Actrice Imanuelle Grives voorlopig vrij op borgtocht

17
Actrice Imanuelle Grives met drugs opgepakt op festival Tomorrowland

Actrice Imanuelle Grives, die voor drugshandel in België was opgepakt, wordt voorlopig vrijgelaten. Ze moet wel 5.000 euro borg betalen. In principe kan ze op vrije voeten blijven tot een eventuele veroordeling, melden diverse Nederlands media.

De rechtbank Antwerpen heeft een verzoekschrift van Grives goedgekeurd, bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie. Dat verzoek werd vandaag in Antwerpen behandeld.

De actrice met Surinaamse roots werd 21 juli op het Belgische dancefestival Tomorrowland betrapt met een aanzienlijke hoeveelheid drugs op zak. Ze bekende drugs te hebben verkocht op het festival.

Ze kwam later met de opmerkelijke verklaring dat ze dat deed om te oefenen voor een rol in de film ‘Suriname’. De film wordt momenteel opgenomen in Suriname en in februari uitgebracht als eerste Pathé Original.

17 REACTIES

 1. Inderdaad een opmerkelijke verklaring dat zij voor haar nieuwe rol aan het oefenen was. Gelukkig dat de filmproducent niet in haar onschuld geloofde en voor haar rol een vervangster heeft gevonden. Deze Grives heeft voor velen afgedaan! Hebzucht keert zich altijd tegen je!


  Maak melding

 2. Zo Grives. Als de kippen erbij om alsnog aan de film deel te nemen. Genoeg geoefend. Je kan zo de opname binnenstappen. It`s time for action! Stuur de andere actrice maar weg, jij hebt nu de ondervinding. Meki den man buku wan ticket gi es’esi. Wie weet wordt het een blockbuster. En anders ; tye pôti!


  Maak melding

 3. Pakiratigri, hoe groot acht je de kans dat een crimineel gecast wordt voor acteerwerk ? Carriere van deze mevrouw is klaar in Nederland. In Suriname ligt het anders. Daar kan je zelfs als meervoudig moordenaar tot President schoppen. Het is over en uit voor Mevrouw Grives.


  Maak melding

 4. Wat een dom grietje er rust al een grote smet op haar als drugsdealster. Nu ze vrij is gaat ze zeker door met het aan de man brengen gezien ze reeds ervaring mee heeft want ze heeft flink kunnen oefenen. Je hebt de kleur al niet mee. Ze is echt geen rolmodel voor de jongeren. Bah


  Maak melding

 5. Ze is verdachte en komt met naam en foto in de nederlandse kranten.
  Kaaskoppen die voor veel ergere vergrijpen worden VEROORDEELD, daar zie je slechts initialen van en geen foto.
  WEET JE HOE PRETTIG HET IS VRIJ TE ZIJN IN JE EIGEN LAND OM TE KUNNEN ZEGGEN “BAKRA BASI A KEBA”
  DOBRU. R. EAVALES


  Maak melding

 6. Koko hakroe: dat is nu het verschil tussen een anoniem persoon en een rolmodel.
  Dan hebben we het nog niet eens over het feit dat deze madam de schijnwerpers niet schuwde!


  Maak melding

 7. Weer een dombo die dacht snel wat extra geld te regelen maar nu op enorme ongenezelijke blaren moet zitten.
  HEBZUCHT EN GEBREK AAN OORDELEND VERMOGEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.