woensdag, mei 29, 2024
HomeFotoReiziger uit Suriname met meer dan 800.000 euro cash aangehouden op Aruba

Reiziger uit Suriname met meer dan 800.000 euro cash aangehouden op Aruba

-

Does Travel - naar Suriname

Een reiziger die met Surinam Airways vanuit Suriname via Aruba op weg was naar Miami, is afgelopen vrijdag op de Arubaanse luchthaven aangehouden met 827.000 euro cash. Dat meldt de Arubaanse editie van de krant Amigoe. Het geld is in beslag genomen op verzoek van de Nederlandse autoriteiten.

Volgens de krant zouden de autoriteiten hebben opgemerkt dat de reiziger vaker tussen Suriname en de VS pendelde met grote hoeveelheden cash. Het speciaal opgericht ‘afpakteam’ heeft het geld samen met de grenspolitie weten te onderscheppen.

Het in beslag genomen geld gaat naar een speciaal opgezet fonds dat gebruikt wordt voor de criminaliteitsbestrijding op Aruba.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

69 REACTIES
 1. Best wel veel cash money. WE leven wel in een digitaal tijdperk. Wanneer je iets te vaak doet laat je digitale sporen achter. Zowel the Netherlands and the Americans are watching you. Het betekent dat je iets een keer doet en de volgende keer moet je iets anders verzinnen. Desnoods iemand anders laten reizen. Desnoods een andere route nemen. Koop verschillende afzonderlijke tickets waarbij de eindbestemming niet te achterhalen is. Desnoods met zijn drieën reizen. Ach, er zijn alternatieven. Maar je wordt lui en je wordt gepakt. Zonde van het geld. Had het liever bij pakiratigri gebracht.


  Maak melding
 2. Hy gaat moeten verklaren hoe n vnwaar hy al dat geld hft gehaald of byelkaar gekregen n dan komt d hele bende in zicht. Vroeg of laat worden ze alml gepakt n toch blyven ze ht proberwn.


  Maak melding
 3. Voorop gesteld dat het rechtswege terecht is dat het geld in beslag genomen is, vind ik dit een beetje vreemde berichtgeving, voor mij onbegrijpelijke gang van zaken.

  – wat is er met de “ eigenaar” van het geld gebeurd?
  Stél dat het crimineel geld betreft, is hij nu dan vrij om een andere “ handelsroute “ te kiezen?
  – kan men “ zo maar” besluiten om dit geld af te pakken en in een speciaal fonds op Aruba te deponeren? Was degene die de wet op invoer van contact geld overtreden heeft, Nederlands Staatsburger?
  – heeft deze overtreder aan kunnen tonen dat het geen crimineel geld betreft? Hoe onwaarschijnlijk dan ook, maar dit geld hoeft toch niet persé crimineel geld te zijn?
  Stél dat het geld is uit Surinaamse legale handel, ik schreef STÉL DAT 😉, waarmee men alleen probeert belasting te ontduiken, dan komt dit geld toch de Surinaamse Staatskas toe?
  Ja, ik hoor de reacties al, 😀maar het gaat mij nu om het RECHT en ik stel nu oprechte vragen !!

  Hadden de Amerikanen ook dit geld kunnen confisceren bijvoorbeeld?

  Misschien heb ik niet goed gelezen, maar kan iemand mij dit uitleggen ?

  Nogmaals, ik weet dat dit een strafbaar feit is mbt regelgeving van in- en uitvoer van valuta en NEE ik ben NIET paars, maar het gaat mij om het feit dat het geld nu zonder meer naar een fonds op Aruba gaat.
  Ben benieuwd!


  Maak melding
 4. De Arubanen hebben dat geld zelfs al onderling gedeeld. Het is een Volk die niet te doorgronden is, Schijnheiligen allemaal. Ze stoppen dat geld zogenaamd in een Fonds die zomaar uit de de grond is gestampt ja me H 😛😛😛.


