Autobestuurder verliest controle en ‘vliegt’ in trens langs Indira Gandhiweg

17
Auto in trens langs Indira Gandhiweg in Suriname

De be­stuur­der van deze auto verloor vanmorgen rond 09.00u de controle over het stuur en ‘vloog’ met zijn voertuig in de brede trens langs de Indira Gandhiweg nabij de Vredeslustweg 1 in Suriname. Hij kwam met de schrik vrij.

Het voertuig kwam vanuit Latour en ging in de richting van Lelydorp. Beweerd werd dat hij met een vrij hoge snelheid reed over de weg. De bestuurder verklaarde echter dat hij niet weet hoe hij plotseling de controle heeft verloren en in de trens is terechtgekomen.

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder onder invloed van alcohol verkeerde maar dat is nog niet bevestigd door de Surinaamse politie.

Het voertuig werd uit het water gehaald door een sleepdienst.

- Advertentie -

17 REACTIES

  1. Als de Plesident, controle over het land heeft verloren en deze naar de afgrond duwt, verbaasd het mij niks, dat de bevolking/bestuurders ook de controle over het stuur verloren.


    Reactie rapporteren

  2. Als ik die bestuurder was zou ik een boengtranga excuus gebruiken. Ik zou tegen de politie zeggen dat ik zodanig schrok toen ik een telefoontje kreeg dat mn huis in brand stond vanmorgen in Paramaribo. 👍😄


    Reactie rapporteren

  3. Nooit weet men hoe ze de controle over het stuur verloren. Inderdaad rijbewijzen voor 10 jaren intrekken en ook nog een hoge boete laten betalen. Indien men ook nog wordt gesnapt bij het rijden zonder rijbewijs, dan in de bak en ook weer een hoge boete laten betalen.


    Reactie rapporteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.