VIDEO: Drie woningen door brand verwoest in Paramaribo

18
Drie woningen door brand verwoest in Paramaribo

Drie woningen zijn zondagochtend in drie afzonderlijke gevallen binnen enkele uren door brand verwoest in het district Paramaribo in Suriname.

De eerste woningbrand vond vanochtend rond 04.00u plaats aan de Weidestraat oftewel de Mr. Eduard J. Brumastraat. Een houten woning is daarbij compleet afgebrand. Een kerk naast de woning heeft ook brandschade opgelopen.

De tweede woningbrand vond rond 08.00u plaats aan de dokter Sophie Redmondstraat. Een hoogbouw woning is daar in vlammen opgegaan en ook verwoest door de brand. Een naastgelegen woning heeft ook enorme brandschade opgelopen.

De derde woningbrand vond rond 09.00u plaats aan de Drambrandersgracht. Daar is ook een houten hoogbouw woning in vlammen opgegaan en compleet verwoest door brand.

Het onderzoek naar de oorzaak in alle drie gevallen duurt voort. Het is nog niet bekend als de woningen verzekerd waren tegen brand. De Surinaamse brandweer als politie heeft nog geen officiele informafie verschaft over de branden. Later meer. Hieronder de filmpjes:

https://www.facebook.com/mike.nerkust/videos/10158991787922729/
https://www.facebook.com/lorenzo.hok/videos/2453162248106409/
https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2631584366902256/

18 REACTIES

 1. Velen vermoeden dat die afgebrande krot met een paarse vlag, opzet is. We wille graag een gratis huisje, baas, help ons zoals die paarse dwaas van de Hernhutterstraat die geen gratis woning van Kensie wilde, maar van u die ons hebt beloofd. Help no baas. Opa taki, kaka baas e go bouw, kande wang gratis pakket levensmiddelen. De paarse gesel van baas e regeri, tjieri deng eng egi dong aanhangers.


  Maak melding

 2. Moeilijk onflambare material gebruiken voor huizenbouw . Zelf blussende systemen in het huis inbouwen. Het is duurder in deze dure tijd. Het is nodig wanneer de brandweer komt als het huis in lichterlaaie staat


  Maak melding

 3. Typisch dat die paarse poepvlag hangt voor een krot van een woning.
  Een paar paarse rioolratten zijn nu dakloos.
  Hopelijk weten ze dat hun meester & afgod Bouta rustig dooeslaapt want hij heeft ooit eens zelf met z’n eigen smoel gezegd dat al zou de stad in brand staan, hij zou rustig doorslapen.
  In elk geval hoeven deze gasten geen enkele donatie van mij te verwachten. Laten ze maar lekker pinaren als ratten 🙂 🙂 🙂


  Maak melding

 4. @ de paarse gesel, je zult wel gelijk hebben. Die paarse losers hebben hoogstwaarschijnlijk hun eigen krotten in de fik gestoken in de hoop dat ze in deze periode vlak voor de verkiezingen een nieuwe woning zullen krijgen van hun meester Bouta (op kosten v.d. belastingbetalers natuurlijk).
  Deze hele zaak stinkt naar een vooropgezette scenario.


  Maak melding

 5. Veel electrictrische installaties gebeuren door halfwas installateurs. Keuring van de EBS is ondermaats. Goede bedrading is erg duur. Dus wordt daarop bezuinigd. Ook sluit men na de keuring extra aansluitpunten aan. Overbelasting kan dan brand veroorzaken met fatale oorzaken. Eigenlijk zou de EBS alle bestaande woningen opnieuw moeten keuren.


  Maak melding

 6. Suriname is en blijft in alle opzichten een derde wereldland dus de infrastructuur is navenant,Ik hoop dat Suriname de komende tijd naar een hoger niveau zal gaan.


  Maak melding

 7. Pas 12minuten nadat de DC aanwezig was (zie video) komt de brandweer. Mooie prestatie!!!!
  In India hebben ze nog wel wat kennis dus bel de VP even dat hij wat regelt!! Wel gratis hoor want het is voor een derde wereld land!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.