maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie12-jarig meisje dat verkacht is in Surinaams pension ontslagen uit ziekenhuis

12-jarig meisje dat verkacht is in Surinaams pension ontslagen uit ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

Het 12-jarig meisje dat vorig week woensdag verkracht is door haar oom in een pension is donderdag ontslagen uit het ziekenhuis. Dit meldt de familie aan de redactie van Waterkant.Net. De verdachte is nog voortvluchtig.

Het slachtoffer werd in het ziekenhuis opgenomen na het voorval ter observatie. Daarnaast werd er ook grondig onderzocht als zij niet besmet is geraakt met een seksueel overdraagbare aandoening. De familie laat optekenen dat na onderzoek gebleken is dat het meisje geen ziekte of dergelijks heeft opgelopen.

De oom is mogelijk naar het binnenland gevlucht waar hij werkt. Hij heeft zijn nichtje bedreigd met de dood als zij iemand over het gebeuren zou vertellen. De familie hoopt dat hij snel wordt opgepakt omdat zij van derden hebben vernomen dat de oom vaker achter kleine meisje aanzit en hen misbruikt. Volgens de familie is de kans dus groot dat hij zich weer vergrijpt aan een minderjarig meisje. De politie werkt nog steeds aan de aanhouding van de oom.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

26 REACTIES
 1. Ik walg van zulke mannen. Ze zijn zo egoïstisch dat ze niet beseffen wat voor trauma ze een kind bezorgen , vieze vuile pedofiel!! Ik werk soms in instellingen waar volwassenen verblijven die als kind misbruikt zijn. Zulke viezerikken zullen hun straf niet ontlopen. Bah Bah! Gore pedofiel.


  Maak melding
 2. Goed te horen dat het meisje geen aandoening heeft opgelopen. Lessons in life op zo een jonge leeftijd. Een goede begeleiding heeft ze nodig. En dit ellendige beest, monster, psychopaat moet zo spoedig als mogelijk worden opgepakt. Het moet echt gaan ophouden met gasten die snode misdaden plegen en vervolgens het binnenland invluchten. De politie mag nu wel laten zien dat je nergens in Suriname veilig bent, eenmaal een misdrijf te hebben gepleegd.


  Maak melding
 3. Deze pleuris (beest) moeten ze niet opbergen, want als hij eruit komt,valt hij weer in de herhaling !
  Ze moeten een vleeshaak aan zijn penis rijgen, en in zee gooien als aas voor de haaien.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 4. Waarom wordt deze smeerlap anoniem gemaakt met een balk voor zijn gezicht ? Deze aap heeft zich schuldig gemaakt aan het smerigste dat er is. Als ik de keuze had om een kant te kiezen dan heb ik liever met een oplichter te maken dan met een vieze smerige pedofiel. Mmp kaolo aap. Hij moet gewoon gecastreerd worden,


  Maak melding
 5. Deze beesten denken alleen maar aan hun lusten zelf een hond Verkrachters een puppy de niet.
  Waarom een gaat ze dan ook met haar oom mee naar een pension???
  Ik snap de jeugd niet, mijn dochters mogen geen brasa de geven een hand geven mag, mogen bij niemand op schoot en uitloggen uit den boze.
  Als het ondanks dat alles toch gebeurt dan met leeftijdsgenoten.


  Maak melding
 6. Ze vluchten altijd naar het binnenland waar ze beschermd worden. Het wordt tijd dat de politie daar wat razzia’s gaat uitvoeren op zoek naar gevluchte criminelen. Maar dat durven die laffe honden vast niet aan.


  Maak melding
 7. De littekens op in haar ziel, zullen voor eeuwig blijven. Hoop dat dit kind professionele begeleiding krijgt.
  Zij had niet kunnen weten dat dit haar, zou kunnen overkomen. 12 jaar en de vernietiging in geholpen.
  Daarom is voorlichting door opvoeders op jonge leeftijd zeer belangrijk. Deze zogenaamde oom, de pedo moet snel gevonden worden, want hij gaat meer slachtoffers maken. Hoop dat hij wordt opgevreten door een luipaard in het bos, en zijn botten gevonden worden. Wordt hij gevonden direct castreren. Ouders, familie sluit jullie ogen niet voor je omgeving want gevaar ligt op de loer. Haar ouders hadden zeker niet verwacht dat dit hun eigen kind kon overkomen, Zo zie maar weer. De vraag is dan is je eigen familie wel betrouwbaar met je kroost.


  Maak melding
 8. Deze soort klootzakken moet je gewoon neerknallen zonder pardon. Ik hoop dat ze in het binnenland met hem afrekenen. Geen politie…. genoeg oerwoud om hem te begraven. Opgeruimd staat netjes.


  Maak melding
 9. De rapper Kelly R is ook zo een kk ziekelijk geest. Heeft 4 tienermeisjes seksueel misbruikt en heeft de scenes ook nog eens gefilmd. Hoe ziek moet je zijn ? Ook deze aap vierendelen.


  Maak melding
 10. Eniste wat in jullie kop zitten is uit Emotie reageren.Vinden jullie het raar dat jij je als zwarte twee maal moet bewijzen.Ik keur het niet goed en oordeel ook niet laat de autoriteiten en bevoegden hun werk doen.Stel dat de pshogloge vastellen dat hij wat ik denk een beperking heeft is hij ziek kan hij niets aan doen en.weer in herhaling treden.,dus opsluiten ,medicatie begeleiding klaar want al castreer jij hem volgens de betweters kan.hij ook oraal sexs hebben met kinderen wat ook een gruwel is,en soms weten die ouders het hoor,maar valse schaamte of ze moeten een.man hebben of het zijn hun familie en het mag niet naar buiten,of die kinderen liegen,en vaak haten die vrouwen zulke meisjes ik ga niet zeggen waar ik werk en schelden.doet mij niets Shalom


  Maak melding
 11. Nee hoor ik denk met mijn verstand jij met jou achterste want ieder ruimdenkend mens weet dat je zo aan een vrouw kan komen.,maar als je aan kinderen komt heb je een.beperking basta of weet ik veel,en dat jij suggereert dat ik zo eentje bent laat zien dat.jij garnalen.hersen.hebt ga niet.met jou ongeleid projectiel in discussie doeg ga shoppen .


  Maak melding
 12. @Aswin
  Je schrijft dat je trilt als je boos bent.
  Misschien heb je een.pilletje nodig om te kalmeren. Het gaat om feiten die gepleegd zijn. Zoals jij heeft een ieder zijn eigen visie of mening. Dit mag voor jouw geen aanleiding zijn om van te gaan trillen.
  Je kunt niet suggereren dat mensen met een beperking dit soort misdaden uitvreten.
  Dit is een misvatting. Sommigen lopen hun lullig achterna. Hij had ook naar de hoeren kunnen gaan. Een pedofiel is bewust opzoek jaar kinderen. Dit heeft met machtsmisbruik te maken. Kinderen zijn een makkelijk prooi en weerloos. Het is heel erg voor woorden maar dit fenomeen komt overal in de wereld voor. Mensen met een zieke geest doen dit soort dingen. Seksueel gefrustreerd.


  Maak melding
 13. Zulke een lust-crimineel (in de stad lopen er een heleboel rond welke vrouwen en meisjes naroepen) moeten in elk geval buiten de samenleving gehouden worden.

  Een psychologisch en/of psychiatrisch onderzoek is uiteraard zeer gewenst en essentieel.

  Ongeremde sekslust zien we veelal bij drugsgebruikers, verslaafden en personen met een geestelijke aandoening.

  De samenleving keurt weliswaar het gebruik van alcohol, marihuana, xtc en andere psychoactieve middelen goed en werkt daaraan mee door er niets tegen te doen.

  De samenleving werkt de ongezonde sekslust in vele gevallen zelf in de hand door niet tijdig te praten met jeugdigen om bewustwording te bewerkstelligen.
  We zien zelfs dat veel ouders met hun kinderen naar erotische scènes op tv kijken en vergeten om de kinderen van deugdelijke voorlichting te voorzien…

  Het sterk toenemend aantal tienerzwangerschappen liegt er niet om.

  Stelling:
  Wie verzuimt om zijn kind(eren) van deugdelijke voorlichting en bewustwording te voorzien, houdt niet van zijn/haar kind.


  Maak melding
 14. Deze Pedo moeten ze zijn ballen afhakken dat is mijn mening.Hij is geen mens of hem de doodstraf geven zou goed voor hem zijn want hij is een gevaar voor de maatschappij.


  Maak melding
 15. Ach, die man heeft ook z’n lol nodig! Jullie moeten niet zo engdenkend zijn. Denk ruim, denk groots, denk in plezier.
  Tide, tamara, ie kang go dede brada. Dus neem het ervan voor je de pijp uitgaat.


  Maak melding
 16. opmerkelyke reacties allemaal, in onze gemeenschap links of rechts komt dit fenomeen voor, overal in Suriname komt Pedofilie voor. Scholen moeten meer aandacht aan dit verschynsel schenken en thuis moet men meer aan normen en waarden aan de opvoeding toedichten.
  een volwassene hoor met z,n klauwen van kinderen af teblyven.doe je dat niet dan moet daar een gepast
  gevangenis straf by ,en de omgeving hoort erop toe tezien dat zulks in hun omgeving kinderen niet overkomt
  De magistraat zal over deze schoft een oordeel vellen, want daartoe ben ik niet bevoegd


  Maak melding
 17. Bite me nee hoor ik hoef daar niet te zitten verstand genoeg en dat ander levend wezen die mij een.p pilletje gunt,ik heb het niet nodig en ik tril van boosheid dat betekent dat ik jullie denken anno 2019 dom vindt ik kan niet trots zijn op mijn landgenoten en het leuke ervan is ik kom tussen blanken en hindustanen en alsik hoor hoe ze praten over creolen denkwijzw schaam ik mij gelukkig ben ik dogla maar ik schaam mij niet voir mijn.dogla zijne jullie domme zinloose denkwijze wel,maar ja vele van jullie aan jullie zie ik dat jullie niet allemaal van de profane wereld vandaan komen,denken.doeg


  Maak melding
 18. Jammer hoor en sommige zijn zulke warme ruimdekende mensen,maar die haat naar xe rest ligt hoog ,hoop dat God mij tot andere gedachten brengt. Een vriendedin van mij ging naar Suriname en bracht een.slipper,trui,en tas voormij zit vijf jaar in de kast stond bedrukt ben trots Surinamer te zijn ik vertik het aan te doen maar.mijn land en culturele kant houdt ik wel in petto .die doen.mij niets sommige Surinaamse mensen denkwijze wel.Jammer de groeten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES