zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentPresident van Suriname loopt mee op laatste dag AVD

President van Suriname loopt mee op laatste dag AVD

-

Does Travel - naar Suriname

De president van de republiek Suriname, Desiré Delano Bouterse liep zaterdag samen met de firstlady Ingrid Bouterse-Waldring en andere functionarissen van het kabinet, mee op de laatste dag van de avondvierdaagse (AVD).

Vanuit het presidentieel paleis is de delegatie vertrokken richting de Gravenbergstraat. Het staatshoofd en delegatie hebben eerst genoten van de voorbijgaande groepen voor het paleis, waarna zij zich toevoegden aan de groep waar hij de voorzitter van is, de Nationale Democratische Partij Suriname (NDP).

Door het publiek langs de weg werd het staatshoofd hartelijk verwelkomt. De omstanders waren zichtbaar verrast. De lopers apprecieerden de aanwezigheid van het staatshoofd ten zeerste.

President van Suriname loopt mee op laatste dag AVD

opening
Fernandes Express
Passion in concert

53 REACTIES
 1. Slijmbal , vertoon jezelf liever in het parlement om tekst en uitleg te geven over jou desastreus beleid. Het leven bestaat niet enkel en alleen uit plezierige aangelegenheden. Lekker zieltjes proberen te winnen door zich tussen het publiek te begeven. En de mensen die hem omringen op de foto staan erbij alsof ze in het gezelschap van Jezus Christus verkeren. Dat zijn pas de echte slijmballen , pakjesdragers en ja knikkers.


  Maak melding
 2. Kijk eens aan. De leider van Suriname momenteel. Sportief bezig. Suriname is een redelijk klein land. Maar op zijn manier hoort Bouterse wel in het rijtje van een Che Guevara, Gandhi, Mandela, Martin Luther King, Malcolm X, Muhammad Ali, de paus en Ali Khamenei etc. Enge fouten begaan in het verleden. Tot rust en vergeving gekomen zoals het een goede soldaat betaamt. Rust rust


  Maak melding
 3. @ Pakiratigri Bouterse in het rijtje Gandhi , Mandela , Muhammed Ali en de Paus ? Her en der lees ik dat jij Bouterse boelt. Het zal ook zo zijn of je moet een ongelooflijke schooier van het laagste soort zijn.


  Maak melding
 4. @Pakiratigrie,

  Je spoort echt niet om de van moordverdachte Drugscrimineel in het rijtje van de Paus, Ghandi, Mandela te plaatsen.

  Ik weet dat je deze Crimineel mateloos adoreert maar dat je zover durft te gaan om deze CEO VAN DE FIRMA LIST EN BEDROG in één adem te noemen met Nelson Mandela.

  Ik heb jou nooit serieus genomen. Je bent ziek in jouw hoofd Pakiratigrie.


  Maak melding
 5. Deze President neemt letterlijk en figuurlijk een loopje met het volk.

  Gezamenlijk lopen ze van ergens naar nergens of een plek die heet onderontwikkeling, ondergang en verdoemenis.


  Maak melding
 6. Zolang er nog volk tussen zit die de aanwezigheid van deze grote misdadiger kunnen appreciěren, zal het nooit goed komen, in andere landen zou deze kaffer uitgejouwd en verketterd worden, en ter verantwoording worden geroepen voor zijn misdaden.


  Maak melding
 7. Avondvierdaagse, voor vele aanhangers van de criminele paarse partij die uit de sloppenwijken komen, een moment om te vergeten, in wat voor een ellendige situatie ze zitten.


  Maak melding
 8. ”Maar op zijn manier hoort Bouterse wel in het rijtje van”; dat is het wat Pakiratigri schreef “op zijn manier”, en dat is juist: vervuld van waandenkbeelden!


  Maak melding
 9. Kijk eens aan. De leider van Suriname momenteel. Sportief bezig. Suriname is een redelijk klein land. Maar op zijn manier hoort Bouterse wel in het rijtje van een Che Guevara, Gandhi, Mandela, Martin Luther King, Malcolm X, Muhammad Ali, de paus en Ali Khamenei etc. Enge fouten begaan in het verleden. Tot rust en vergeving gekomen zoals het een goede soldaat betaamt. Rust rust

  ===========================

  Beste Pakiratigri, dat je Bouterse met Gandhi, Mandela en Martin Luther King durft te vergelijken is walgelijk. Blijkt maar weer dat je weinig tot geen historisch besef hebt. Gandhi, Mandela en Martin Luther King stonden voor vrede. Kan mij herrineren dat zij ooit beticht zijn van het plegen van een coupe, meervoudig moord of drugssmokkel.


  Maak melding
 10. Henry,
  die hersendood geboren embryo Paki-RAT-igri leeft in een paarse cocon met nog een aantal paarse gezwellen. Er komt soms een borrelende riooldamp uit die stinkende laadklep. Dit soort sujetten zijn van het allerlaagste morele niveau en maatschappelijk volslagen kansloos.


  Maak melding
 11. Paars is een mix van rood en blauw
  Orange is een mix van rood en geel
  Groen is een mix van blauw en geel

  Paars is maar een kleur en zegt niets over de
  verlangens van hen die zich daarmee tooien.
  Ook de andere kleuren niet.


  Maak melding
 12. Wat is eigenlijk de toegevoegde waarden en de achter liggende gedachte van de president . Het zijn deze zelfde wandelaars die met hem gaan afrekenen . Tjek a tori tra tra jari …


  Maak melding
 13. Begie begie fu stem. De moordenaar gaat vaker dit soort sluwe streken uithalen. Hij 9 jaar zand in zijn ogen gehad, waardoor er blind is geregeerd. Het land heeft niks aan hem te danken, dan corruptie, nepotisme, favoritisme, criminaliteit en al dies wat niet in een normale samenleving hoort.


  Maak melding
 14. @ Pakiratigri
  Wie verhoog je naar het niveau van de door jou genoemde leiders, ” Bouterse” ?.
  Of ben je deze leiders te verlagen, naar het niveau van ” Bouterse”?.

  Als je echt meent wat je schrijft, denk ik dat je echt stront heb als vulling van je hersenen en dit het resultaat is van die vulling.
  Je verdient echt een pakket, maar dan niet met levensmiddelen, maar een pakket met medicatie voor psychisch en mentaal gestoorden, als je echt meent wat je schreef


  Maak melding
 15. @ Alles voor loze beloften en een pakket 28 april 2019 at 10:40

  volgens hij heeft hij absoluut geen hersenen maar slechts stront onder zijn hersenpan.

  Ik schaam me diep voor zoveel onzin van deze poster.


  Maak melding
 16. Geef ze drank en spelen.Dan is Neks no fout.Ooit eens een wandelmars nu carnaval in April.dat mag natuurlijk maar noem het geen wandelmarrs want dat is het allang niet meer.


  Maak melding
 17. @Facebook,

  Pakiratigrie is niet zo dom als DAMSCO of Paraman maar door een kronkel in zijn Cabeza ziet hij de veroordeelde Drugscrimineel als het land Suriname.

  In de ogen van Pakira is heeft deze Crimineel Suriname gemaakt tot een geïndustrialiseerd land vandaar die vergelijking die deze Silly Fool maakt.

  Deze Crimineel moet in 2020 finaal afgewezen worden door de kiezers.


  Maak melding
 18. Hoe belachelijk kan jij jezelf maken door Bouterse op één lijn te stellen met de overige, zeer gerespecteerde mensen uit de geschiedenis. Heeft de werefd wel van Bouterse gehoord? Ik vrees van niet.
  Maar ach, laat iedereen in zijn eigen waan leven.


  Maak melding
 19. Slijmbal , vertoon jezelf liever in het parlement om tekst en uitleg te geven over jou desastreus beleid. Het leven bestaat niet enkel en alleen uit plezierige aangelegenheden. Lekker zieltjes proberen te winnen door zich tussen het publiek te begeven. En de mensen die hem omringen op de foto staan erbij alsof ze in het gezelschap van Jezus Christus verkeren. Dat zijn pas de echte slijmballen , pakjesdragers en ja knikkers.


  Maak melding
 20. Hans, dan moet paars voor jouw een uitdaging zijn om het beste van je
  zonnige leven (oranje) te maken. Want rouw en dood is onverbiddelijk
  en niet te overwinnen. Jouw woorden!


  Maak melding
 21. Kondremangs,

  Ik kan me indenken, dat PKT zijn lijder DiDiBri vergelijkt met de paus……….want DiDiBri was in het Willebrordus internaat aan de Gemenelandsweg bij de fraters….en daar is hij behoorlijk gepakt door die papen………vandaar dat hij ons terugpakt……….
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding
 22. De verkiezingingen komen eraan vandaar dat DiDiBri plotseling wakker is geworden om weer te gaan slijmen bij het volk in de hoop dat de domme massa weer eens op hem gaat stemmen.


