Surinaamse buschauffeur in cel om 6 niet betaalde boetes

7
Surinaamse buschauffeur in cel om 6 niet betaalde boetes
Waterkant archieffoto - Een bus wordt aangehouden bij een politiecontrole in Suriname.

Een lijnbuschauffeur in Suriname is begin deze week in hechtenis genomen omdat hij zes verkeersvonnissen op zijn naam had staan, die niet betaald waren. De man probeerde een reguliere politie controle in het ressort Latour te ontwijken. Die poging viel de wetsdienaren op en de chauffeur werd staande gehouden.

Onderzoek wees uit dat hij zes verkeersvonnissen op zijn naam had staan en dat hij de boetes niet had betaald. Daarvoor moet hij 35 dagen in hechtenis worden genomen. De werkgever van de buschauffeur deed het politie bureau Latour aan met de bedoeling om de boetes voor zijn werknemer te betalen. Dat kon hij niet vanwege de hoogte van het geldbedrag.

De buschauffeur is toen door de politie van de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) overgebracht naar een huis van bewaring om zijn 35 dagen hechtenis uit te zitten. Hij kan eerder vrijkomen als hij de boetes betaalt.

7 REACTIES

 1. Als chauffeurs worden onderzocht opgesloten dan moet ba Harry eerst in Nederland zitten en daarna in Suriname blijven wil hij zo graag.

  Familie van dief is boos? Zoek met welke notarissen hij zaken deed. Welke makelaars. In de waterkant staat hy woonde by pand Chiragally hij was in 2015 in Suriname. Hoe kan dat.

  Paino 12 juli 2019 at 18:34
  Waarom boos? Ze weten wat rovers gebeurd. Toen ze geld binnenhaalden werkte de kringspier. Nu vast misschien ook. Hij woonde in Paramaribo Noord??? Daar zit ook Hargho Vastgoed. Misschien ook daar kijken?? Elk bericht in de media serieus nemen. Eerlijkheid en gerechtigdheid.


  Maak melding

 2. Voor een verkeersboete ga je de bajes in, maar na het martelen, folteren, verminken en standrechtelijk vermoorden van 15 onschuldige landgenoten wordt je beloond met het presidentschap. Wat een misselijkmakend cultuurtje heeft dat corrupte, criminele narcoland.


  Maak melding

 3. @ Flyer

  Ik praat het niet goed, maar verschil moet er zijn: de persoon die je bedoeld en pres is geworden is democratisch gekozen door een stelletje hersenlozen. De mensen die hem gekozen hebben, zijn nog dommer dan de gene die ze gekozen hebben !( soso fatu dja ) Deze buschauffeur is nalatig en dat moet hij het gelach betalen, zijn wekgever wilde zijn boete betalen maar het is te veel van het goede !!Laat hij maar zijn zonde in de bajes bedenken, en tot conclusie komen dat hij verkeerd bezig is geweest.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Is wel stom. Die chauffeurs doen hun stinkende best om passagiers te krijgen en dan worden ze nog opgesloten. Je mag je beroep niet eens meer goed beoefenen. De concurrentie is moordend. Het is geen lanti bus die ze rijden. Ze moeten ook voor inkomen zorgen.


  Maak melding

 5. Goh, eindelijk een stevige aanpak zoals het hoort en er wordt meteen van alles en nog wat geroepen. Ik zeg niet dat wat men zegt niet goed is jullie geloven wat jullie zeggen(vrije meningsuiting)dus kan ook degelijk waar zijn maar kijk eens naar t verkeer een grote chaos ze doen maar. Wat veel belangrijk is, is de veiligheid van het volk vooral de schoolgaande kinderen die netjes op de stoep (voetpad) lopen en toch van zo´n wilde,onervaren, respectloze chauffeur van het leven wordt beroofd en niet te vergeten de werkenden op de brom of fiets dus alle weggebruikers. Iedereen weet er zijn heel wat idioten op de weg en Suriname heeft er heel veel vandaar zo veel doden. zonder roekeloos gedrag kom je ook aan passagiers dat was vroeger ook zo. en de politie hoeft: waarom wachten tot dat er een tweede, derde en vierde boete aan de zelfde chauffeur(s) op tafel ligt is een grote vraagteken. SLORDIGHEID ??????? Zoek naar een ander systeem zodat het volk weer veilig de straat op kan. VRESELIJK. OP dit ogenblik verliest weer een kind haar vader/moeder of een huilende vader/moeder, zus(je) of Broer(tje). Probeer dat te voorkomen dan maken jullie het volk weer blij en een veilig Sranang. POWER!!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.