  Maak melding
 5. Hmm, een ander was allang opgepakt. Velen denken dat het gaat om een of andere paarse partijhond. Wie weet voor duistere zaken in de VS. Wie weet geld voor Dino’ s advocaat, wie weet? Time will tell na monie foe Centrale Bank, lanto monie. Alles komt aan het licht wat de ndp in het duister doen. 100% zeker is een elite ndprat of hond in opdracht van didibri. ondertussen schijten en pissen het gros der ndp paria’ s, niet een 1 euro hebben die klote ddb lovers op zak.


  Maak melding
 6. Niet met beschuldigingen komen dat het geld toe behoordt aan DDB
  Het is al bekend dat euro’s via Suriname op een niet legale manier via de route Aruba naar Amerika gaat
  De euro’s worden verwisseld en gaat in dollars terug naar Suriname
  Je zult straks wel merken wie de eigenaar is v/h geld
  Je moet niet denken dat de autoriteiten geen kontakt hebben met hun collegas in Suriname
  Dat het geld verbeurd wordt verklaard zeer zeker
  Dat geld wordt gezien als crimineel geld omdat er geen formulieren zijn ingevuld voor uitvoer, niet in Suriname ook niet op Aruba
  Zo netjes dat geld gaat nu in kas van criminaliteits bestrijding op Aruba
  Zo leren ze het af
  Wat ik heb vernomen is het een Javaan een zekere Hendrik
  Maak je geen zorgen het komt zo meteen Boven water geduldig afwachten


  Maak melding
 7. “ Het in beslag genomen geld gaat naar een speciaal opgezet fonds dat gebruikt wordt voor de criminaliteitsbestrijding “
  DIT IS PURE DIEFSTAL…..


  Maak melding
 8. Er is iemand hier op het Forum die instructies geeft hoe het had moeten gebeuren. Iedereen hier weet hoe de gedachten zijn van dit forum lid dus een en een is twee. Suriname wordt wakker en stem straks absoluut niet op de NDP, anders komt het nooit meer goed met ons geliefd Sranang


  Maak melding
 9. Arubanen een volk die niet te doorgronden is? Ken je ze soms? Heb je tussen ze gewoond op Aruba.Ze hebben het geld terecht in beslag genomen.Aan dit geld zit een luchtje.Waarom is dit geld niet digitaal overgemaakt?
  En hoe heeft het geld ongemerkt Suriname kunnen verlaten? Deed het scanapparaat het niet? Was de douane aan het slapen? In ieder geval men kan naar het geld fluiten.


  Maak melding
 10. Hoe was de controle op zanderij geweest ???? Dat smokkelaar ervan door is , geschied met medewerking van personeel te zanderij en in opdracht van een crimineel in de regering . Kan niet anders mee , absoluut 1000%. Hoe komt die man aan dat geld ? Is het staats geld van de CBS of drugs geld !!! Tjonge jonge de naam Suriname wederom in opspraak .


  Maak melding
 11. “Als de president mij gaat vervangen, dan is dat op mijn eigen verzoek, maar tot nu toe heeft hij me niets gezegd”, aldus Dodson. De bewindsman wil niet aangeven wat hem dwarszit. “Het was een one-on-one gesprek met de president, waarbij ik hem enkele zaken heb voorgehouden, maar daarover zal ik niet uitwijden”, houdt de bewindsman zich op de vlakte.

  Dr regering heeft genoeg mensen als bovenstaande om tot minister gebombardeerd te worden.


  Maak melding
 12. Jammer dat ze het geld hebben gevonden.Die van Dikke Trump en alle anderen westerse clowns pakken ze nooit af.
  Grontapoe no pratie nanga letie.


  Maak melding
 13. Geld niet aangeven
  Mensen die het risico nemen om hun contanten niet aan te geven, dreigen voor vervelende gevolgen komen te staan als de douane hen klist met 10.000 euro of meer op zak. Mogelijk zal de douane je geld in beslag nemen en zal je een boete moeten betalen. Is het bedrag aan contanten vrij hoog dan hangt je mogelijk ook nog een politieonderzoek boven het hoofd. Men wil immers streng optreden tegen transfers van geld uit illegale activiteiten zoals criminaliteit, witwassen en drughandel. Wanneer de douane je betrapt met meer dan 10.000 euro op zak en je dit niet hebt aangegeven maak je een overtreding.

  Dus het hele circus zal wel opgetuigd worden.


  Maak melding
 14. er is een internationale lijst van dubieuze landen, terrorisme, drugshandel, witwassen etc. dan ben je toch wel een ongelooflijke zultkop als je opstap gaat met een koffer vol met euro’s die je hoogst waarschijnlijk niet verantwoorden kunt, hebben ze nog hun lesje niet geleerd met die 19.5 milj. in Nederland? Suriname staat “weer” met stip op de kaart.


  Maak melding
 15. Jammer dat ze hem gepakt hebben. Hij had slimmer moeten zijn. En sommige sukkels hier doen net als of ze vromer zijn dan de paus. Get a life.


  Maak melding
 16. Rare mensen die het normaal vinden om geld te smokkelen. Dat is ook de reden waaarom suriname nooit vooruit zal komen doordat het volk ook zo denkt,jij steelt dus ik mag het ook dat is hun gedachtengang. Met zo een denkwijze kom je nergens en bouw je geen land op.


  Maak melding
 17. Beste participanten op dit forum. Hetgeen door @ Omoesnesie 16 april 2019 at 00:11 in dit verband hier te berde wordt gebracht is ondermijnend en berust op het feit dat het om een andere en valse omoesnesie gaat. Ik distantieer mij dan ook van deze belastende uitlatingen van deze kwade genius. Anders verwacht ik ook dat hij alsnog rectificatie met zijn verontschuldiging aan deze onderhavige topic verbindt.

  Mijn eigen inbreng zoals nu wordt doorgaans uitgebracht onder het pseudoniem ” Omoe Snesie” en dus niet vast aan elkaar geschreven. Ik overweeg om in het vervolg een andere naam te gebruiken of een extra naam aan mijn pseudoniem toe te voegen.


  Maak melding
 18. Me benne benieuwd wie de Transporter is van dit bedrag en wie dit bedrag toebehoort (eigenaar van dit bedrag)
  Ik kan niet zoveel namen bedenken die over zulks een bedrag zouden kunnen beschikken.
  Is her drugsgeld?
  Is het zwart geld?
  Is het omkoop geld?
  Is het legaal geld?
  RobG onze pseudo econoom zou wellicht uitleg kunnen geven wat en waar het bedrag oorsprong vind.


  Maak melding
 19. Op doorreis naar Usa moet je weten dat alles op Aruba door een super scan gaat. Dus degene is dom. Goed zo Aruba. Maak goed gebruik van het geld. Als het geld in Su gevonden was zou de persoon een deel terug krijgen. In het vervolg moet Su dit soort gelden zetten in de pot van 1 voor 12.


  Maak melding
 20. Zie je wel dat er genoeg geld is in Suriname maar dat de Surinaamse regering (lees Bouterse) zich graag laat prostitueren door overal om geld te bedeleen. Nou neen, niet overal in Afrika gaan ze niet om geld bedelen maar wel in het Midden Oosten en in India. Waar blijven toch die trotse Surinamers die het steeds over zwets Sranang hebben ? Waarom investeren deze mensen niet in dat paradijs op aarde ?


  Maak melding
 21. Geachte moderator van Waterkant,
  Hierbij doe ik het verzoek om @ Omoesnesie 16 april 2019 at 00:11 uit deze topic te verwijderen, aangezien de naam Omoesnesie ( vast aan elkaar geschreven) met zijn inbreng nogal belastend is vanwege zijn niet integere uitspraken. Tevens zorgt de naam voor verwarring, gezien de overige reacties van andere forumleden op deze topic. De naam Omoesnesie (1 woord geschreven ) is dus ondermijnend en schaadt mijn eigen persoonlijke pseudoniem, ”Omoe Snesie ( met twee woorden geschreven ”).


  Maak melding
 22. het geld is door de amerikaanse duane en imigratiedienst op aruba onderschept .omdat op transito pasagiers op aruba die door vliegen naar de vs niet door de arubaanse duane gaan maar door de precontrol us custom and imigrations op aruba zodat ze in miami niet meer in de rij hoeven te staan


  Maak melding
 23. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Reiziger uit Suriname met meer dan 800.000 euro cash aangehouden op Aruba.
  Dezelfde (Reiziger) kon rustig via de douane en overige Landsdienaren, rustig met het geld doorlopen naar het SLM toestel.
  In Suriname waren ze reeds lang op de hoogte van zulke praktijken.
  Dezelfde (Reiziger) werd reeds geruime tijd in de gaten gehouden op Aruba.

  Raadpleeg b.v.: antilliaansdagblad.com/aruba
  CBA: STRENGER TOEZICHT REGISTRATIE GELDTRANSACTIEBEDRIJVEN.


  Maak melding
 24. En die hersenloze Suri’s blijven maar op een primitieve manier, met cash in een plastic tasje, proberen zwart geld weg te sluizen. Terwijl het land wereldwijd geregistreerd staat als verdacht en onbetrouwbaar als het geld betreft. Die 500.000 inwoners delen gezamenlijk 1 hersencel.


  Maak melding
 25. 1 ding is zeker het is zwart geld daarom is het niet opgegeven
  Nu Wil men Bouta de schuld geven omdat zij politiek anders denken
  Vraag Maisha Neus zij heeft een idee van wie dat geld
  Komt zeker uit de hoek v/d partij die zij ondersteunen
  Ik verzeker jullie dat Suriname weer paars gekleurd wordt
  Als je mij vraagt Dan zeg ik het gaat goed met het land
  Elk land kamt voor een deel met armoede
  Wist je niet dat Amerika het machtigste land is op de wereld
  Wist je ook dat Amerika met het grootste schuld wat betreft geld zit op deze wereld
  Mensen die klagen in Suriname luilakken
  Ze willen niet werken en Bouta de schuld geven


  Maak melding
 26. En nog gaan die ogen en oren van al die na dagoepoepe partij etende ndper’ s niet open. Ai ndper’ s zijn werkelijk oerdom dwaas idioot ddb paars bezeten. Gisteren kwam Tjallie, een heavy duty ndper die af en toe paars verslapt met de opmerking……is zeker afkomstig van een rijke hindoestaan, een die duistere zaken doet met baas. Maar eeh loekoe noh, neks no fout ef na drogamonie, zolang baas ons gratis ete en drinke kan geven, met welke gelde dan ook, NEKS NO FOUT. A wiens na bloedgeld, drogageld, roofgeld, soso lobi ndp, want hiervoor ik hebt gestemd, voor de misdaad.


  Maak melding
 27. nu weten we eindelijk het antwoord op de vraag pe a moni de ? het geld wordt eerst gejat en afgeroomd en via slm op buitenlandse rekeningen gezet althans naar het buitenland vervoerd. euros zijn uiteraard veel meer in trek dan srds bij onze lieve nationalisten.


  Maak melding
 28. Robert van Trikt heeft weer een job om te gaan klaren op Aruba met zijn 5 advocaten. Eerst zal Boefdraad met consorten het vliegtuig in stappen om het geld los te gaan peuteren. Hierna is van Trikt aan de beurt. Hierna zal Yildiz van buitenlandse zaken het ook proberen. Ons land wordt steeds weer positief op de wereldkaart gezet. Het buitenland kijkt mee. Wat een corrupte criminele bende.
  Dit moet tot de bodem uitgezocht worden, waar dit geld vandaan komt.


  Maak melding
 29. Dan vraag ik mij stellig af, hoe dit mogelijk is dat al dit geld op onze luchthaven Zanderij met “zijn beveiliging”gepasseerd????? Zijn daar ook corrupte adders aan het werk? Gelukkig slapen zij daar niet op de luchthaven op Aruba. Aruba heeft de hoofdprijs binnen gehaald.


  Maak melding
 30. Suriname zit opgescheept met Euro’s sinds Nederland de 19.5 miljoen in beslag heeft genomen. (zie de West) Vorige week de Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft via de cambio’s euro 6 miljoen ter beschikking gesteld. ’Burgers kunnen wederom terecht bij de cambio’s voor het kopen van euro’s’’, zegt Bhailal. Dus beginnen weer geld weg te dragen.


