Man die collega met koevoet op hoofd sloeg en vluchtte aangehouden

4
Man die collega met koevoet op hoofd sloeg en vluchtte aangehouden
Het slachtoffer raakte zwaar gewond aan zijn hoofd en werd weggebracht met de ambulance.

De man die begin deze maand zijn collega in een bandenzaak met een koevoet op zijn hoofd sloeg is aangehouden door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP). Het gaat om de 20-jarige Silvano, V. meer bekend als ‘Busta’ meldt het Koprs Politie Suriname vandaag.

Op vrijdag 4 oktober kreeg Silvano een woordenwisseling met een collega op zijn werkplaats. Silvano pakte op een gegeven moment een koevoet en sloeg zijn collega daarmee ettelijke malen op diens hoofd. Het slachtoffer raakte zwaar gewond (foto) en is opgenomen in het ziekenhuis.

Na zijn daad vluchtte Silvano weg en hield zich schuil voor de politie. Op maandag 21 oktober werd hij door leden van het RBTP aangehouden aan de Ramgoelamweg waarna hij werd overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Silvano ter zake zware mishandeling, door de politie van het bureau Nieuwe Haven, in verzekering gesteld. De koevoet is hangende het onderzoek in beslag genomen meldt de Surinaamse politie op haar website.

- Advertentie -

4 REACTIES

 1. Deze Silvano hoort voor 20 jaar de bak in
  Hij wilde bewust zijn collega naar de geestenwereld helpen. Iemand zijn hersenen inslaan is een doelbewuste handeling. Moordenaar hij zal het zo weer doen. Uit onze gemeenschap verwijderen is het beste.


  Maak melding

 2. Weet je wat typische praktijken zijn? Mensen oplichten en immoreel gedrag naar tieners vertonen. Geld lenen van anderen en het geld niet terugbetalen is ook zo een typische praktijk. En maar met het fossiele vingertje naar een ander wijzen.


  Maak melding

 3. De goten van Rangoe zijn opgehaald en nu gaan ook de smalle straatjes geasfalteerd worden .Top punt van ontwikkeling in Sur.Heel het volk in extase en misschien volgt nog een nationale vrije dag bij de eerste graaf werkzaamheden.


  Maak melding

 4. Geld lenen is ook een bron van frustratie, lenen betekent ook terug betalen ongeacht het bedrag.
  Maar om iemand zijn hersenpan in elkaar te meppen gaat mij te ver, dit doet alleen iemand die zijn ( mond en ( verstand ) niet kan gebruiken, iemand met een heel kort lontje dus.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.