dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWeer bromfietser vandaag overleden in het verkeer

Weer bromfietser vandaag overleden in het verkeer

-

Does Travel - naar Suriname

Opnieuw heeft een bromfietser vandaag het leven gelaten bij een aanrijding in Suriname. Op de foto is het stoffelijk overschot van de bromfietser langs de weg te zien. Waterkant verneemt dat het ongeluk na 11.00u vanmorgen moet hebben plaats gevonden aan de Dageraadweg, vlakbij de Kwasimamaweg.

Bij het verkeersongeval zouden twee auto’s en de bromfiets betrokken zijn. Volgens de eerste informatie kwam de bromfietser door nog onbekende reden in botsing met de ene auto. Daarna zou de bromfietser geschept zijn door een tegemoet komende andere auto.

Deze informatie is nog niet bevestigd door de Surinaamse politie. Zodra er meer bekend is wordt dit bericht bijgewerkt.

Eerder op de dag was er ook al een aanrijding waarbij een een bromfietser om het leven kwam te Saramacca:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Familie, vrienden en kennissen waarom geen waarschuwing aan degene met een brommer om voorzichtig te zijn in het verkeer.
  Deze groep op de weg is zo kwetsbaar.
  Ik word er niet goed van al deze trieste gevallen.


  Maak melding
 2. Bromfietsers moeten misschien met antibots kleding rijden en stevige helm.

  Als je een goedkope brom rijd en iets is defect yu ka direct tap a pasi. Draag ook een goede helm. De meeste dragen of een gek plastic ding of helemaal niks.

  Als het donker is zorg dat je rijd met licht, maar nee. De meesten denken daar niet aan.

  Is hard om te zeggen, maar veel mensen zoeken soms de dood wel zelf als ze veiligheid en dat van anderen niet in achte nemen.

  Vervelend voor families, maar let dan ook op elkaar en zorg dat je families ook veilig de weg op gaan.

  Tranga yesi meki yu lasi na pasi.

  Is hard, maar is vaak berustend op waarheid.


  Maak melding
 3. Waarschuwen? Ze weten het toch. Ze rijden als gekken daar. En rijden de fietsers en motor/bromfietsers dood. Deze mensen gaan het niet leren met hun asociaal gedrag. Ik word er zo boos over.


  Maak melding
 4. Eenmaal op de weg, hanteren de meeste Surinamers hun eigen regels. Ook nemen ze gelijk de duivel mee op schoot of mag hij op hun schouder meerijden.😈 Wel de dood staat ze allemaal op te wachten.💀
  Misschien zou het helpen als er op ieder punt in Suriname waar doden in het verkeer zijn gevallen witte kruisen (of kruis) komen te staan , en 1 rode ertussen met de volgende tekst in zwart erop: is de volgende witte kruis voor jou?😜


  Maak melding
 5. Goed idee Mica…ze hebben een andere symbool in Su, maar jou idee vind ik top. Nu een paar vrijwilligers vinden die mee willen helpen en een paar houtzagerijen die het hout willen doneren. Misschien er een paar verzaken die rood en wit verf willen doneren. Dan slaan we de spijker op z’n kop: Is de volgende witte kruis voor jou❓


  Maak melding
 6. Zal ik je wat zeggen! A kies deng mooi, dagelijks krijg ik te maken met brutale bromfietsers die haast hebben. Ze crossen door alles heen en ze denken d a t ze alles mogen doen op dec weg. Deze situatie kan opgelost worden als de wegen breder worden gemaakt. En dat is nergens zo.


  Maak melding
 7. Het is altijd heel triest als iemand die in het verkeer deelneemt komt te overlijden. wat ik zelf dagelijks zie als ik deel neemt a/h verkeer hoe sommigen zich gedragen in het verkeer met de dood tot gevolg, wat mij opvalt, en dat houd niet in dat dan de bromfietser zijn eigen schuld is, maar er zijn Menige Bromfietsen die dusdanig zijn opgevoerd dat ze ver boven de 90km per uur halen deze personen willen niet alleen de auto’s inhalen maar ze brengen hun eigen leven in gevaar en van anderen, de remmen van een bromfiets is niet gemaakt om met 90 km per uur en meer op tijd te kunnen afremmen, De Politie zou dagelijka een steekproef moeten houden op verschillende plaatsen met in gebruikname van een Rolbank om vast te stellen hoe hard de bromfiets gaat, bij eventuele ver overschrijnende snelheden bromfiets in beslag nemen en een boete van minimaal 1000 srd geven ik denk dat dit zeker gaat werken, zulke drastische middelen zullen uw en mijn naasten kunnen beschermen op het eind nog een laatste opmerking bij elke aanrijding waarbij een bromfiets betrokken is moet de bromfiets in beslag worden genomen om te kijken of deze niet opgevoerd is, wie zijn billen brand moet op de blaren zitten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES