zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit NederlandDonovan Wisse wint weer voor Suriname op Glory 65 in Utrecht

Donovan Wisse wint weer voor Suriname op Glory 65 in Utrecht

-

Does Travel - naar Suriname

Kickbokser Donovan Wisse, die voor Suriname uitkomt, heeft vrijdag 17 mei tijdens Glory 65 in Utrecht gewonnen van zijn tegenstander Yousri Belgaroui. Wisse won van de Nederlands-Tunesische kickboxer na een unanieme beslissing van de jury.

De wedstrijd tussen Wisse en Belgaroui was een kans staaltje kickboksen van beide vechters, er werd technisch zeer goed gevochten aldus vechtsport.info. De partij ging over alle ronden en werd toegewezen aan Wisse op beslissing van de jury.

Donovan Wisse maakte zijn debuut bij Glory op de 59ste editie van het kickboksgala Glory, september vorig jaar in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam. Daar won hij van de Nederlander Kevin van Heeckeren. Afgelopen maart won hij in Strasbourg, Frankrijk tijdens Glory 64 van Matěj Peňáz van Colosseum Gym uit Utrecht.

De winst van Wisse vrijdag had mede te maken met een prachtig geplaatste high kick. Wisse knalde zijn voet op het hoofd van Belgaroui toen deze met een rechtse directe Wisse probeerde te raken. Hieronder is dit fragment te zien:

https://www.instagram.com/p/Bxk13KCgTlO/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
BODO Party

13 REACTIES
 1. Donovan ga zo door.
  Je maakt ook de ned suries ontzettend blij. Ik heb live zitten kijken naar een prachtige kickbokswedstrijd met veel spanning en genot. Jij bent heel veel beter dan de regering van Sur. Blijf de vaandel hoog dragen. Je hebt nog veel treden te overwinnen en weet zeker dat je ontzettend veel supporters in ned heb bijgekregen.

  Met heel veel dank aan Remy Boniasky.
  We are all proud of you.


  Maak melding
 2. Goed zo. Een Surinamer die voor Suriname uitkomt. Zo hoort het en geen geslijm bij de bakra. Surinamer in hart en nieren. Thx man.


  Maak melding
 3. @Diediebrieka

  Hij traint anders ook gewoon bij Nederlandse gyms hoor. Weet dus niet waar jij het precies over hebt met je zwakzinnige bakra opmerking.


  Maak melding
 4. Geen geslijm bij de Bakra?? Watkomt hij dan doen in Nederland??
  Waarom wordt het niet een keertje tijd dat jullie zielige Surinamers eens zelfstandig worden.
  Meer dan veertig jaren zijn jullie als natie geboren. Hebben miljarden gekregen en pinaren steeds meer. Nu schreeuwen over de NDP maar jullie krijgen nog vijf jaren een moordenaar als uithangbord waar jullie voor staan. Stop eens met anderen af te zeiken en ga eens werken aan je eigen leven.

  Wat een klote volk zijn jullie want dat zeggen jullie steeds van die Bakra, maar jullie kinnen niet zonder steun vanuit Europa waar Nederland miljarden betaald om anderen te helpen en dit gezeik van jullie is onze dank. Klote volk ga eens voor jezelf zorgen


  Maak melding
 5. @@@Johan
  Deels heb je gelijk, maar jouw teksten zijn van zeer laag niveau.

  Ik heb wel behoefte om een paar punten aan te halen.
  Weet je exact hoe het is gegaan de onafhankelijkheid. DACHT VAN NIET.
  – aan hindori betaald 1.000.000 gulden door de ned overheid om over te stappen van de VHP naar de NPS.
  – om suriname onafhankelijk te maken is toentertijd door de 2e kamer de Statuut der Nederlanden gewijzigd van 2e derde naar meerderheid van zetels. Is de Grootste Misdaad begaan door een land met een democratische stelsel. Maar liefst 150 kamerleden hebben hieraan meegewerkt en dan ook nog de minister, wijlen minister president Den Uijl had moeten ingrijpen, maar helaas niet gedaan.
  – lees de artikelen die geschreven zijn over de couppleging in sur. Wie heeft DB in het zadel geholpen. Lees grondig door over de gepensioneerde Kolonel Valk die namens ned optrad.
  – waarom werd Ronnie Brunswijk via de achterdeur ontvangen door de tweede kamerleden van het parlement.

  Ik ben van overtuigd dat wanneer je alles hebt gelezen, van mening zal veranderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES