Maisha Neus aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol

79
Maisha Neus spreekt op Pim de Kuijer lezing in Amsterdam

Maisha Neus voorzitter van de Surinaamse politieke organisatie Strei! is vanochtend om 03.30u aangehouden door de politie aan de Kwattaweg tijdens een reguliere verkeerscontrole. Dit nadat geconstateerd was dat zij behoorlijk onder invloed verkeerde.

Neus werd aangehouden en overgebracht naar het bureau voor een blaastest. De redactie van Waterkant verneemt dat zij 695 microgram lucht per liter heeft geblazen. Dat is ver boven de toegestane 220.

Neus is ter ontnuchtering op het politiebureau en wordt elk moment voorgeleid bij een hulpofficier van Justitie in Suriname.

Lees hier meer over Maisha Neus.

UPDATE – Maisha heeft via haar Facebook pagina haar excuses aangeboden:

79 REACTIES

 1. Hoe kan je zo dom zijn/doen mw. Neus.
  Joe sabi dat joe na bigi ede kofu no e go misi you. Ze hebben je letterlijk te pakken.

  Jammer van de schade die je jezelf en de politieke organisatie aandoet.


  Maak melding

 2. Daarom is politiek niks voor mij. De mensen die daar zitten kunnen niet eens een goed voorbeeld zijn voor het volk. Alleen maar aandacht zoekers. All for money en fame.


  Maak melding

 3. Ze heeft zichzelf letterlijk bij de neus laten nemen door het misbruiken van alcohol. Alcohol maakt meer kapot dan je lief is.
  Sopie meid Masha Neus, je bent geen goed voorbeeld voor de jongeren in onze gemeenschap. Leg je functie in de partij neer pakje koffers en ruil je paspoort weer in. Stap in de blauwe vogel and Go home.
  Je hebt nu laten blijken dat je geen haar beter bent dan de alcoholisten die doelbewust achter het stuur kruipen en mensen doodrijden. Je bent geen knip voor je neus waard meid. Je kunt.niemand iets meer wijsmaken zoveelaten promillage alcohol in je lijf. Good bay alcoholiste.


  Maak melding

 4. Ik vondt haar goed bezig, ze heeft een slip gemaakt. Het komt vaker voor dat mensen die normaal niet drinken, er geen idee van hebben dat ze een gevaar vormen voor het verkeer. Stellig voelde zij zich goed genoeg om te kunnen rijden.
  Tegen de tijd van de verkiezingen is men dit voorval wel vergeten,
  Even op de achtergrond Maisha, Het komt wel goed, Als je de kanditaten lijst van STREi aanvoert mag je met “BRATKANTI”VAN JE MOND ZEGGE: iK BEN EERLIJK HEB NOOIT GESTOLEN EN WIL HET BESTE VOOR MIJN LAND.


  Maak melding

 5. Deze dame van borrel houden. Ik wel haar grasen een keertje willen bewateren met kokoswater en melk. Zij ziet uit als houd van feestje en stoute dingens doen. Moet toch lekker leven en genieten.


  Maak melding

 6. De norm in Suriname is zuipen en achter het stuur kruipen of je in dienst bent of niet.
  In de Surinaamse politiek is het ook heel normaal op het kabinet van de president en bij KPS.
  Sommigen stoppen ook nog witte poeder in hun neusgaten.

  Ik heb nog nooit gehoord dat een politicus na een feestje in Grun Djari, De Olifant of OCER bij een “routine controle” is aangehouden. Het heeft veel weg van val of hebben alle ministers en parlementariërs prive chauffeurs.

  De harde woorden van Boeboe b.s. vind ik misplaatst en macho klinken.

  Helaas mw. Neus, je hebt je zelf en je partij heel veel schade toe gebracht.


  Maak melding

 7. Deze Dame is een politici in opleiding ze is een gewone burger en bekleedt geen funtie in de Assamble
  die hadden waarscheinlyk vrygeleide gekregen, wel ondoordacht gedrag voor een aspirant politica
  of was ze op een verkeerde feesje geweest,want om 3.30 uur slaapt een verstandig mens al uren


  Maak melding

 8. Wow, het blijft onvoorstelbaar hoe amateuristisch mensen kunnen zijn. Los van de overtreding , is zij bezig met een politieke partij die nog gestalte moet krijgen. Het allerminste wat je wilt is negatieve aandacht op je vestigen. Was zij niet de dame die Yokohama in een kwaad daglicht plaatste ? Was zij niet de dame die in het T-shirt van Strei! scholen bezocht? Wie zijn neus schendt, schendt zijn aangezicht. Ja mevrouw Neuuussss.?


  Maak melding

 9. Andere automobilisten, die bezopen achter het stuur zitten worden na ontnuchtering naar huis gestuurd.
  Zelfs de vp heeft zich bemoeid met bezopen civder. BE BRAVE, DON’T BE A SLAVE, FIGHT LIKE A LION.


  Maak melding

 10. Ze kan niet rondkomen met haar salaris. Dus dacht even om wat bij te verdienen. Vandaar dat het vroege uurtjes werden. En ja de vermoeidheid slaat toe. Dus dacht ze toch eerst wat zuipen en dan als een bliksem naar huis!!!


  Maak melding

 11. Maisha,
  dit gedrag van jou keuren wij ten zeerste af.Dit is niet het voorbeeld die wij van jou verwachten.Je hebt niemand vermoord en je verdiend een tweede kans.De enige die te lijden heeft ben jij zelf.Verbeter je gedrag en het zal je goed gaan.

  .


  Maak melding

 12. @pakiratigri
  Maisha is geen moordenaar en ze is niet de lijder van Suriname.Ze heeft ook geen amnestie titel op haar lijf gedrukt.
  Begin dus niet als een krankzinnige tekeer te gaan en die hoera stemming van jou begrijpen we niet want we weten niet wat je te vieren hebt.


  Maak melding

 13. @ Jan
  is het zo hoog dat je het nooit zal bereiken?
  Want wij van de ndp wij weten wat goed is voor ons Wij zijn hoog, heel hoog,
  Ik ga een duel met je aan
  ik schuif naar voren om namens ons met jouw te debatteren, mevrouw of meneer, steenhard.
  Wie stel jij daartegen over?


  Maak melding

 14. nu zal ze wel een prive chaufeur moeten aanschaffen, een pynlyk ervaring wat jouw overkomen is,zie het als een les want het kon erger, dus kyk er positief tegenaan and stop the ism


  Maak melding

 15. En zo gaat het. Aan de kant zitten blèren. Maar wanneer puntje bij paaltje komt zijn we één pot nat. Dus Maïsha of deze regering? Beiden lood om oud ijzer! Oftewel een waardeloos ongeregeld zooitje.


  Maak melding

 16. OP DIE MANIER KOMT ZIJ NOG NIET IN AANMERKING VOOR HET PRESIDENTSCHAP VAN SURINAME, DAARVOOR MOET ZIJ ALS EERSTE EEN COUP PLEGEN, DRUGS EXPORTEREN, EN VOORAANSTAANDE MANNEN EXECUTEREN……. EN DIE KOERS NAAR BENEDEN KRIJGEN, BELIEVE ME.


  Maak melding

 17. So neus dit was een zware Les. He kunt beter gaan afkicken van alcohol. Voor eens en altijd. Bepaald geen gedrag voor een rol model van een politica.


  Maak melding

 18. @Vee plee en de rest van de ndpers
  Ga een dronken Maisha achter het stuur niet vergelijken met bouta de amnestie lijder en de ndp teefjes die diep in het gat van bouta wonen als aanhangsels.Niemand praat het gedrag van Maisha hier goed, niemand zit haar te verdedigen.
  Als de politie zo braafjes zijn werk zou doen zou jullie baasje al lang achter de tralies zitten!!


  Maak melding

 19. Een stomme fout. Nog stommer was de politiek ingaan.

  Aan de andere kant als je kijkt naar de NDP-bende dan valt het best mee.

  Ben wel benieuwd naar haar eigen reactie.


  Maak melding

 20. tja ..begrijpelijk …majsja kan ook niet een ieder vertrouwen als bob…(chauffeur om naar huis te rijden)….. de gasten aan het roer hebben wel elle financiele middelen (volksgelden) om zich discreet door het leven te wanen


  Maak melding

 21. @JK,
  Je gebruikt het woord corruptie maar je weet niet eens de definitie van het woord corruptie te geven.Benoem de elementen van corruptie en staaf dat met harde bewijzen. Ja, als je dat kan dan kunnen wijbpp niveau discussieren. Het woord corruptie is het stokpaardje van zwakke broeders die een makkelijke uitweg zoeken om anderen vals te beschuldigen met fake s h i t .


  Maak melding

 22. Neus maakte toch geen kans. Het gaat tussen de VHP en de NDP. Vele NDP’ers gaan stiekem op de VHP stemmen. Ze hebben teveel rotzooi meegemaakt de afgelopen 9,5 jaar.


  Maak melding

 23. Vanaf het prille begin heb ik mijn twijfels gehad over deze persoon. Werd van alle kanten aangevallen; ik zou jaloers zijn , haar niet gunnen enz enz. En zie hier weer een bewijs dat zij niet deugt. Je wil graag een hoge boom zijn maar helaas ontbreekt het je aan kennis, fatsoen en integriteit om dat ooit te worden. Nog voordat je kon groeien heb je bewezen ordinair onkruid te zijn.


  Maak melding

 24. Eey, ma effe serieus.
  Dus als ik die reacties lees toch zou je denken wat een vrome mensen heeft t moooiste land van Zuid-Amerika. Soso leey!

  Maisha haar actie is fout. Punt.

  Ma ik vraag me vaak af toch, al die mannen voor de winkels met hun djogo en red/black label en Hennesey….. lopen ze naar huis, pakken ze een taxi of stappen ze ook in hun auto na t chillen.

  Verbeter de wereld begin bij jezelf.

  Dank u en wees er voor elkaar.


  Maak melding

 25. Wij op boven Commewijne , wij verwachten dat er mensen rondlopen die geen fouten maken . onder andere de Surinamers , Maar als we goed om ons heen kijken sympathiseren velen van ons met bepaalde figuren die zelf geen voorbeeld zijn voor de samenleving
  Ik vind Maisha een Icoon , een dame bet moed , ze is een Heldin , ze heeft haar Nederlanderschap op gegeven om te werken aan een betere Suriname , hoe dan ook ze is niet blijven zitten , neen ze begon met strei. Ik vind dat knap. laten wij naar de positieve kanten van Maisha kijken , en als we eerlijk zijn , zullen we een beetje respect voor haar krijgen .
  Zoals hier boven staat geschreven , een vrouw kan niemand in Suriname op dat uur vertrouwen , onze maatschappij is zo verziekt , en er wordt niet veel aangedaan ,
  een van de uitgang punten van Strei , is veiligheid
  Aan de aanhangers van andere partijen kijk eens goed naar je partij voordat je Maisha de grond in trapt voor dit kleine mis stapje ,, dis is een wijze raad van Boven Commewijne


  Maak melding

 26. Neus is een zuiper van de eerste klas
  Ze drinkt elje dag dus dit is geen uitzondering. Hoge bomen???
  Meisje donder op. met gemak zuip je een fles per dag.
  Wie kent haar niet?? Altijd onder invloed. Is niet haar eerste keer.
  Als ze je familie had doodgereden zouden jullie anders praten.
  Vraag dr of ze het in nederland zou doen. Daar had ze niet eens een fiiets


  Maak melding

 27. Ach laten jullie haar met rust hoor marsha is n lekker ding dus ze mag n keer buiten haar boekje gaan.leveren jullie liever kritiek op die mpp daggoe meriba vader moordenaar zoon moordenaar drugsdealers zoon in ht gevang wegens drugs in THE U.S. die koulo coalitie daggoes n noem maar op. De gehele regering bestaat uit huichelaars n zuipende zatlappen. Marsha had gewoonweg pech n wie drinkt nou geen daroe?


  Maak melding

 28. Politiek is een hardt spel,je moet op alles voorbereidt zyn. Dit kan best een vooropgezet plannetje wezen om haar in discrediet te brengen .het gaat nu niet om de kleine Partyen maar om twee Partyen (voor en tegen)
  als je in het politieke speelveld begeef moet je bepaalde dingen achterwege laten, het zal pynlyk tegen jouw gebruikt worden, vooral in dit landt waar men gewendt is met modder ie gooien


  Maak melding

 29. @Robles… alleen de paria’s van noordzee gaan naar Sur😉

  Ff serieus, mevr. Neus is genoeg gestraft zo. En nee; ze hoeft niet terug naar Holland, als ze voortaan de fles laat staan. De rest mag straks het electoraat bepalen…

  Sterkte met afkicken!


  Maak melding

 30. Marshia verkeert in zwaar weer. Zij bevindt zich op een afglijdende schaal. Een vrouw die veel drinkt heeft een issue . De hoeveelheid drank die ze binnen kreeg heeft niets meer te maken met sociaal drinken. De grens is driemaal overschreden. Zij heeft mijn inziens te kampen met een cocktail van financiele , persoonlijke, relationele en psychische problemen. Er zullen nog meer problemen op de achtergrond spelen.

  Zij doet me denken aan die de Surinaamse journalist die naar Suriname terugging om bij de Ware Tijd in dienst te gaan. Als een storm ging hij door een porseleinen kast. Hij wist het beter met zijn opgedane ervaring in Noordzee arrogantie. Hij beledigde president Bouterse, produceerde heel veel fake verhalen,enz.

  Op een gegeven moment kwam hij zichzelf tegen. Ze lieten hem vallen. Vrienden en bekenden lieten hem in de steek. Hij raakte verslaafd aan de cocaine en liep naakt over straat in Paramaribo.Zijn familie moest vanuit Nederland hem op komen halen in Suriname. Mashia heeft dezelfde arrogantie, weet het beter en zal de mensen in Suriname even leren hoe men het in Holland doet. Wordt vervolgd……!


  Maak melding

 31. Hahaha,

  Rob.G is in zijn element als roddelnicht!

  Als het over Bouterse c.s. gaat ziet hij alleen maar “goede dingen”
  Heb je al een analyse van jezelf gemaakt??


  Maak melding

 32. @Bert van Marwijk,
  Het is een kwestie van gedragsleer. Kennis en inzichten verworeven op de universiteit. A no grap…… 😁😁😁
  Jouw blauwdruk heb ik ook al klaar, hoor……….! Kijk dus maar uit……….! Je bent gewaarschuwd.


  Maak melding

 33. Zo Rob vertel mij eens uit welk boek en bij welke studie je dit hebt geleerd.
  was het bij psychologie of sociologie?
  Ik heb voordat ik op de VU ging studeren namelijk twee jaar les gehad op de HES aan het Raamplein te Amsterdam. Ik studeerde bedrijfseconomie en vond het saai, maar ik kreeg ook 2 jaar sociologie van de heer Jaspers, die ons nooit aankeek, maar strak naar het plafond achter in de klas, en 2 jaar psychologie. De naam van de leraar weet ik niet meer, wel de schrijvers van het boek Goosen en Veeneklaas.
  BTW, de naam van mijn lerares Nederlands zou ik zooooo graag weer willen weten, Een geweldige vrouw, die ons allen heeft opgevoed. Van simpele dingen zoals adresseringen op enveloppen tot waar spreek je af met iemand die bijvoorbeeld uit Berlijn met de trein naar Amsterdam komt)
  Ze adviseerde ons een boek te kopen van Amy Grosskamp te Have, etiquette)
  Een geweldige vrouw
  Ik ben benieuwd Rob
  Wat je eerste posting betreft;
  je haalt er weer van alles bij, van recentere datum van jouw hand
  1.je onzin aangaande de trip van de vp (mijn reactie heb ik vanaf mijn mobiel gedaan en verschijnt pas morgen, haha)
  2, Het meisje dat brand had gesticht bij haar schoonvader
  Ook nu weer haal je er van alles bij:
  “Zij heeft mijn inziens te kampen met een cocktail van financiële , persoonlijke, relationele en psychische problemen. Er zullen nog meer problemen op de achtergrond spelen”
  mie gado boi hoe verzin je het


  Maak melding

 34. Christus zei ‘wie zonder zonde is,hij/zij werpe de eerste steen!Niemand van ons hier is gevrijwaard van zonde!Ok,ze heeft een fout gemaakt,kan iedereen overkomen.Wat meer belangrijker is,ze heeft berouw getoond en de gemeenschap haar excuses aangeboden.Maisha Neus,het is goed zo,ga verder en kijk de volgende keer een beetje uit,aboeng?


  Maak melding

 35. Rob g gaat drijgen hahahaha. Noem mijn één NDP minister met schone handen jij kan er geen één opnoemen,noem één project wat gelukt is van NDP. Je kan zoveel lullen maar nooit zal ik geloven dat jij universiteit heb gehad. Jou kennis is Google en meer niet. Elke keer wordt je door Jojo op je nummer gezet. Lage mensen weten niet van ophouden als ze verliezen. Hoelang ben jij niet in Suriname geweest maar wel lullen met je uitkering in Holland echt de Surinaamse grote bekken enthuis niks te vreten. Jij voelt niet wat de echte surinamer voelt je lult met de wind mee. I ede waai,waai.


  Maak melding

 36. Groot ophef, maar stelt in vergelijking niets voor met alles wat ndp is en voorstaat.
  In principe zijn allen die ndp met hand en tand verdedigen, te beklagen voor de paarse verloedering vol moorden, drugs, roof, armoede, geestelijk en moreel verval. De stichter is en blijft een onberechte misdadiger op elk vlak en ook wereldwijd is gebleken dat deze bij verstekveroordeelde drugs crimineel , verderver en verdelger, samen met allen die hem op handen dragen, vereren en aanbidden, te beklagen zijn. De ndp is in werkelijkheid een Didibri Politieke Afgodische Sekte en staat voor A- Nationale Drugs/ Dieven,Dwazen, Debielen, Delinquenten, Demonen, Duivels, Dommen, Dagoespoepers Partij. De meest meedogenloze en gewetenloze Surinamers is de macht gegeven door oerdomme dwaze debiele idiote ndp paria’ s. Het wordt MOOIT MEER goed, ook na 2020 niet, want ndper’ s zijn ongeneeslijk paars zieke geesten, die alles voor over hebben om in de paarse drek die baas en roversbende land en volk inbrengen, misdadig in te blijven woelen, hun naaste medemensen vermoorden, drogeren, beroven, verarmen. A no mie, neks no fout, is paarskuut, krijsen ze oliedom. Gelukkig zijn daders en slachtoffers voor 99% ndpstemmers. Opa taki, men moet wel echt paars knettergek didibri geindoctrineerd zijn om nog te geloven in baas zijn beloften en paarse srpookjes. Oma taki, of religieus waanzinnig om Meyje en Misikaka volgen in hun ddb verering. Men moet paars gestoord en bezeten zijn om in 2020 te stemmen op de allergrootse geliefde misdadiger en roverbende die sinds 1980 de werkelijk oorzaak zijn dat land en vol en gelukkig ook die oerdomme paarse dwazen zo verpauperd ervoor staan. Ndp na soso vloek.


  Maak melding

 37. Ik wed dat het niet haar eerste keer met alcohol achter het stuur is geweest.
  Een gelegenheidsdrinker zou met zo’n hoog promillage geen auto kunnen besturen. Meer dan 3 x het toegestane limiet geeft aan dat deze juffrouw een habituele drinker moet zijn.


  Maak melding

 38. @Pico, mijn kennis over Psychologie heb ik verkregen tijdens mijn studie Beleidssociologie en Economie. Ik had een bijvak Psychologie. Binnen dit vak leerde ik het een en ander over Determinanten van Gedrag, Sociale Psychiatrie en Community Psychologie. Ik geef alleen maar mijn mening en ik kan mijn achtergrondkennis (mijn vorming) niet uitsluiten bij het geven van een oordeel over o.a. Maisha Neus. Het gedrag van Maisha heeft mijn inziens een oorzaak. Het is ergens naartoe te herleiden. Haar achtergrond is complexer dan dat van Ray en Bert van Marwijk en dat maakt haar interessant . In Nederland heb ik geleerd hoe je iemand beter kan begrijpen door een soort van kaart, en blauwdruk van de persoon samen te stellen.Ha,ha, dat geeft jou een voorsprong. Maisha had zich mijn inziens beter bij de NDP kunnen aansluiten. Zij heeft zich aangesloten bij groepen die twee keer niets zijn, dus waardeloos. Bij de VHP en NPS zou zij geneutraliseerd of gemuilkorfd worden. In de NDP krijgt ze alle ruimte.

  De reis van de v.p. en het getouwtrek van de oppositie m.b.t. zijn verblijfkosten zijn een storm in een glas water. Ik zag ooit een reportage over de hoogwaardigheidsbekleders die deelnemen aan een VN vergadering. Alles is tot in de puntjes georganiseerd. De reis van de regeringsleiders vanaf het hotel tot het gebouw van de VN is een hele operatie. Elke presidente wordt opgehaald door een colonne veiligheidsmensen, motoragenten,enz. Het hotel draagt zorg voor de mensen die in dat hoten verblijven. De Surinaamse v.p. kan niet , zoals jullie willen ondergebracht worden in een ondermaatse ** hotel. Dit zou zijn imago niet goed doen.

  Het meisje dat brand stichtte deed dat niet zomaar. Je sticht niet zomaar brand in het huis van je ex schoonfamilie. Vrouwen zijn vaak terughoudend in het toepassen van geweld en accepteren heel veel voor de goede rust en orde. Er zijn wel uitzonderingen. De relatie moet dus behoorlijk zijn verpest. Alle gedrag, dus ook het gedrag van de brandstichter is ergens naartoe te herleiden. Oorzaak en gevolg is ook hier van
  toepassing.

  @Redskin jij kan niet eens een definitie geven van het woord corruptie. Benoem alle elementen van dat woord en koppel die bewijzen met namen van ministers. Je moet zwijgen als je dit niet kan waarmaken. Houdt je maar bij jouw huis en tuin politiek met je kleutervrienden.


  Maak melding

 39. Rob G., de roddelnicht werkt met bedreigingen, ik zou zeggen kom maar op dwaas.
  Ik ben benieuwd wat je blauwdruk inhoud (Een blauwdruk is een uitgewerkt plan of ontwerp. Een blauwdruk kan ook dienen als een kopie van een montage ter controle voor het drukken. Blauwdrukken worden ook gebruikt voor bouwtekeningen.)

  Ik heb van jou een profiel en in het profiel dat vanwege je gedrag als roddelnicht en als NDP-er veel onzin aan het uitkramen.
  Er zijn oneindig veel NDP-ers in deze wereld die niets anders dan onzin zeggen, maar jij spant de kroon.

  Mw. Neus heet in ieder geval meer ballen dan jij, jij ben

  Je kan mijn zak opblazen


  Maak melding

 40. Damsco 13 september 2019 at 16:29
  JaJa,…en mevrouwtje wil land verbeteren,..eeeeej,..Give us a damn big break.pleur op naar drugland nr 1,.. aan de noordzee Holland ! heeft zij ook de drugstest ook gehad, dan was zij helemaal door de mand getuimeld deze EZELIN ! HET ZIJN ALLEMAAL CLOWNS UIT HET LAND VAN de zeerovers ! zij zal weer met een flut smoes komen,..a sma eh smokko alla soort van rommel,algemeen bekend van haar in ta ta.weer eentje ontmaskert.
  Ze stelt echt niets voor in vergelijking met me baas is ze een ukkie, wat betraft totale mislukking vol onrecht, leugen, moord, drugs, staatkasroven, corruptie en nooit zal ze verworden als opa julleke, de allergrootse paarse Blue Label zuiplap 1ste ndplee class.


  Maak melding

 41. @Bert van Marwijk, heeft de schrik van zijn leven goed te pakken.Ha,ha,ha 🤣🤣🤣🤣 Hij voelt nattigheid omdat zijn DNA in een wip en een zucht wordt blootgelegd. Ik scheld niet op mensen, ik gooi niet met bagger, ik beledig geen mensen maar jij bent wel een object dat de moeite waard is om te bestuderen. Waarom ga,je niet naar Suriname om mevrouw Neus fysiek te ondersteunen of schrijf je uitkering over naar haar bankrekening.🤣🤣🤣🤣


  Maak melding

 42. @ Rob G.,
  Schrikken doe ik niet zo gauw!
  Ga meer weer een beetje googelen en maak een nieuwe roddel verhaal.
  Want dan ben je op z’n best, roddelnicht.


  Maak melding

 43. Alle ndper’ s zijn werkelijke a- nationale Duistere persoonlijkheden. Wat als norm heeft goed te zijn is voor deze debielen slecht etc. oma en opa blijven erbij dat alle ndper’ s duivels gedoemd en verdoemd zijn, wanwege hun keuze voor de didibri valse beloften,leugen en onrecht. Wie ndp niet haten zijn voor de misdaad en alles wat daarmee samenhangt en te beklagen. Oma taki, no wang ndp aanhangers mi e jepi, a wiens na famirie, want daNKZIJ HUN OERDOMME STEMKEUZE, WI OOKTOE E KAKA.


  Maak melding

 44. Maisa Neus heeft het lef om haar fout te accepteren / toe te geven en de consequenties te aanvaarden. Dit kan je niet zeggen van de laffe NDP bende met hun a-no-mie mentaliteit. Volgens een NDPer ligt de schuld altijd bij een ander. Zelfs hun baas Bouterse is een wegloper !

  Bron: SRHerald

  ” … Neus biedt aan de Surinaamse gemeenschap en vooral de leden en sympathisanten van STREI! haar oprechte excuses aan voor de overtreding die ze heeft begaan en belooft dit niet te herhalen. Ze geeft aan bereid te zijn de consequenties hiervoor te dragen en wil ter compensatie zichzelf een dag ter beschikking stellen voor een maatschappelijk doel, gericht op het verkeer. …”


  Maak melding

 45. @Bert van Marwijk, de misstap van Maisha Neus is geen roddel maar een hot item in town.Wat denk jij te voorkomen? Wie ben jij om anderen ervan te weerhouden om over haar drankgebruikgebruik van gedachten te wisselen. Maisha had zich ook in de anonimiteit kunnen bewegen. Maar nee hoor…..! Mevrouw heeft zich opgeworpen tot een ‘ openbaar bezit ‘, een bekende Surinamer en dat brengt de nodige consequenties met zich mee. ” Can you follow me “?


  Maak melding

 46. RobG 13 september 2019 at 21:15
  @Bert van Marwijk, de misstap van Maisha Neus is geen roddel maar een hot item in town.Wat denk jij te voorkomen?”

  Let op het woord misstap in je zin.

  Bij de NDP is dit geen misstap maar normaal gedrag. Dit gedrag is omgezet en tot beleid verheven.
  Zelf de president heeft geklaagd dat er te veel Black Label en andere alcoholische dranken op de begroting van zijn Kabinet werd opgevoerd. Dus stop your shit, roddelnicht.


  Maak melding

 47. Jammer dat ze niet een paar paarse rioolratten omver heeft gereden met haar auto want dat zou heel grappig zijn en een goede dienst naar de samenleving toe 🙂


  Maak melding

 48. @rob
  Dus op basis van een bijvak, waarin je, zijnde het kenmerk van een bijvak, een geringe hoeveelheid kennis hebt opgedaan, ben je van mening dat je beoordelen, interpreteren en conclusies kan trekken 9000km verder van het subject hoe de persoon in elkaar steekt.
  Ja, zelf jij zal hier toch om moeten lachen.

  Wat je op de fakulteit leert is dat hoe meer je leert hoe meer je erachter komt hoe weinig je weet.
  Bij jouw bekruipt mij het gevoel, (de Surinaamse man eigen), dat je te veel met de borst vooruit wil lopen en denkt: kijk mij nou eens.
  Bescheidenheid siert de mens.


  Maak melding

 49. Maisha heeft iets gedaan dat ongelooflijk stom is.
  Ze heeft niet door gehad dat de mensen met wie ze samen was haar steeds meer gaven te drinken.
  Toen ze weg zou gaan skotoe bing wakt ing.
  Ze is erin gestonken.
  De dagoes van de regering schakelen je op hun manier uit


  Maak melding

 50. @..Nathalie,..Jo UILSKUIKEN, jou idool is een alcoholist,..en een Junky.,..dit soort gasten zijn geen goed voorbeeld voor onze bevolking,WEG ermee,..het liefst met KLM !,moven!zelfs dit proberen jullie goed te praten en BOUTA erbij te halen,..boggelout mang !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.