppositie gaat men continu door met het verspreiden van allerlei wildvreemde verzinsels. Vooral vanuit Nederland zijn de grootste schreeuwers actief.

  In Suriname is ook de verkoop van vuurwerk nu al toegestaan. Het kunnen ook mensen zijn geweest die vuurwerk hebben afgestoken in de buurt van de ambtswoning van de pres.


  Maak melding

 18. Slapeloze nachten…

  Starnieuws

  ” …
  OGV-voorzitter Goede: Vonnis kan niet gewist worden
  08 Dec, 00:00
  foto
  Betty Goede, voorzitter van OGV. (Foto: Ranu Abhelakh)

  De nabestaanden zullen tijdens de multi-religieuze herdenkingsdienst van de Organisatie van Gerechtigheid en Vrede (OGV) zondagavond in de Afonsiuskerk het woord voeren. Voorzitter Betty Goede zegt aan Starnieuws dat Rani Sohansingh namens de nabestaanden het zal hebben over wat de families 37 jaar hebben meegemaakt. Goede merkt op dat het vonnis van 20 jaar nu is uitgesproken tegen hoofdverdachte Desi Bouterse. “Wat men ook wil doen, het vonnis staat er, dat kan niet worden weggemaakt,” stelt de OGV-voorzitter.

  De herdenkingsdienst heeft als thema ‘Wat de toekomst brengen moge’. Dit thema hebben Goede en pater Toon te Dorsthorst ruim vóór de uitspraak bepaald. Het sluit volgens Goede precies aan bij de situatie nu. Zij is blij dat de uitspraak is gekomen na zoveel jaren. Daarom is het goed dat nu de nabestaanden aan het woord komen. Daarin zal de herdenkingsdienst verschillen van de overige jaren.

  Goede zegt dat er allerlei discussies gehouden worden over hoe Bouterse kan voorkomen om zijn straf uit te zitten. Men wringt zich volgens haar in allerlei bochten, maar de veroordeling is er. De rechter heeft al aangegeven dat de Amnestiewet niet van toepassing is in deze zaak. Zij vindt het vreemd dat mensen weer de Amnestiewet willen gebruiken om het vonnis te niet te doen. Goede is blij dat de rechtsstaat met de uitspraak van de Krijgsraad overeind is gebleven.

  De herdenkingsdienst ter nagedachtenis van de 15 slachtoffers van 8 december 1982, zal worden geleid door Dorsthorst en de geestelijken Soeshila Baldew-Malhoe en Moballigah Ghafoerkhan. De dienst begint om 19.00 uur. Om 12.00 uur wordt bij Bastion Veere in het Fort Zeelandia een bloemenhulde gebracht. Dit is een activiteit van stichting 8 december 1982.


  Maak melding

 19. Clyde Huisden

  8 december 2019 At 00:59

  Off topic…. kan iemand uitleggen waarom Suriname 150 miljoen us dollar moet lenen tegen een woekerrente van 10% of meer terwijl ALCOA Suriname meer dan $1 miljard moet betalen voor milieu vervuiling, herstel van de natuur en vroegtijdige beëindiging van de brokopondo overeenkomst? RobG, jij hoef niet te reageren….jouw reacties zijn een aanslag op de intelligentie van de gemiddelde Surinamer.

  ===========================

  Er zijn een aantal creditratings
  bureaus (Moodys, Fitch, Standard Poor) die de kredietwaardigheid van landen bijhouden. Kredietverstrekkers koppelen die ratings aan hun rentes. Hoe slechter de rating hoe hoger de rente. Suriname heeft een creditrating van B-. Dat is bijna de junkstatus zgn hoog speculatieve rating. Dag is reden waarom Suriname een torenhoge rente moet betalen. Nederland heeft AAA rating. Die kunnen nagenoeg gratis lenen. Suriname is een zooitje


  Maak melding

 20. Kondremangs,
  l@lawpie……waarom heb je GEEN respect voor de slachtoffers van je moordenaarlijder??????? Om uitgerekend vandaag 8 december het gore lef te hebben om je onzin hier te komen verkondigen………..jo bongro bita……..las je een greintje integriteit in je body hebt…reageer vandaag niet meer.
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA

  Enne……..rustige herdenking vandaag zowel in Suriname als in Nederland


  Maak melding

 21. Als het waar is geweest dan jammer dat de kogels hun doelwit gemist hebben.
  Het is 8 Dec dus het is zeer zeker dat deze fake nieuws gelanceerd is door bouta en de ndp gewoon om te rechtvaardigen dat zijn leven in gevaar is en daarom dat hij uit zelfverdediging 15 burgers heeft vermoord
  De rest van het jaar is hij niet bang.Op alle feestdagen is hij dan te zien in ons midden.Geen enkel feest mist hij .Maar 8 Dec alleen deze dag is hij bang.
  Suriname word geregeerd door een van moord berechte crimineel.Echt niet iets waarop de surinamers trots op moeten zijn,maar goed het zijn surinamers en de wereld kent ze niet als slimme en verstandige.
  burgers en ongelijk hebben ze niet.


  Maak melding

 22. eigen mensen geschoten met losse flodders, daarom geen huls gevonden, dit kan leiden tot het afkondigen van de noodtoestand en dan is de wet uitgeschakeld.
  Is ook zo geweest tijdens de 8 december gebeuren. Schoten in de lucht heel veel lichtkogels, het gevolg kennen wij.
  Surinamers dit kondigt niet veel goeds aan. een aap in nood slingert dronken in de toppen van het oerwoud.

  Hoe kun je een auto achtervolgen en uit het oog verliezen van Leonsberg naar het centrum. Soso le torie


  Maak melding

 23. Waarom gaat het volk (normale mensen) nu niet demonstreren en aandringen, dat de president opstapt vanwege zn veroordeling.
  Wat een rare situatie op dit moment in t land, booi! Suriname staat helemaal voo paal. Hoe kan een moordenaar president zijn?
  Hoe kan zelfs gewoon een (veroordeelde) moordenaar nog vrij rondlopen?

  Het is dan normaal/logisch dat het volk (normale mensen) en volksvertegenwoordigers bij de
  verantwoordelijke instanties (bijvoorbeeld overheid en OM) gaan aandringen.
  Als er forse prijsstijgingen worden ingevoerd, gaan mensen wel betogen, maar hierbij niet.
  Deze moordenaar-president is juist een oorzaak van prijsstijgingen, want internationaal kijkt men wel uit voor deze moordenaar.

  Wat gek, mang!


  Maak melding

 24. Fake news…

  Wat een slap politiek spel…bouterse doe wat goed is aub, als je een man bent geef je dan aan dan ben je klaar met je nachtmerrie,s ….en kan je eindelijk eens een keer rustig slapen in een cel van 3×4 voor het eerst 20 jaar eindelijk rust ipv van rusteloos in het presidentieel paleis waar je vanuit je ramen kan kijken naar fort zeelandia waar je je ontpopte tot martelaar.

  Ik weet dat je het geld en macht zal missen …en dat je dus liever voor de nachtmerrie kiest als ik degene was die op je zou schieten nam ik ook meteen je hele familie tot aan je honden toe.

  You live by the gun….you die by the gun


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.