  Maak melding
 31. Suriname zit opgescheept met Euro’s sinds Nederland de 19.5 miljoen in beslag heeft genomen. Vorige week (de west) de Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft via de cambio’s euro 6 miljoen ter beschikking gesteld. ’Burgers kunnen wederom terecht bij de cambio’s voor het kopen van euro’s’’, zegt Bhailal. Dus beginnen weer geld weg te dragen.


  Maak melding
 32. Als ik 1 keer in de 10 jaar van vakantie terug kom van Sur naar Ned worden zelfs mijn berninebollen door de helft gedaan!!!!. Hoe is het mogelijk om zoveel geld door te sluizen? De douane s op diverse luchthavens mochten eens onderzocht en goed gescreend worden.


  Maak melding
 33. Hoop dat de Franse douane bij Saint Laurent en Cayenne ook dit soort controles houden.
  En ook op Cayenne-Rochambeau International Airport.
  Brunswijk, Bouterse en anderen gebruiken deze route om via Frankrijk zwart geld wit te wassen /om te wisselen naar US dollars.
  Allemaal euro’s verkregen middels illegaal verkocht goud, drugsopbrengsten, enzv.
  Van mij mogen ze het in beslag genomen geld verbranden.


  Maak melding
 34. “Volgens de krant zouden de autoriteiten hebben opgemerkt dat de reiziger vaker tussen Suriname en de VS pendelde met grote hoeveelheden cash. Het speciaal opgericht ‘afpakteam’ heeft het geld samen met de grenspolitie weten te onderscheppen” Er klopt iets niet. Waarom hebben ze niet eerder ingegrepen, het gebeurde volgens de Arubaanse autoriteit vaker? Waarom hebben ze nu een speciaal afpakteam opgericht? Het is bekend dat de Arubaanse economie er niet goed voor staat! Is dit een manier om geld binnen te halen? Mocht deze reiziger het niet hebben aangegeven volgens de geldende regels, dan zeg ik eigen schuld, dikke bult en is deze actie dus terecht…..maar toch stinkt er iets in het gehele geval, want toen niet en nu wel. Ben benieuwd wie die reiziger is, dat zullen we binnenkort wel horen. Speculaties en verdachtmakingen en linken leggen naar personen of organisaties is pure sensatie zoeken en brandjes stoken.


  Maak melding
 35. Ja, de ratten zien zoetjes aan de bui al hangen. En de buit moet buiten hand bereik komen.

  Jammer dat het voor wat betreft dit gedeelte van de buit niet is gelukt. Maar ik neem aan dat dit een schijntje is en er nog meer is.


  Maak melding
 36. @Facelook: En met die ene gedeelde hersencel zijn de Surinamers slimmer dan je vader, je moeder en de rest van jou waardeloze, achterlijke, wieswassie familie!


  Maak melding
 37. Misdadig paars ddb vrervloekt zijn alle ma pima ndp dagoes, die de werkelijke oorzaak zijn dat ddb en roversbende de macht hebben en land en volk misdadig beroven. Ndpsma na wang vervloekte volk, leki a didibri ddb sa deng lobi moro deng srefi en egi pikien.


  Maak melding
 38. Ik vind de informatie niet helder.
  Hoe staat het met de afkomst van het geld? Is de reiziger een Surinamer? En natuurlijk ook: hoe is er verder afgerekend met de reiziger van het geld??
  En wat is de eigenlijke rede dat het geld is afgepakt?


  Maak melding
 39. in de loop van dit jaar zal er veel meer openbaar worden..

  de tijd dringt, dat e.e.a. weg moet uit s m e want de toekomst ziet er zeer somber uit..

  dus alle blaka money moet weg gesluist worden, hoe dan ook.

  en er is heel veel dat weg moet..


  Maak melding
 40. Oooowww wat lijdt de VHPkliek een pijn!! Ze voelen de bui al hangen, weer 5 tot 10 jaar in de oppositie en dus weg, ver weg van lands gelden!! Vandaag dat jullie hier alleen maar zitten te schelden onder invloed van Rudra en Indra!


  Maak melding
 41. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Reiziger uit Suriname met meer dan 827.000 euro cash aangehouden op Aruba.

  En de (reiziger) is Lall Dassasingh. Hij werd staande gehouden op de luchthaven van Aruba.
  Hij werd reeds geruime tijd in de gaten gehouden door de Arubaanse autoriteiten.

  En wie had eind 2018 op Aruba een klein Hotel gekocht?


  Maak melding
 42. Heh, wat? Is het geen Kromo of Mien Pauw of een Sabajo of Pinas of Djoe of Issa of iemnad die op een van ze lijkt?? Hoe zou dat nou komen? Het is elke keer weer hetzelfde liedje. Terwijl je dit leest moet je je tjawtal muziek op de achtergrond inbeelden….


  Maak melding
 43. O jeeeee, Dassasingh is gelieerd aan de NDP.
  Dus Luciën, mag wel weer een hindustaan zijn, maar weer iemand van de Nationale Drugs Partij die is gesnapt. Hoe vaak moet ik de lummels vsn de NDP erop wijzen dat de hindustanen die zich crimineel gedragen NDP’ers zijn.


  Maak melding
 44. @Jiyani: Mijn punt is dat het elke keer weer een cultuuruiting is van bepaalde mensen(groepen) I mean, dem no man jepi want na so ay hoor in a gemeenschap dati, na so dem tang! Materialisme en fufuru! En in welke partij vind je deze mensen(groep) en daaraan inherente cultuur? Kaar nem, dan mi o froiri!


  Maak melding
 45. @Luciën,

  Je wilt het maar niet snappen! Deze criminele hindustanen zijn NDP’ers en het stelen hebben ze geleerd van jouw suikeroom Bouterse. Handelen in drugs heeft hij ze ook geleerd.
  Doe niet alsof er geen dieven zijn onder de andere Surinamers.

  Ik zal je een verhaal vertellen over een creool. Hij woont niet meer bij zijn gezin, maar elders.
  Hij krijgt een uitkering en zijn vrouw ook. Dit echtpaar wil terug naar Suriname en zijn middels fraude aan het sparen om een huis te kunnen bouwen in Suriname.
  Wat dit echtpaar doet is stelen van de Nederlandse overheid. Ik weet het, maar ik verklik ze niet.
  Op stelen rust altijd een vloek. Karma heeft een oog op ze en zal vroeg of laat toeslaan.
  En dat geldt voor iedere schurk!


  Maak melding
 46. @Jiyani: Ik zal je een verhaal vertellen over een niet Creool. Hij woonde In Nieuwegein, kreeg een uitkering en ja, zijn vrouw ook. Hij vanwege een geveinsde ziekte. Hij ging elk jaar via Parijs naar Suriname tot hij een keer werd gepakt voor drugshandel, zij hadden hem al een tijd in de gaten. Hij bleek toen in Nickerie een groot huis te hebben gebouwd met voorin een prieel met enkele rode, en gele en een zwarte vlag. Hij had daar net het trouwfeest van zijn broer bekostigd. Die broer woont in dat grote huis, werkt niet maar leeft een luxe leventje. Kijk dat is stelen van de Nederlandse overheid en je medemens vernietigen met drugs, enkel en alleeen maar om er beter van te worden. Plak hier maar je karma verhaal aan vast. Kijk, het kan me geen ene reet schelen van welke politieke partij de man is. Ik constateer alleen maar feiten: het is alweer, zoals verwacht mag worden en dus niet verwonderlijk, een Hindustaan! En nu ga je me vast weer een racist noemen omdat ik de waarheid schrijf. Ga maar los, loser!


  Maak melding
 47. Met verbazing lees ik dat sommigen een heel uitgebreid artikel verwachten met gedetailleerde uitleg over het in beslag genomen bedrag en antecedenten over de betrokken reiziger. Anderen denken dat de CBVS en/of de minister van Financiën naar Aruba zullen afreizen. Natuurlijk geeft Aruba in dit stadium niet alles prijs omdat men simpelweg wel een onderzoek instelt. Dan laat je uiteraard niet het achterste van je tong zien. Wat voor zin zou het hebben dat Surinaamse autoriteiten naar Aruba afreizen? Er is sprake van een zware overtreding, misschien wel een misdrijf! Het is bekend dat als je meer dan €10000 bij je hebt je dat vooraf moet melden. Doe je dat niet dan ben je in overtreding. Het geld wordt dan uiteraard geconfisqueerd.
  Ik neem aan dat Aruba/Nederland wetgeving, regels, afspraken heeft over wat gedaan wordt in voorkomend geval. Het geld komt Suriname in ieder geval niet toe. Jammer genoeg niet!


  Maak melding
 48. 22 Oct 2014, 00:00

  “Ondernemer Lall Dassasingh zegt dat zijn zoon Prashant niet over een machinegeweer beschikt. Hij sluit niet uit dat de zoon een foto in Miami heeft gemaakt met een wapen. Directeur Ramsoender Jhauw van Surishoping heeft Dassasingh beschuldigd iemand opdracht gegeven te hebben hem te liquideren. De persoon zou alles hebben opgebiecht aan hem en het moordplan niet hebben uitgevoerd. De getuigenis heeft Jhauw vastgelegd en laten horen op een persconferentie dinsdag. Daarna is hij naar de politie gestapt om aangifte tegen Prashant Dassasingh te doen.

  Vader en zoon Dassasingh hebben intussen een advocaat in de arm genomen om deze kwestie aan te pakken. Lall Dassasingh zegt dat het om een te zware beschuldiging gaat en deze niet gelaten zal worden voor wat het is. “Ik doe al 28 jaar zaken in Suriname. Wij zijn een paar keer beroofd”, zegt Dassasingh die ook cambiohouder is.”

  Groene
  NELOM KENT DE namen van degenen die betrokken zijn bij Bouterse’s drugshandel. Tegen de BVD heeft hij die allemaal genoemd, zegt hij. Tegenover De Groene wil hij niet zo ver gaan. Wel noemt hij als een van de belangrijkste zakenpartners van Bouterse de naam de de groenteimporteur Dassasingh.
  _—-

  Die Dassasingh is dus geen lieverdje.


  Maak melding
 49. De politie persdienst geeft vandaag aan dat het geld volgens de regels is aangegeven en uitgevoerd. Nu wachten en zien wat Aruba gaat doen.


  Maak melding
 50. zou heel goed kunnen dat Dassasingh een diplomatiek paspoort heeft van Bouterse want vrijwel alle toployalisten hebben in alle stilte een diplomatiek paspoort. dan heeft hij een stukje onschendbaarheid.
  en dat hij vanaf surinaamse kant goede begeleiding heeft gekregen, dus geen controle lijkt me wel logsich


  Maak melding
 51. @misabitoch: Knap, hoe jullie alles een draai kunnen geven naar jullie negativisme. Echt, ik moet het jullie nageven, jullie zijn kampioen fakenewsers, kampioen destabilisators en beroepsleugenaars. Zelfs de CIA kan nog wat van jullie leren.


  Maak melding
 52. Plaats dit bericht in het licht van de huidige situatie en snap nu wat er aan de hand is
  Al die tijd dacht men dat de regering hier achter zit maar schijn bedriegt


  Maak melding
 53. Bepaalde mensen worden letterlijk uitgekleed om onderzocht te worden op de luchthaven om te kijken of ze drugs smokkelen. Er staan van die apen, zogenaamd doen ze controle werkzaamheden, net voordat je ingecheckt bent en de incheck-hal verlaat. Deze koepari’s moeten ze aanpakken, omdat zij de controle niet hebben uitgevoerd. Want daarom sta je daar toch??? Hoe is deze meneer of mevrouw WEL langs gelopen zonder dat deze uit de ‘rij’ is gehaald?? Samenwerking?? Hopelijk wordt mijn reactie geplaatst, want volgens mij zit iemand van een bekende kleur hier die de knoppen bedient wiens reactie wel of niet geplaatst mag worden. Ik ben benieuwd!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES