Bouterse: ‘Ik kan meer mensen op de been brengen dan de actievoerders morgen’

49
Desi Bouterse

President Desi Bouterse kan vrijdag meer mensen op de been brengen (om de regering te ondersteunen), dan de actievoerders die morgen hun stem zullen laten horen bij De Nationale Assemblee tijdens de behandeling van de wijziging Wet op de Staatsschuld in een openbare vergadering. Dat heeft de president van Suriname gisteren laten weten tijdens een spoedbijeenkomst van het NDP-kader in hun thuishaven OCER.

Bouterse maakte duidelijk aan de aanwezigen dat de wijziging van de wet een stuk is van de NDP. Volgens het Surinaamse staatshoofd zijn er verschillende discussies en beraadslagingen geweest met kopstukken van de partij, alvorens overgegaan is tot het indienen van een initiatiefwet door fractieleider Amzad Abdoel.

De NDP-voorzitter liet verder weten dat de top bijeen is geroepen om alles nauwkeurig voor te bereiden, omdat het gaat om een stuk van de partij zelf. ‘En ik ga u zeggen, er is geen speld tussen te krijgen,” aldus Bouterse. De aanwezigen toonden duidelijk te staan achter Bouterse en gaven hem hiervoor een daverend applaus.

Voor morgen is er een grote protestmanifestatie georganiseerd. Verschillende politieke organisaties, bonden, maatschappelijke groepen en anderen hebben gezegd te zullen protesteren tegen aanname van de wetswijziging.

49 REACTIES

 1. Dus er zijn meer mensen die achter deze desastreuze keuze staan van bouterse..om het land verder de verdoemenis in te donderen…?..nou sterkte dan ermee mensen!!!


  Maak melding

 2. ddb: “ik kan meer mensen op de been brengen dan de mensen die morgen gaan demonstreren”.

  Ik zeg dat je onzin spreekt.

  Dit op grond van de sociaal, financiele, economische situatie van de Suriname/rs.

  Zie hun leven vanaf 25 feb 1980tot heden, perioden waar ndp aan de touwtjes trekt.

  Je onderschat de intelligentsia van de Surinamers, de jonge kiezers.

  Surinamers zullen wel komen als je ze oproept, maar als ze op 25 mei 2020 gaan stemmen, zullen ze op de huidige oppostie partijen en die er buiten zijn stemmen.

  Jij krijgt op 26 mei de k. oals er eerlijke, rechtvaardige en geheime verkiezingen komen voor de DNA.

  Als je een halve zetel krijgt is het veel.

  Tik joe bondroe dai hoepel op en no forgit ie tip tip bakka doro.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/s


  Maak melding

 3. Wat een loser. Het gaat om inhoudelijke argumenten,. Niet om wie de meeste losers met een pakketje op de been kan krijgen. Met dit soort opmerkingen toont hij slechts zijn ONKUNDE EN MACHTSWELLUST.


  Maak melding

 4. Kondremangs
  DIDIBRI jo bijna lijk. …..het enige wat er met jou moet gebeuren. ..is dat er maar 1 luchtbel in jouw nierdialyse apparaat moet komen. ..dan zijn we van jou verlost. .jo vervloekte coca snuiver. ….
  Door jou en jouw boevenbende is ons land vervallen tot een verschrikkelijke maatschappij waar van alles mis is gegaan in alle geledingen van onze maatschappij. …
  Wat denk je te bereiken met je dreiging om meer mensen op de been te brengen. …je bent een kale bluffer. …feit is dat ONS LAND GENERATIES LANG MET DE SCHULDEN ZAL ZITTEN JO DIDIBRI. ….en wie van jouw gatlikkers kan dit tegenspreken? ???? Spiet Kong. …..
  Pengel deelde voedselpakketten uit en volkswoningbouw aan de mofina wang. ….en jij doet hetzelfde. …..DUS SORTOE ONTWIKKELING EN VOORUITGANG HEB JIJ GEBRACHT DIDIBRI MET VEEL VERSTAND? ????? om de woorden van Bordo te gebruiken. ……je smoel is daarna in je bakasee verdwenen. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 5. Natuurlijk kan hij meer mensen op de been brengen vrijdag. Deze mensen begrijpen niet eens waar het om gaat. 50 jaar geleden wapperde de nps vlag op de huisjes nu 50 jaar later wappert de ndp vlag op dezelfde huisjes die er nog krotteriger uitzien. Welke vlag zal er over 50 jaar op die ruines wapperen?


  Maak melding

 6. Natuurlijk. Ik 1987 moest ik als militair ook als klapvee functioneren. Toen werden wij met bussen opgehaald en naar Ocer gebracht. Iedereen moest omkleden in burger en was verplicht om op commando te applaudisseren als bouterse heel hard riep. “We hebben die aardappelen van Tata niet nodig. We hebben ons eigen Chinese tayer”


  Maak melding

 7. Als je 30.000 mensen afhankelijk hebt gemaakt van pakketten, schooltassen en allerlei andere attributen, en als je alles verdraait, chanteert en omkoopt dan kan het je idd lukken om mensen betaald op te laten daveren. Als oppositie nemen we deze uitdaging aan. Laat het dan maar een krachtmeting zijn en kijken hoeveel achter de landverraders en volksverlakkers staan. Let do the right thing, people of Surinam, stand up, get up, stand up for your right. Laat deze lulkoek maar gaan moorden, snuiven en drugs transporteren. Hersenen om een land te besturen heeft deze moordenaar niet, anders zou de geschiedenis zich niet herhalen.


  Maak melding

 8. Deze verdachte van meervoudig moord tevens veroordeelde Drugscrimineel gaat het nooit afleren om te BLUFFEN en BIGI te spelen.

  Als men Carte blanche krijgt om te lenen zal Suriname opgescheept zitten met leningen die men never nooit meer zal kunnen terug betalen.

  De ravage die deze man gaat aanrichten zal niet te overzien zijn.

  Mensen alsjeblieft als u van Suriname houdt moet u deze charlatan massaal afwijzen bij de komende verkiezingen.


  Maak melding

 9. Bouta is een bejaarde debiel die ons land steeds meer de afgrond in helpt. Hopelijk krijgt hij gauw een staatsbegrafenis. Kan mij voorstellen dat zijn achterban net zo achterlijke en debiel is als Bouta zelf. Zij hébben allemaal last van afstervende hersencellen. Een applausje voor deze oerdomme gasten is op zijn plaats. Sommige mensen verdienen het om letterlijk op hun kop te lossen.

  Daarom komt ons land.niet vooruit.
  Dit is de slechtste regering die ons land ooit heeft gehad. Geldverspilling is aan de orde van de dag. Het volk misleiden is duivelswerk. Oprotten.


  Maak melding

 10. bouterse is wel zo’n achterlijke achterbakse minkukel. hij is het hoofd van een criminele organisatie.
  Dat er nog kiezers zijn die op hem stemmen vind ik onbegrijpelijk. In het land der blinden is één oog koning.
  Duidelijk is dat ndp-stemmers ECHT blind zijn.


  Maak melding

 11. Wat een leeghoofd is deze man. Wens hem niet de dood toe zolang hij en zijn familie het verdriet ,dat de 15 families en de mooi wana families, hebben moeten ondergaan.
  Van baby bouterse tot en met groot of overgroot ouders zullen worden opgepakt, en niet te vergeten al die ministers die onder hem gediend hebben ook met hun families,,en ook alle dna ledeb, ook van de andere partijen die meegewerkt hebben dat deze leeghoofd su tot een arm land heeft gemaakt. En dan die adhin die zal ook niet worden ontzien.
  Duurt niet lang meer. SVS.


  Maak melding

 12. Eigenlijk is t helemaal nie aantrekkelijk om t land te gaan besturen of om president te worden volgend jaar. Ik had al eens voorzegd, dat er ee tijd komt dat niemand president vh land wil worde.

  Als deze manne doorgaan met lene, booi ….
  Als t parlement dat toestaat, bóói ….


  Maak melding

 13. Tjahh, enne …………………………….

  WIJ VAN DE PAARSE-CLAN EXPORTEREN TEGENWOORDIG
  VOEDSELPAKKETTEN !

  VANDAAR HET OVERSCHOT AAN US-DOLLARS DIE WIJ
  GOEDKOOP AANBIEDEN AAN HET SRANAN-VOLK !

  NEKS NO FOUT !!!

  PS : WEET U HOEVEEL MENSEN IK OP DE BEEN HEB GEBRACHT
  OM ONSCHULDIGE/ONGEWAPENDE SRANAN-STAATSBURGERS
  OP TE HALEN EN UIT HUN WONINGEN TE SLEUREN, ten tijde van
  de 8 DECEMBER-MASSAMOORD ?


  Maak melding

 14. Schijndood krijgt meer mensen op de been, deze meerderbeid die hij denkt te krijgen zijn analfabeten, uit getho,s, laat staan dat ze weten wat deze wijziging in houd , daarbij zullen ze beloond worden met een after party of een pakketje, als je deze arme stakkers ziet, krijg je bijna medelijden met ze, hun blik in hun ogen, verraad al , hoe apatisch deze paarse aanbidders zijn, en beseffen nog minder, dat ze met hun stemgedrag mede schuldig zijn, aan de ondergang van dit mooie land


  Maak melding

 15. Bouta is niets meer dan een zielig oud mannetje.
  Die als een klein kind z’n zin wil krijgen.
  Zijn wil is wet.
  Een president met geen enkele toegevoegde waarde als je z’n uitspraken leest en hoort.


  Maak melding

 16. Overal hebben ze bussen voor de mensen maar waarom zetten ze de bussen niet in als de schoolbussen staken?? Moeten de mensen niet werken of nemen ze verlof???


  Maak melding

 17. If a mpp volk no bo gi a sting na paars dan paars bo sdong ju mpp allamala , mek a mang du san amus du , want if ju party bing boeng dan amang no drape now . wel we lul anga mpp .


  Maak melding

 18. Is dat een ideologische-of een filosofische achter liggende gedachte van een president om het volk te dienen of te misleiden ??? Ipv een eenheid en vooruitgang te brengen in het land. NEEN …die kreten van 25 feb ..tide..Tamara..we..stre..go..moro..fara..en schouder aan schouder , hand en hand ploeteren we verder ; zie ik niet meer inzitten in deze anti koloniale zombie . Dat is logisch; hij zit stevig op de zadel en kan elk verkiezingen verdoezelen en bevoordelen voor eigen gunst . Hij kan maximaal aantal mensen op de been brengen als hij wilt, dat betwijfel ik niet, tenzij hij BB met rijst en bekertje stroop op tafel legt voor voor al die hongerige zombies ! Punt uit ..


  Maak melding

 19. Alle tegenstanders die nu altijd negatief zijn, worden dan Paars van woede maar kunnen er niets aan doen dat de NDP WEER aan de macht komt.
  NO SPANG! NDP E’h TANG.
  25-5-2020 Weh Kong BAKA.


  Maak melding

 20. Het is Bouterse gelukt om Curtis Hofwijks en Maisha Neus van de straat te houden. Zij zijn er ingestonken en de politiek in gegaan met als gevolg dat ze nu hele kleine partijen zijn.
  Wat voor invloed hebben ze nu ?
  Hun groepen als actievoerders werden groter maar nu stellen ze niks voor ?
  Tegenstanders van het Bouterse regime zijn versplinterd. Het verdeel en heers strategie van Bouterse werkt nu nog steeds.
  Bouterse kan daarom best gelijk hebben, omdat het NDP-volk uitschot is die zich laat bespelen door de NDP-leiding. Komt bij dat Bouterse de macht heeft over defensie. Jammer genoeg beseffen de manschappen niet dat zij het land en volk moeten verdedigen en niet een corrupte politieke partij.

  Het NDP-volk beseft verder ook niet dat de salaris die zij via de NDP krijgt een lening is die zij zelf terug zullen moeten betalen.


  Maak melding

 21. Deze man is al aan het dementeren en heeft nog meer gezondheidsproblemen. Hij kon het niet verkroppen dat de vakbondsleider in de jaren tachtig driekwart van Suriname achter zich had.


  Maak melding

 22. Ik luisterde naar Vreedzaam en vroeg mij af in wat voor soort land zij haar kinderen wil zien groeien.Deze vrouw zag kans te vertellen dat de bankiers vereniging en de VES het fout hebben en dat de weg van Abdoel het volk welvaart gaat brengen.Terwijl de wijziging gaat om Leendert buiten het gevang te houden.
  Laat de pikin ingi boi maar zijn mensen op straat brengen.Dan ziet het goede deel van de bevolking gelijk wie de likkers en staats vijanden zijn.


  Maak melding

 23. Hello,

  Natuurlijk kunt u meer mensen op de been krijgen dan de protestmanifestatie van morgen. U gaat ze toch betalen, tjoekoe, om ze op de been te krijgen. Of rancune, dat u uw werk gaat verliezen, wanneer die burgers weigeren! Met 147 leningen in uw regeerteam en totale schuld van 3,8 miljard US dollar, is de buik van u en uw vrienden nog niet vol. Met de wijziging van de wet op staatsschuld is er ineens zo’n haast. Waarom bv niet vorig jaar gewijzigd! Waarom ineens zo’n haast, wanneer ’t volk ’t al weet dat dit tegen de wet is! Waar zijn de geleende gelden! Waar is er geinvesteerd! Waar is er ontwikkeling gebracht! Geef maar een uitdraai of een kostenplaatje van de geleende bedragen! Staten asfalteren, bouwen van een brug, renovatie en bouw ziekenhuis, is uw werk. Dat is beleid! Uw team legt uit dat de gelden bedoeld zijn voor financiering van de begrotingsbehandeling en andere projecten. Foei toch! ‘T was toch deze zelfde mr. Abdoel die had gezegd, dat er GEEN devaluatie komt. Wat was er dan na twee weken gebeurd! Koers omhoog van 3,35 naar 7,56! Surinamers, zijn jullie dat allemaal vergeten. En wanneer de NDP de verkiezingingen op 25-05-20 wint, dan is ’t puuur fraude of omkoperij. Sranangmang, vervul uw burgerplicht en denk aan de next generation. Verkoop uw stem niet voor een aannemelijk bedrag. Denk bewust en kiest bewust.


  Maak melding

 24. Onder de regering Venetiaan heeft men ook het leningsplafond overschreden en toen deed niemand zijn mond open. Dus zo heilig zijn de VHP-NPS-PALU-PL-ABOP ook niet. Het gaat hen allemaal om het verwerven van politieke macht en aanzien. Als het op aankomt zullen deze politieke partijen ook genoodzaakt zijn om te lenen.gaan lenen. Waarom mogen zij wel lenen en een regering van NDP niet? Daarnaast weten VHP en NPS als geen ander dat Nederland niet zit te springen om een regering van deze twee partijen financieel te ondersteunen. Vandaar dat Santokhi zijn hoop heeft gevestigd op de diaspora in Nederland. Maar Santoki is wel vergeten dat de Nederlandse Belastingdienst en Financiële autoriteiten op de loer staan om het beschikbare geld van de diaspora in Nederland aan een nader onderzoek te onderwerpen. Santoki moet dus een toontje lager gaan zingen omdat hij vals verwachtingen schept. READ MY WORDS.


  Maak melding

 25. Soso bluf, onze narcistische president weet dat hij op een zinkend schip zit en de verkiezingen gaat verliezen. Hij raakt in paniek en dan gaat hij nu dit soort president onwaardige uitlatingen doen.
  Er hoeft maar 1 persson op te staan en hem uit te dagen vrijdag meer mensen op de been te brengen. Het klootjes volk van Suriname houdt nu eenmaal van dat macho gedoe van deze zogenaamde volkspresident, die het land samen met zijn criminele bende naar de verdoemenis heeft geholpen.
  Durf gewoon die krachtmeeting aan te gaan, zoals Daal dat in 1982 ook heeft gedaan. Ga die confrontatie aan, daag hem uit en wijs hem dat hij geen achterban meer heeft. Praat de man z’n taal…
  De hele wereld kijkt nu naar Suriname.


  Maak melding

 26. Hoeveel Paars uitschot was/waren er op de bijeenkomst in OCER?????????? Daar is door de Misdadige Moordenaar en zijn trawanten met geen woord gerept. Ook niet een foto van de “massa” geplaatst op
  de voorpagina van een dagblad.

  Misdadige Moordenaar … niet LULLEN … Doen. Kom met de massa op straat!
  Als je het niet durft … laat die schreeuwlelijke Kwatta Aap Misji – keba } de Bermtroep aanvoeren.


  Maak melding

 27. @ Misluk product … Advocaat van de Duivel … @@ RobG … laat Boefdraad maar op los LENEN.
  Na mei 2020 gaat … the Next Government … de Paarse wetten herzien … nieuwe wetten maken { dat is ook democratie: Pakiratigri, Damsco } en alsnog gaat Boefdraad en het paarse Geboefte achter slot en grendel.
  READ MY WORDS !!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 28. Hij wilt dat het land Suriname het geld leent om ermee te gaan feesten want hij is ook zo dood en dan blijft Suriname met de lening opgescheept, hij denkt dat de Surinamer dom is echt waar dat denkt hij echt


  Maak melding

 29. helemaal met fouta eens dat hij een veel grotere menigte op de voet kan brengen
  singi neti in ocer gaat span zijn .
  fouta zelf zal er niet van kunnen genieten maar wij des te meer
  kan niet wachten op singi neti in ocer.


  Maak melding

 30. Volk van Suriname, het ligt aan u om in 2020 af te rekenen met deze mislukkeling. Doet u uw plicht niet om Suriname te bevrijden van deze gek, dan heeft u het aan uzelf te wijten .


  Maak melding

 31. Beste RobG u wordt zielig met u geen steek houdende argumenten.

  Onder Vene II en III waren aan het begin de schulden fors boven de door haar als gezond geachte schulden criteria. Echter door zelfbeheersing en het nemen van maatregelen en het weigeren niet duurzaam populistisch beleid te maken habben zij in 2010 de schulden afgebouwd naar bijna 25% van het BBP.

  Dit onder de volgende condities:
  1>> Hoge schulden van Wijdenbiosch.
  2>> Vernietigde economie anno 2000.
  3>> Slechte energie deal met Alcoa.
  4>> Structureel lagere inkomsten uit natuurlijke hulpbronnen.
  5>> krediet crisis 2017 -2008.
  6>> en de laatste hulp van Nederland die SU door gematched moesten worden om het te kunnen krijgen:

  Beste RobG registreer ook even de prestaties van Vene II en III terwijl de schulden afnamen:
  1>> Economische groei van 300%,
  2>> verwerken krediet crisis in een jaar,
  3>> goede deal met IAM Gold zonder zelf te investeren in een markt met prijzen van $ 500/ ounce
  4>> nog betere deal met Newmont voorbereid (20% aandeel voor $ 100.000.000 inplaats van 25% voor $ 225.000.000 incl. jaren snellere realisatie,
  5>> Staatsolie gereed voor renovatie en uitbreiding.
  6>> stabiele munt en de
  7>> hoogste deviesen reserve tot dan toe,
  8>> Asfalt van Oost naar West en naar Brokopondo en Atjonie uitgevoerd, in uit voering en gefinancieerd. etc.
  Dat vanuit een afgebrand dorp dat Wijdenbosch en Bouterse hadden achter gelaten

  Zie nu Bouterse
  u huilt zil hebben ook geleend echter u vergeet: Bouterse heeft geoogst vanaf het fundament van Vene II en III zoals :
  1>> Start met een schuld die ver onder de houidbaarheidsnormen lag tot nu ongeveer 25% van het BBP nu reel gaat het richting 110 – 1205 als ze doorgaan.
  2>> Goud en Olie prijzen die over 10 jaar meer dan het dubbele zijn dan die onder Vene II en III.
  3>> resultaten uit de investeringen en plannen die Venne II en III al iop de rails gezet had en gereed stonden voor Bouters >> Staatsolie en Newmont hoefden slechts afgerond te worden.
  4>> structureel verdubbelde staatsinkomsten en het bijlenen van meer ongeveer SRD 20.000.000
  5>> Monetair financieren en daardoor devaluaties en verarming.
  6>> Ondanks de groei in toegevoegde waaree door Staatsolie en Newmont in USD een enorme krimp van de ecomonie van $ 4.500.000.000 naar $ 3.000.000.000
  7>> Geen enkele maatschappelijke partner die nog gelooft dat Bouterse oplossingen heeft.

  RobG u en Misiekaba reageren als pubers die zeggen Japan leent, vene II en III leenden ook waarom mogen wij dan niet lenen. Het antwoord is simpel de schulden zijn niet meer duurzaam en dat kan elke serieuze econoom hard maken.

  Even naar Japan:
  De Japanse staat heeft bezittingen die bijna de helft van de staatsschuld dekken.
  Japan leent in Yen en heeft daardoor geen koers risico. De NDPers in de DNA komen er nu pas achter dat een schulden buitenlandse Valuta zonder bij te lenen plotseling groter kunnen worden als er gedevalueerd wordt. Abdoel en co worden permanent betrapt op falen.
  De Japanse burgers hebben spaar tegoeden met een omvang van de helft van het BBP.
  de Japanse bedrijven hebben geen schulden en tegoeden terwaarde van 100% van het BBP

  Desalniettemin is niemand happy met de stand van de japanse economie omdat die al sinds de luchtbel al 30 jaar op slot zit.

  Er wordt door Abdoel alla dol met niet onderbouwde feiten en resultaten gebluft.

  Met de banken, de economen, de vakbonden, de ondernemers tegen deze aanpassing van de wet wordt het ook met aanname van de wet voor Boefdraad alleen mogelijk heel speculatief te lenen. De leners moeten er rekening mee gaan houden dat de rechters uitspraken gaan doen over de legitimiteit van deze leningen.
  Oppenheimer moet de obligaties kunnen plaatsen onder de status JUNK BOND bij instellingen die ook kijken naar Fitch etc en gaan wegen of:

  1>> Deze regering kan gaan terug betalen.
  2>> Een volgende regering zal willen of moeten terug betalen.

  U en Abdoel reageren als Pubers die verrast worden door de gevolgen van niet doordachtte daden.


  Maak melding

 32. @Mul,
  Jij kan niet zelfstandig denken. VHP en NPS hebben alleen maar negatieve invloed op jou. Zij verpesten jou hele dag, week,maand,jaar. Zolang ben je al onder invloed van hun negatieve beinvloeding. Zij sturen jou de verkeerde richting op in je leven. Durf toch zelf te denken. Als kopstukken van VHP, NPS Of Abop tegen jou zeggen spring in het water waarin piranha’s en kroko’s zwemmen, dan spring je in het water door zonder na te denken. Ze hebben jouw geest helemaal in hun macht. Wat ben je toch zielig…….! Heb jij je ooit afgevraagd wat voor goeds NPS en VHP de afgelopen 50 voor het land hebben gedaan? Deze politieke partijen hebben zoveel geld tot hun beschikking gehad en toch hebben ze niets kunnen presteren. Denk jij nou dat zij het nu eindelijk eens goed zullen doen? NEVER-NEVER-NEVER. Laten mijn woorden goed tot jou doordringen.


  Maak melding

 33. Kan ik eindelijk mijn auto in de stad parkeren zonder lastig gevallen te worden door hosselaars. Van mij mag hij iedere dag een manifestatie houden.


  Maak melding

 34. Beste RobG
  u stelt aan Mul een interessante vraag, ik ga u een antwoord geven:

  “Heb jij je ooit afgevraagd wat voor goeds NPS en VHP de afgelopen 50 voor het land hebben gedaan?”

  1>> de puinhopen van een mislukte staatsgreep en binnenlandse oorlog op ruimen. De schade en vernietigingen waren / zijn enorm.
  2>> de puinhopen van Bouterse /Wijdenbosch opruimen, zoals het betalen voor bruggen en steekpenningen.
  3>> Het weer opbouwen van de economie tot een fundament onder de Bouters I regering.

  De tegen vraag is wat heeft Bouterse in 50 jaar gerealiseerd:
  1>> Een volledig vervuilde woning in Steenwijk. kennissen van mijn ouders vonden, als volgende huurder, zijn vuil tot op het plafond. Er waren aannemers nodig om het weer bewoonbaar te maken.
  2>> Een mislukte staatsgreep een arbeidsconflict dat geframed werd als revolutie.
  3>> Een vernietigend binnenlands conflict.
  4>> Een mislukte regering Wijdenbosch
  5>> Het laten verdwijnen/ vernietigen van Minimaal de helft van de NL hulp (west Suriname. Noodhulp, Wijdenbosch/ herstel schade aan het land)
  6>> Het vernietigen van het herstel Vene II en III.
  7>> Het vernietigen van de economie door niet bijsturen als het noodzakelijk is/wordt.

  Dit is geen mening maar feit.


  Maak melding

 35. @Rob,
  Jij kan niet zelfstandig denken. NDP heeft alleen maar negatieve invloed op jou. Zij verpest jou hele dag, week,maand,jaar. Zolang ben je al onder invloed van hun negatieve beïnvloeding. Zij stuurt jou de verkeerde richting op in je leven. Durf toch zelf te denken. Als kopstukken van NDP tegen jou zeggen spring in het water waarin piranha’s en kroko’s zwemmen, dan spring je in het water door zonder na te denken. Ze hebben jouw geest helemaal in hun macht. Wat ben je toch zielig…….! Heb jij je ooit afgevraagd wat voor goeds NDP voor het land heeft gedaan?

  Kom op man, ik weiger te geloven dat je zo stom bent. ONMOGELIJK. Niemand is zo stom
  Surinamers die voor NDP stemmen doen dit
  1.uit noodzaak of
  2. eten uit de ruif
  Jij zit in Nederland, haat dit land, maar aangezien je hier met hulp, je hoofd boven water kan houden verkies je dit boven Suriname, waar je binnen no time tot de eerste groep zou gaan behoren.
  Verlaat Nederland, het wordt hier koud ga lekker naar Suriname.
  Moet je doen joh


  Maak melding

 36. JA DAN MOET HIJ VRACHTWAGENS MET FLORIDAWATRA OPSLAAN OM OVER HET ASFALT TE STROOIEN. JA ZO GAAT HIJ DAN MENSEN OP DE BEEN HOUDEN JA. DIE SAKA SAKA…..🐷🐽🐷🐽🐷🐽🐷BATJAUWTERE


  Maak melding

 37. Bouta houd alleen van Bouta punt uit. En alle sranang mangs die achter hem staan neemt hij voor lief zolang ze hem niet hinderen.Hij maakt de mensen zelfs wijs dat Nederland er persoonlijk baat bij heeft en dat die alles saboteert en overal achter zit. Wel mensen het BOEIT Nederland totaal niet,wat Bouta doet, wel wat jullie doen, door in de gaten te houden of jullie geen drugs voor hem naar NL gaan smokkelen. Dat jullie hem steunen is jullie eigen achterlijkheid, familie uit dezelfde Holland waar jullie op afgeven, steunen jullie met voedselpakketten. Wel een vrolijke Kerstfeest, ik hoop dat Bouta jullie allemaal rijst met Pom kado gaat geven, hij gaat het in ieder geval wel eten,want hem ontbreekt niets. Weet je hoeveel mensen naar Holland gaan om daar illegaal te blijven, iedere vlucht is weer volgeboekt, maar zeg nou zelf, we hebben allemaal een hekel aan Holland, maar ja toch willen we er wel blijven, want alles is er toch, luxe en het is schoon en voor het grijpen, de medische zorg is prima, sommigen van jullie leven in Holland al jaren van een uitkering. Bouta heeft er ook gewoond hij weet er alles van, en mw.Ingrid en hun kinderen komen er graag en vertrekken weer met tassen vol luxe goederen richting Suriname, zij weten wat er te halen valt. Bouta heeft er gewoon grondig de pest in dat hij er niet meer kan komen en dat zijn wereldje zich beperkt heeft. Hij stuurt zijn frustraties over de koppen van zijn aanhangers die alles willen geloven wat hij zegt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.