Opnieuw smerig restaurant in ressort Centrum gesloten

26
Opnieuw smerig restaurant in ressort Centrum gesloten-1
Foto: (c) BIC Paramaribo-Noordoost

Bestuursambtenaren van het commissariaat Paramaribo-Noordoost hebben gisteren opnieuw een smerig restaurant in Suriname gesloten. Dit keer in het ressort Centrum. Daar werd een onhygiënisch restaurant in opdracht van districtscommissaris Mike Nerkust gesloten.

Bij controle door de Surinaamse bestuursambtenaren is gebleken dat de hygiëne in en rondom de keuken zeer slecht is, waardoor terstond overgegaan moest worden tot sluiting van de zaak, meldt het Burger Informatie Centrum van Paramaribo-Noordoost.

De ongeregeldheden zijn o.a.: geen keuringscertificaat, met vet besmeurde wanden, onafgedekt voedsel, slechte sanitaire voorzieningen, geen ongedierte bestrijding en een overvolle vetput.

Dat het ernstig is blijkt wel uit de de foto’s die hieronder te zien zijn:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=774260753008721&id=301995390235262

26 REACTIES

 1. Steenhard de stomste zou skreiven dat het enigste dat je deze man of vrouw kan verwijten is dat ze niet wisten dat er controle zou komen. 😂😂😂 De dombo


  Maak melding

 2. Bestuursambtenaren van het milieu en gezondheidsdienst. Wanneer dit onderdeel van de overheid het volk daadwerkelijk wil beschermen van misstanden hoort met naam en adres van dit soort vulgaire restaurants te vermelden. Hoezo menen zij het met de Gezondheid van het volk????Het Burger Informatie Centrum van Paramaribo-Noordoost, laat ook heel wat te wensen over wat informatie verstrekking betreft naar onze gemeenschap toe. Ding e kierie a volk, prefoe ding takkie sortoe restaurant na ing. Achterlijk gedrag van deze Burger Informatie Centrum. Zij waarschuwen hun eigen familie en de rest van het volk mag doodgaan. Dit restaurant mag nooit meer iets verkopen. Laten de regeringsleiders en aanhang hier gaan eten.


  Maak melding

 3. De eigenaren van de smerige restaurants geloven er heilig in dat hoe smeriger het restaurant er uit ziet des te lekkerder smaakt het voedsel voor de klanten. Zij trekken geen lering uit de ervaringen van collega-restauranthouders die hun zaak hebben moeten sluiten vanwege onhygienische toestanden in hun eetgelegenheden.


  Maak melding

 4. SCHANDE SCHANDE SCHANDE, ga niet uit je bed om mensen ziek te maken niet te vergeten het ongeboren kind dit is echt ZIEKELIJK gedrag. Willens en weten dit is SLORDIGHEID en MOORD MET VOORBEDACHTE RADE. Dicht spijkeren die hele handel en een dikke boete voor het opruimen. mevrouw en de heer kok nooit gehoord van muizen, kakkerlakken enz. enz. wat je allemaal van kan krijgen? Hoe kunnen jullie de klanten met een brede lach aan kijken? en hun geld in jullie oneerlijke zak stoppen? BAH BAH BAH BAH. Zo zie je maar te lang wachten kan niet er zijn genoeg mensen om dit te controleren dit kan niet door de beugel. WALGELIJK!!!!!!


  Maak melding

 5. Als district commissaris Nerkust zijn werk goed wil verrichten moet hij het restaurant met naam en adres bekend maken aan het volk. Zoniet zit hij voor pampus op zijn dikke salaris.


  Maak melding

 6. zoveelste onreine restaurant, waar blijft de wetgever met keiharde maatregelingen, vereiste scholingen,ceritificaten eerst aantonen voordat zo,n restaurant te mogen runnen. sociale hygiene.
  vestigings diploma, eis keuring van waren, levensmiddelen kennis en vereiste, mi gado wat zijn we dom bezig in Suriname. Op alle vlakken gaat het fout.


  Maak melding

 7. Wanneer onregelmatigheden optreden die niet door de beugel kunnen , wordt zo een restaurant direct gesloten. De houder krijgt de gelegenheid zich te herstellen. Het is ook zijn baan. Komt hij tot inkeer en dat kan niet anders tenzij hij ermee kapt, kan hij weer een nieuwe stap maken. Als je direct ertoe overgaat de naam te vermelden kan de houder geen nieuwe start maken. In dat opzicht gaat men niet direct namen noemen. Maar degenen die daar wonen weten wel over welk restaurant het gaat. Het is een vorm van coulance. Het is sterk afgeraden eten te bestellen bij een willekeurig restaurant. Als je geen inkijk hebt ,nog minder en anders vraag je gewoon om een kijkje te nemen in de keuken. Het antwoord dat je krijgt zal bepalen of je nu wel of niet eten daar bestelt. Zo kan iedere burger houders dwingen hygiënische voorschriften na te leven. Men hoeft niet alleen te wachten op de DC en andere actoren. Maar niemand is doodgegaan. Dus, je hebt immuniteit opgebouwd.


  Maak melding

 8. Ze gaan geen naam en adres zetten want deze restauranthouder gaat wat geld geven en klaar is keesde gasten op DC kantoren zujn de grootste tjoekie nemers.
  Hier worden chinezen omhelst. Maatjes met de chinezen. Omdat ze wat geld krijgen. Wies wasie zijn jullie


  Maak melding

 9. @ Steenhard de domste
  Gelukkig waren de overige gecontroleerde eetgelegenheden ok bevonden na dies ie skriebie toch?
  2 sannie mie boi, joe na mie boi voorlopig, 😂
  pi joe lesie dat ding tra wang di ok? Omdat ding mang no tappoe iti, of omdat ding mang pai, lik sa Wendy skriefie
  dat na wang mie boi, wi go moro fara
  ji skriefie waren, dus verleden tijd, wel mie boi, tidi na tidi a no isdi ofmoro langa.
  Kong mo jippie ie, ji bedoel kandi
  Gelukkig ZIJN de overige gecontroleerde eetgelegenheden ok bevonden.
  ie sjie, na so mie di, mi jip tjieng boi


  Maak melding

 10. Andere restaurants maken zich pas druk als controlle is geweest, en ook al komen ze in de krant, als ze weer open gaan, gaan de vaste klanten weer daar want ze vinden ze werden nooit ziek van dat eten.
  Pak vergunning af sluiten die handel klaar.
  Soortoe kans, of je wist niets vd regels.🤬🤬🤬🤬


  Maak melding

 11. Ik heb de leiding in een keuken, kantine en koelingen, van een regio distributiecentra van ene voedselbank, ik maak de lunchmaaltijd voor de werkers. Ik ben thuis geen juf netjes, zorg wel ervoor dat mijn keuken er picobello er uit zie, en dat wil zeggen, op het werk ook!! Ik ben zeer fanatiek qua werkterrein, want je bent wel verantwoordelijk wat ze binnenkrijgen. En ik controleer alle hoeken en gaten, of er geen troep is, dan hebben de keuken collega’s echt ruzie met mij. Want ik wil elk jaar 100 pnt. krijgen van de voedselwarenwet en hygiëne en ook de haccp.!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.