maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieÉén van de twee van terreur verdachte moslim broers vandaag vrijgelaten

Één van de twee van terreur verdachte moslim broers vandaag vrijgelaten

-

Does Travel - naar Suriname

Één van de twee van terreur verdachte Nederlandse broers in Suriname is vandaag vrijgelaten. De Surinaamse rechter stelde dat zij geen reden meer had om Naser I. langer vast te houden. Zijn broer Raoul A., die ook wordt verdacht van voorbereiden van terreurdaad en het ronselen van strijders voor IS, blijft nog in verzekering meldt dagblad De Ware Tijd.

Volgens de krant hadden de mannen vandaag de gelegenheid om hun laatste woord te voeren. Dat deed Raoul A. en hij ontkende betrokkenheid bij alle strafbare feiten waarvan hij wordt verdacht. Naser I. had geen behoefte voor een laatste woord en sloot zich aan bij de verklaring van zijn broer. 

De zaak van de twee verdachten die over de Nederlandse nationaliteit beschikken,loopt al 22 maanden. Er zal in deze zaak op 14 juni vonnis gewezen worden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Deze jongens zijn geestelijk geknakt en hierdoor zeer depressief. Hebben zodra zij in Holland zijn professionele hulp nodig.
  Het kan jaren duren voordat zij hierover heen zijn

  SARIE TORIE


  Maak melding
 2. Als er een aanslag gepleegd wordt door die vrijgelaten terreurverdachte dan moet de rechter die hem vrijgelaten heeft daar persoonlijk voor aansprakelijk worden gesteld.


  Maak melding
 3. Ik ben intens gelukkig dat mijn broertje vandaag thuis is. Jay, Robles en Ger: bedankt voor de lieve woorden. Wij zijn God dankbaar dat Hij de rechter heeft veranderd en er RECHTVAARDIG wordt gehandeld. Mijn broertje had allang al vrij moeten zijn. Hij is namelijk onschuldig. Doe minder onwetend en achterlijk. In afwachting op mn andere broer.. ik gun niemand dit wat wij hebben moeten doorstaan en nog steeds meemaken. Fijne avond!


  Maak melding
 4. vraag me af hoeveel IS betaald.
  zelfs als ze vrij zijn in Suriname, ze worden gelijk in Nederland opgepakt voor verhoor.
  en als dat niet gebeurd, dan kan het erger zijn, want dan worden ze dagelijks in de gaten gehouden door
  AIVD. zo werkt het in Nederland


  Maak melding
 5. Vrijheid blijheid.
  Wij leven vandaag aan de dag in een wereld waar bijna IEDEREEN verdacht is.
  Zeg gewoon ” boem” in de openbare ruimte rennen de meeste al en he wordt als terrorist opgepakt.

  Dat nah Sari Torie


  Maak melding
 6. @ Robles 17 mei 2019 at 23:09
  Gelijk het land uitzetten. Waarom gelijk het land uitzetten ? Hij is door de rechter vrijgelaten omdat het OM de verdenking niet hard heeft kunnen maken. Ondanks dit geldt voor jouw soort trieste figuren dat hij nog steeds verdachte is ? Weet je wat jij moet doen ? Niet bemoeien met onderwerpen waar je je hoofd bij moet gebruiken.


  Maak melding
 7. De rechter acht de verdachte niet gevaarlijk en er is geen vlucht gevaar. voot de vonnis in Junie aanstaande. Hij is moslim. Anders zou ik zeggen neem een flinke borrel en eet in een goede restaurant.Eet schapevlees.Hallal.


  Maak melding
 8. Wat is er met de zus van Robbie Brunswijk gebeurd. Zij was toch ook erbij. Waarom mocht gelijk naar huis en deze jongens niet? Soso weerede.


  Maak melding
 9. Robles 17 mei 2019 at 23:09
  Gelijk het land uitzetten.

  @ Robles,

  Ik ben het volledig met je eens, direct het land uitzetten na de rechterlijke uitspraak.
  Mijn verstand zegt me dat dit gebruikelijk is om terreur verdachten naar hun land terug te sturen.

  Het land van herkomst mag de AIVD op ze loslaten en hun bij iedere stap volgen, telefoon aftappen etc., eventueel doorsturen naar een land waar ISIS een bolwerk heeft.
  Dit betekent een mooie besparing op de begroting van de het ministerie van Justitie en Politie.

  Als ik de rechter was zou ik hem tot 14 juni in de gevangenis vasthouden.


  Maak melding
 10. Elke dag wordt er in ons land terreur gepleegd, de misdaad viert hoogtij en toch lopen de misdadigers vrij rond. Waarom wordt Bouta niet opgepakt en veroordeeld??? Neen hij wordt geeerd en beschermd. Hij en zijn consorten overtreden alle wetten. Nederland heeft ook geen keihard bewijs tegen deze jongens anders waren zij Schiphol nooit gepasseerd. Uiteraard worden zij bij aankomst opgevangen en gaan zij met deze jongens om de tafel zitten en verhoren. Het bovenkamertje van de Hollanders werkt toevallig ietsje anders dan die van de Surinamers. Relativeren, evalueren, bewustwording, kennis,inzicht en kundigheid ontbreekt vele Surinamers.
  Waar de meeste Surinamers goed in zijn, stelen, roven, moorden, corruptie,snoepreisje maken,liegen, bedriegen, oplichterijen, onbetrouwbare gasten. Jammer het is een hele waslijst.
  Velen hebben geen educatie genoten, maar zijn zeer gedreven in oplichterij en stelen van hard werkende burgers.


  Maak melding
 11. Vreemd dat de eerste terreurdaad in Nederland door aanhangers van Bouterse gepleegd werd en wel in Rijswijk waar drie onschuldige muzikanten koelbloedig liquideert werden. daarover hoor ik niemand zijn beklaag doen. Waarom gooit Nederland die terroristen niet het land uit ? Zomaar een vraag.


  Maak melding
 12. kankantistraat 18 mei 2019 at 12:17
  Omdat die terroristen ondanks verwoede pogingen van de Nederlandse regering nooit gepakt zijn.
  Men zegt dat het Militairen met de Nederlandse nationaliteit uit Suriname waren op het moment dat de aanval plaatsvond.==
  —–

  Bouterse loopt nog steeds vrij omdat hij (nog) niet veroordeeld is.


  Maak melding
 13. Alleen al door te kijken naar hun kop kan ik zien dat die 2 baardapen een stel jihadisten/terroristen zijn. Dus ik weet niet wat die rechter bezield heeft om er eentje vrij te laten.


  Maak melding
 14. Ga bouta oppakken.Hij terroriseert Suriname!!
  Dat durven ze niet in Suriname.De rechter zelf is zo bang om de crimimeel bouta op te roepen te verschijnen in de rechtzaal.Ai boi,bouta doet het met ze.Surinamers die zitten achter de verkeerde personen die volgens hun terroristen zijn,bouta is de terrorist ga hem pakken!!


  Maak melding
 15. de vraag blijft, waarom Nederland de moordenaar drugs baron die reeds veroordeeld is niet ophaalt..

  hij moet toch 11 jaren komen zitten in Nederland..


  Maak melding
 16. Mooi dat je vrij bent. Donder op uit ons mooi Suriname en neem je IS gedoe mee. Blijf nu ver weg van Su. Stinkend varken dat je bent.


  Maak melding
 17. Jammer dat deze nutteloze en hersenloze figuren niet verdwenen zijn naar het land waar zij zich tegoed kunnen doen met de 72 maagden……of was het een maagd van 72…….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES