Autobestuurder verliest controle en ‘vliegt’ in trens langs Indira Gandhiweg

17
Auto in trens langs Indira Gandhiweg in Suriname

De be­stuur­der van deze auto verloor vanmorgen rond 09.00u de controle over het stuur en ‘vloog’ met zijn voertuig in de brede trens langs de Indira Gandhiweg nabij de Vredeslustweg 1 in Suriname. Hij kwam met de schrik vrij.

Het voertuig kwam vanuit Latour en ging in de richting van Lelydorp. Beweerd werd dat hij met een vrij hoge snelheid reed over de weg. De bestuurder verklaarde echter dat hij niet weet hoe hij plotseling de controle heeft verloren en in de trens is terechtgekomen.

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder onder invloed van alcohol verkeerde maar dat is nog niet bevestigd door de Surinaamse politie.

Het voertuig werd uit het water gehaald door een sleepdienst.

- Advertentie -

17 REACTIES

 1. Eigen schuld want als hij of zij zo nodig wilt vliegen dan moet hij het juiste voertuig aanschaffen. Je kan nu eenmaal niet in een auto vliegen.

 2. Deze idioot moet voor alle kosten opdraaien. Als blijkt dat hij gezopen heeft het rijbewijs intrekken voor enkele jaren.

  Deze Verkeerscriminelen moeten KEIHARD aangepakt worden.

 3. Als de Plesident, controle over het land heeft verloren en deze naar de afgrond duwt, verbaasd het mij niks, dat de bevolking/bestuurders ook de controle over het stuur verloren.

 4. Jammer dat hij niet meteen in de graf is beland. Die bakru heeft hem in de trens laten belanden. Hij geeft zelf aan dat hij het niet weet hoe hij de macht heeft verloren.

 5. Allemaal laagvliegers in Suriname, alleen op de weg hebben ze haast, voor de rest zijn ze niet voorruit te branden.👀

 6. Als ik die bestuurder was zou ik een boengtranga excuus gebruiken. Ik zou tegen de politie zeggen dat ik zodanig schrok toen ik een telefoontje kreeg dat mn huis in brand stond vanmorgen in Paramaribo. 👍😄

 7. Nooit weet men hoe ze de controle over het stuur verloren. Inderdaad rijbewijzen voor 10 jaren intrekken en ook nog een hoge boete laten betalen. Indien men ook nog wordt gesnapt bij het rijden zonder rijbewijs, dan in de bak en ook weer een hoge boete laten betalen.

 8. Het kan ook zijn dat hij plotseling een takroe sani zag…..dat word nu ook als oorzaak gegeven door bestuurders… 😁

 9. Schelden en klagen brengt geen positieve oplossing aan het verkeers probleem in Suriname is er iemand met een concrete oplossing.

 10. Elke dag weer…ezel achter het stuur …gekochte rijbewijs …sroting mars …alle schade betallen …rijbewijs ongeldige verklaard …..Saka saka volks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.