  Maak melding
 23. poppenkast. Het Surinaamse volk heeft een kans gemist om ddb in de boeien te slaan en een steen van 50 kiligram d.m.v. stevige ketting om zijn middel te doen met een stevig slot en hem op het hoogste punt van de wijdenboschbrug bij hoog water in de Surinamerivier de gooien.

  soso ka met ddb. Suriname heeft geen wakaman nodig.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 24. voor dit soort aangelegenheden is hij altijd te vinden,, maar om verantwoording af te leggen in het poppenkast wat hij zelf heeft genoemd, verschijnt hij nooit die lafaard..

  hij kan ook geen enkele vraag beantwoorden die aan hem gesteld worden, b.v. pé á monie dé.. wie heeft die 15 mensen vermoord, alleen als hij dat zou beantwoorden, dan was het volk enig zins bevrijd van de hebie die op die zelfde volk heerst…. ” maar de tijd zal het nog leren, als die 20 jaren worden uitgesproken opgelegd gearresteerd ..” dan zal hij anders poepen in zijn broek..

  na 13 maanden als deze zelfde mensen hun grieven hebben vast gelegd op papier een andere keus hebben gedaan, zal de situatie heel anders worden..


  Maak melding
 25. Oprotten vieze vuile gasten! Bouterse is een fenomeen. Vandaar dat ik hem in hetzelfde rijtje geplaatst heb. Deal ermee. Niet? Geen probleem, het is de waarheid voor Suriname


  Maak melding
 26. Ironisch hoe sommigen de hoofdverdachte met een strafeis van 20 jaar vanwege talloze moorden en een definitieve veroordeling van 11 jaren cellulair proberen op te hemelen.

  Fenomenaal!


  Maak melding
 27. @ pakiratigri 28 april 2019 at 04:51
  ” kijk eens aan. De leider van Suriname momenteel. Sportief bezig. Suriname is een redelijk klein land. Maar op zijn manier hoort Bouterse wel in het rijtje van een Che Guevara, Gandhi, Mandela, Martin Luther King, Malcolm X, Muhammad Ali, de paus en Ali Khamenei etc. Enge fouten begaan in het verleden. Tot rust en vergeving gekomen zoals het een goede soldaat betaamt. Rust rust”

  Beste en gezond denkende forumleden,
  @ Henry, @Koos, @ facelook, @ Alles voor loze beloften en een pakket, @ Sam en @Hans

  De zienswijze, het verwrongen moraal en karakter van deze ‘Awara domrie’ @ Pakiratigri is mij bekend. Pakiratigri behoeft m.i geen uitleg voor wat betreft de betekenis van het gezonde moraal. Hij is belerend maar vooral egocentrisch, soms ook wel tegenstrijdig in zijn commentaar of opvattingen. Echter ontkom ik niet aan de indruk, dat hij ook zeer masochistisch is in zijn aard en lokt hij met zijn aanstootgevend gedrag en opvattingen de reacties uit. Mogelijk geniet en stilt Pakiratigri zijn honger naar persoonlijke aandacht, met de aanvallen of aantijgingen jegens zijn persoon. Dit heeft er alle schijn van waarvoor hij het allemaal en bewust om doet. In feite mag je stellen dat een gezonde discussie niet aan hem besteedt is. Want wie denkt dat wijsheid duur is, weet niet hoe duur domheid kost.

  Psychological thougts of recognition and wisdom ;
  – ” When the ego dies, the soul awakes” (Mahatma Gandhi)
  – ” And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same”
  (Nelson Mandela)
  – “ People can cry much easier than they can change.” (James Baldwin)
  – ” Alleen de allerwijsten en de allerdwaasten veranderen nooit van mening”. (Confucius)
  – A bad workman will always blames his tools”

  – ??????????????????? 0,00000000000 (president Bouterse, Hoe zo !!! a no mie )


  Maak melding
 28. Denki, en dat ik er maar lang verstoken van mag blijven, je kunt er ook onnodig veel van te zien krijgen, zoals nu in Suriname, je wordt er niet vrolijk van


  Maak melding
 29. De man loopt !

  Ik dacht dat hij alleen in staat was andermans bezit in Brand
  te schieten/te steken, Srananmans te Gijzelen, te Arresteren,
  te Folteren en te ……………….. !!!!!

  PS : Tijd om Onze MILJARDEN terug te zetten in Onze Staatskas !

  Tijd om met Pluk-Ze-wetgeving al ons Geld en al onze deviezen
  terug te halen bij de falende Paarse prominenten !!!


  Maak melding
 30. Meelopen en toestaan dat er zoveel troep achter gelaten wordt?
  Shameless!!
  Iedereen die meegelopen heeft, zou zich nu verantwoordelijk moeten voelen en actie moeten ondernemen.


  Maak melding
 31. OH OH,MENSEN…Niet afreageren op die @pakiratigri,snappen jullie niet dat deze man geestelijk niet in orde is en dat hij thuis hoort in de Letitia Vriesdelaan(LPZ) ? en zijn leider in Santo Boma ?


  Maak melding
 32. Haha zo grappig dat anderen zich ergeren en de man in kwestie doet zijn eigen ding. Ik lees nooit ergens wat wij Surinamers kunnen doen om Suriname welvarend te maken. Vhp verhaal is eigen belang, ze hebben geld nodig, nps daar denkt Rusland aan weer 1 miljoen $$, kan zn gezin weer groot faan leven in Usa. Patricia Etnel mt waarden en normen maar wie is de vader van dr kind en hoe is die ontstaan. Waarden waren toen zoek. Arme kinderen dwars zitten om een paarse das. De kleur paars was voor NDP. Hypocrieten allemaal.


  Maak melding
 33. Wendy draag jij dan maar een paarse slip, hangt paars tenminste tussen je klappende lippen.

  Wie weet loop je dan met en big smile op je gezicht.


  Maak melding
 34. Bouterse is een @#!$% lijer
  Maar hoe noem je dan het volk dat keer op keer op hem stemt?!
  Van Bouta had ik niets anders verwacht, teleurgesteld ben ik in het Surinaams volk!
  We zullen volgend jaar weer poppenkast aanschouwen…


  Maak melding
 35. Omoe Snesie,

  Spaar je dat hele verhaal. Ik geef mijn onafhankelijke mening. Net zoals jij dat doet. Ik val mensen niet persoonlijk aan tenzij ze dat verdienen. Bijvoorbeeld, zich op de racistische toer begeven. Of ronduit nonsens komen beweren. Er zijn wel mensen hier die pakiratigri persoonlijk willen aanvallen. Jij bijvoorbeeld. Verlies je tijd niet. Concentreer je op de slechteriken. Pakiratigri is geen slechterik.


  Maak melding
 36. Geachte bewuste kiezers de kans is heel groot dat jullie de deksel op je neus krijgt in 2020 omdat jammer genoeg de groep stem vee nog altijd groter is .
  omdat de groep met onze konings kleuren niet de braafste jongens van de klas zijn , ook ons stem vee heeft het nu door dat door het planten van tomaten en kousenband je niet zo snel rijk kan worden . Het verhaal dat er een slang of kikker achter in de tuin is die geld brengt blijkt nu ook een columbiaan te zijn.
  Ik ben gewoon bang dat de 2 kleuren de dienst gaan uitmaken .
  Daar gaan wij het mee moeten doen .


  Maak melding
 37. Ze hebben niet eens de hersenen om op het bericht te reageren maar kijken naar jou. Ze zijn een weerspiegeling van heleboel dna leden. Geen mening, geen niets. Ze willen reageren op wat anderen zeggen.


  Maak melding
 38. @ pakiratigri 29 april 2019 at 08:43
  Wat ik jou te zeggen heb zijn enkele dingen. Je bent geen slechterik en geen vijand van mij, maar wordt wakker en ga bij jezelf te rade. Want hij/zij is wijs, die van een vijand een vriend kan maken. Dit geldt echter om talloze redenen niet voor Bouterse. Wees dus waakzaam over jouw gedachten, ze zijn het beginpunt van jouw daden. Vergis je niet tussen mijn persoonlijkheid en mijn houding. Mijn persoonlijkheid is wie ik ben en mijn houding hangt af wan wie jij bent.


  Maak melding
 39. Geachte reageerders,
  Ik wil alleen doorgeven dat jullie gedrag een weerspiegeling is van het Surinaams kabinet daar vergeet men ook vaak waarom het gaat maar om wie het gaat .
  Hier gaat het ook niet meer over de discussie maar om de persoon .
  Als wij het Surinams probleem willen bespreken dan aub op een volwassen manier en dan echt het probleem bespreken en respect tonen voor een ander zijn of haar mening .
  Wat ik lees zijn alleen maar laag drempelige scheld partijen en niemand die met een gezond voorstel komt waar Suriname en de Surinamer wat aan kunnen hebben .
  Daarom vraagt menig Surinamer zich ook af , waar maken deze mensen zich toch druk over .
  Wij (jullie) worden dus helemaal niet voor vol aangenomen of gezien en ik ben er ook nog nooit een Suri in su tegen gekomen die het ooit over een reactie van waterkant heeft gesproken .
  Integendeel wensen zij ons een brievenbus vol leven toe en een toetje van een blauwe enveloppe .


  Maak melding
 40. Daarom dat surinamers nergens in de wereld serieus genomen worden.
  In Suriname alleen feesten ze met de criminele lijder alhoewel ze hem liever zien verdwijnen..Maar het is bewezen dat feesten een ieder samenbrengt in Suriname..je vindt ze allemaal onder 1 dak…moordenaars,coupplegers,amnestie lijder en onderdrukte volk.Ze vergeten en vergeven elkaar en allemaal in naam van Feesten…let the party begin…
  .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES