VIDEO: Districtscommissaris gaat live bij woningbrand vanmorgen

12
VIDEO: Districtscommissaris gaat live bij woningbrand vanmorgen

Een houten woning is vanmorgen vroeg afgebrand aan de Weidestraat oftewel de Mr. Eduard J. Brumastraat. Het vuur begon zojuist, iets voor 04.00u in één van de erfwoningen naast de kerk. Ook die kerk liep brandschade op.

Districtscommissaris Mike Nerkust was ter plekke en ging live op Facebook. Zijn filmpje is hieronder te zien.

Het Korps Brandweer Suriname heeft de brand inmiddels onder controle. Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Het filmpje:

https://www.facebook.com/mike.nerkust/videos/10158991787922729/

12 REACTIES

 1. Dit is typisch een voorbeeld van moreelverval, ; Hoe laag kan een DC gaan, sensatie sensatie, ipv dat die man gaat helpen, gaat hij filmen, het wordt tijd dat hij een Camera op zijn begie voorhoofd gaat zetten, want deze man houdt van sensatie,,wat een afgang.


  Maak melding

 2. Jullie hebben gelijk, één en al sensatie. Ben benieuwd of hij in staat useventuele slachtoffers tentoon te stellen. Voor de rest vind ik het correct dat hij mensen waarschuwd niet dichtbij te gaan en dergelijke.


  Maak melding

 3. Triest dat de brandweer veel te laat arriveerde. Ze lagen zeker hun roest uit te slapen op het werk.
  Bij aankomst ook nog traag handelen. De omstanders in hun auto, zijn ook zo dom als het achterwerk van een varken, parkeren ook nog voor de deur van de brand. Daarom gaan Surinamers bij bosjes dood om hun eigen stommiteit. De hersencel bewustwording ontbreekt. Die is bij de geboorte uitgeschakeld. Trouwens waarom gebruikt men Facebook hiervoor??? De wereld kijkt mee hoe achterlijk er te werk wordt gegaan door de brandweer. Een paar maanden terug is er een hele delegatie brandweerlieden naar Nederland vertrokken om geschoold en bijgeschoold te worden. Kregen informatie in de ruimste zin en nog worden er grote fouten door brandweerlieden gemaakt. Zo te zien heeft er geen kennisoverdracht plaatsgevonden. Je gaat je stellig afvragen of zij geschikt zijn voor dit werk, gezien deze beelden laat hun actie veel te wensen over. Tranga kronto.

  Sarie Torie


  Maak melding

 4. Gezamenlijke Plan van de Hulpdiensten, enz: 115, Politie, brandweer, EBS, enz is met een woord gezegd, triest.
  Allemaal slampampers, die een stevig pak slaag op hun blote billen moeten krijgen met een stevige rubberen gummy knuppel tot dat ze dood neer vallen. Als jullie ze stevig vast pakken, hanteer ik wel de gummy knuppel. Als ze het overleven zullen ze een goede les geleerd hebben. Eens maar nooit weer.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. @boeboe bit sjorie;
  Menig Surinamers doen de benaming die ze gehad hebben eer. Ze houden het hoog in het vaandel. “Het meest luie volk”
  Triest hoor. De benaming ” het meest schaamteloze volk” moet nog komen.
  Erg hoor.
  Ik ben het helemaal eens met u.

  Meneer de DC, heeft u echt niets anders te doen? U gaat voor journalist spelen.
  Ga je ogen uitkijken waar er geroofd word, of waar de mensen op straat slapen. Zoek voor hun een alternatief. Als je zo vroeg op straat bent, ga dan een kijkje nemen in de binnenstad ipv een brand te filmen.
  Triest met je. Triest!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.