maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewonden nadat auto over de kop sloeg in Suriname

Gewonden nadat auto over de kop sloeg in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een ongeval zaterdagochtend vroeg in Suriname zijn vijf personen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 03.00u in de ochtend toen een auto aan de Nieuwweergevonden weg over de kop sloeg.

Volgens de eerste berichten reed de bestuurder over de Nieuwweergevonden weg gaande richting Magentakanaalweg. Bij het beschrijven van een bocht zou hij de controle over het stuur zijn verloren. De auto kwam tegen een EBS mast aan en ging als gevolg daarvan enkele keren over de kop.

Vijf personen zouden gewond zijn geraakt waarvan vier voor verdere medische zorg vervoerd werden door de ambulance.opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Het is triest om deze foto te aanschouwen. Ambulance personeel gaat niet professioneel om, met het vervoeren van slachtoffers. Zij horen eerst een laken over de patient te leggen als de patient op de kar ligt en dan pas de riemen bevestigen. Even bijscholen deze gasten.

  Sarie Torie


  Maak melding
 2. Alweer.
  Lijkt wel een wisie die bezweerd is onder die (omgevallen) kankantrieboom. Misschien kan deze zwerie wisie worden weggehaald door een goede wasie


  Maak melding
 3. Hoe onnozel kun je zijn, als je onder het autorijden aan het schrijven bent.
  Waarom moet je in hemelsnaam de bocht beschrijven, je ziet het toch!!


  Maak melding
 4. Wat voor auto’s rijdt men in Suriname dat men de macht over het stuur steeds maar kwijt raakt? Misschien moet die stuurwiel echt kleiner gemaakt worden, zodat het goed in de hand te houden is en men niet hele wilde draaiende bewegingen met de hele borstkas moet maken.


  Maak melding
 5. Vermoedelijk veel te hard gereden. Bij het minste of geringste verliest men de macht over het stuur.
  Wel een kwalijke zaak als je (zoveel) passagiers vervoert.


  Maak melding
 6. Dagelijks verschijnen in de Surinaamse media berichten over ongelukken in het verkeer. Het lijkt alsof deze berichtgeving de autobestuurders niet bereikt. Of denken de nonchalante macho bestuurders ‘ mij overkomt het niet ‘.


  Maak melding
 7. Die Suries die kenne ech nie rijen joh. Al motte ze een tuk tuk rije dan eindige ze nog in de goot. Zat gister nog in een taxi die gozert gek hard rije joh. Zegt ik tege die gast, chef hoef nie dood vandaag hoor he, ben nog maar net op bezoek joh.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES