zondag, juni 16, 2024
HomeFotoPolitie Suriname rekent dieven in met hulp van buurtbewoners

Politie Suriname rekent dieven in met hulp van buurtbewoners

-

Does Travel - naar Suriname

Manschappen van het Korps Politie Suriname hebben vanmiddag een aantal dieven ingerekend. Volgens de eerste informatie gaat het om autodieven die op de vlucht waren geslagen voor de politie.

In totaal ging het om vier verdachten die door de politie te Kwatta werden aangehouden. Dit in samenwerking met enkele buurtbewoners. In eerste instantie was één van de vier dieven nog zoek. Die werd enige tijd later in de omgeving aangehouden.

Het bericht is nog niet officieel bevestigd dus later meer. Hieronder nog wat foto’s van Sachin Bisseswar via Facebook:opening
Fernandes Express
Passion in concert

36 REACTIES
 1. De misdaad in Suriname is een weerspiegeling van de voorbeelden die ze krijgen van DDB en zijn makkers. Wat zij in het groot doen, doen deze jonge criminelen in het klein. Slecht voorbeeld doet jammer genoeg bij deze jongens ook volgen.


  Maak melding
 2. Goed zo boyz van Hermandad. Andere keer eerst gericht op die klootzakken schieten en dan de waarschuwing schot. Het is hoog tijd dat de politie over hun eigen helikopter beschikt of een drone .


  Maak melding
 3. De ratten die nu roepen dat ze een kogel moeten/moesten krijgen en dat het altijd negers zijn waren nergens te bekennen toen het om Roline de moeder van alle DC”s en nu minister, en haar zoon ging.

  Waren jullie toen onder de bekende steen gekropen??


  Maak melding
 4. De verwijdering of de kloof tussen de ”have’s en de have’s not wordt steeds groter want corruptie in de politiek viert hoogtij en geven het slechte voorbeeld. Uitzichtloosheid, bandeloosheid en armoede heeft verguizing van de samenleving tot gevolg. Hoe lang nog om dit te zullen moeten doorstaan, want agressie, discriminatie, racisme en haat steken de laatste jaren steeds meer de kop op. Het gevolg zal dan zijn, totale uitsluiting op maatschappelijk gebied van een totale en bepaalde etnische groep uit de samenleving, ongeacht als je nou crimineel bent of niet. De verharding in de criminaliteit zal daarmee ook niet uitblijven. De politieke constellatie dient deze profetie dan ook ter harte te nemen, vanwege het generaliserend karakter en het stereotypebeeld dat bestaat van deze bepaalde etnische groep. Tot nog toe heeft de politie de handen vol werk met dit gespuis, de typische have not’s uit een bepaalde etnische groep, die de ellende en de haat over zichzelf heen roepen en geen notie hebben van het algemeen belang voor een zorgzame samenleving. De algemene en gangbare geaccepteerde normen en waarden zijn bij deze ‘have’s not’ gedurende de laatste drie decennia in de opvoeding niet bijgebracht, zo niet anders verloren gegaan. De saamhorigheid is zoek, want hoe wij ook samen kwamen aan het land Suriname hebben wij ons hart verpand, weet uit dit nog ?????. Spijtig is dat wij allen te maken hebben met een verloren generatie. Suriname Quo Vadis ?


  Maak melding
 5. De grootste criminele dieven zijn de witte Europeanen die Afrika en andere landen van hun rijkdommen nog steeds leeg roven en de nederlanders die Suriname in het verleden leeg geroofd hebben. Van die mensen hebben ze het geleerd.


  Maak melding
 6. Stichting met Nederlands geld opgezet, men kan noet eens met onafhankelijkheid omgaan laat staan dit. Ga het land opbouwen en de Hollanders helpen graag.


  Maak melding
 7. De racisten zijn wakker
  Ik lees elke dag voor diefstal en oplichting ook hindustaanse namen. Over de grote drugszaken praat ik niet. Elke bevolkingsgroep heeft rovers, criminelen, verkrachters en moordenaars. Niet doen alsof hindustanen goed zijn. Ook rovers


  Maak melding
 8. @WendySingh

  Sranan is een Bananenrepubliek met veel
  ongestrafte corrupte criminele politici en hun handlangers !

  Gevolg veel diefstal van het volk, weinig banen en veel criminaliteit
  als gevolg van het gebrek aan waarden en normen.

  Tja, criminaliteit komt over de hele wereld voor, dus de gewone
  Srananman die hard werkt, moet niet zaniken !

  Echte PAARSE onzinredenering !

  PS : de nieuwe paarse economische theorie werkt ook perfect,
  met talloze miljoenen-Leningen schep je welvaart !
  PRODUCTIE is onnodig, bij DUIZEND LENINGEN heb je de top
  bereikt als Land, en verander je in Klein DUBAi !!!


  Maak melding
 9. Dus men heeft nog steeds niet die zwarte lap gekocht om die voor de ogen te houden zodat men wars van etniciteit een geval kan bespreken? Ik heb gratis lappen hoor. Nou, het is goed dat de buurtbewoners de politie een handje geholpen hebben om de rovers in de kraag te vatten. Een paar minder en zo gaan we door.


  Maak melding
 10. Niets en niemand is veilig in Suriname.
  Er is chaos in alle hoeken en gaten van Suriname.
  Zelfs de ndp regering zit vol ervan…criminelen die denken een land te besturen.


  Maak melding
 11. Mensen die van leven d.m.v. leren, studeren, hun talent, kennis, vaardigheden, aanleg, hard werken, goede ideeën hebben en uitwerken enz. die ze hebben iets van het leven maken en zich verheffen en zich staande houden is het aller beste.

  Mensen die op anderen wachten of roven stelen, anderen lastig vallen zijn zielige mensen.

  Suriname is sinds 25 februari 1980 de verkeerde kant op gegaan. In Suriname waren de kansen van velen om zich te verheffen door middel van leren en studeren niet best door middel van weinig goede scholen en de examen om de beste door te laten, waardoor velen uit de boot vielen en kansloos waren om zich te verheffen d.m.v. leren en studeren of door geldgebrek van de ouders, ook de politiek droeg er toe bij dat de mogelijkheid die er was/is om mensen een stukje domeingrond te geven heeft gefaald, vooral bij afstammelingen van de Afri-Surinamers die een hekel had om aan landbouw te doen en voor zich zelf voedsel te verbouwen.

  Ze worden liever hangmensen op hoeken van straten, mensen lastig vallen, roven, stelen, moorden, een grote mond, de baas spelen, enz. Waardeloos. Ook ddb -kliek vertoont dit gedrag.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 12. Maar wat zijn nu werkelijk de factoren die maken dat een inbreker invloed uitoefent op haar of zijn omgeving?
  Graag willen wij dat de inbreker een kogel door het hoofd krijg.

  De regering met haar bende roepen, misschien een volksopstand over zich af met hun al jaren durende besluiteloosheid over de situatie van het land.
  Het is voor ons onaanvaardbaar als zij in strijd met wat ze nadrukkelijk hebben beloofd, opnieuw geen knopen doorhakken.

  Iedere keer is de vraag,,Wanneer nemen jullie(leider) in godsnaam jullie verantwoordelijkheid?
  Bouterse moet nu alles anders doen, nietwaar?

  Het volk heeft meerdere malen haar noodkreet gelanceerd. Alleen tot God, Bouterse, dringt het niet door. Surinamers hebben de buik vol van de besluiteloosheid van de regering over het leed in Suriname.
  Wij willen geen praatpoppen, heel Suriname eist antwoorden.

  Een goede leider heeft verstand van proces en inhoud.
  Iedereen heeft wel een beeld van een bepaald persoon, zo ook ik.

  Groeten,
  Ik wens iedereen veel liefde en vrede toe.


  Maak melding
 13. Deze bewoners hebben goed gehandeld. Een soort buurtwacht.Ze gebruiken hun ogen en oren. Het is de vraag hoe je dit crimineel gedrag van deze gasten kan indammen. De KPS verdient een grote pluim. Niets van jouw is hier veilig in ons land. Je bent je leven ook niet zeker. Een goede taakstraf is dat zulke gasten de begraafplaatsen onder strenge toezicht laten schoonmaken en onderhouden. Er is genoeg werk aan de winkel voor hun. Veel begraafplaatsen zijn overwoekerd met onkruid. Dit is voor hun het begin van werkverschaffing. Na schoonmaken, weer de cel in en de volgende dag opnieuw beginnen. Dit zet deze criminelen enigszins aan het denken. Zo werken zij ook voor hun bordje eten in het gevang.
  Sarie Torie


  Maak melding
 14. Deze zwarte kakkerlakka mogen de buurtbewoners dankbaar zijn dat ze het recht niet in handen genomen hebben en deze zwarte kakka lakka direct uitgeschakeld hebben.


  Maak melding
 15. @wendy, in Nederland heeft de politie 8 Antilliaanse minderjarige verkrachters aangehouden ivm verkrachtingen van vrouwen en minderjarige meisjes. Alle slachtoffers zijn van Nederlandse afkomst.sorry maar als hij klaagt over racisme onder Hindoestanen dan lach ik jou in je gezicht uit maar laat zien hoe zielig je bent. Het zijn de zwarten die het bestaan van PVV en Forum rechtvaardigen en steeds zeuren jullie zwarten over racisme door blanken. Een haalt zelf de uitbuiting van Afrika door de blanken aan. Deze zieke man moet zijn mond met Gramasoom spoelen hoor. Ik hoop dat het Antilliaans kankergezwel snel wordt uitgeroeid hebben de vrouwen tenminste nog een leven.


  Maak melding
 16. (off topic)

  Odi Odi Riool-waterkanters!

  Het is best beschamend en schrikbarend om te zien wat voor negatieve opmerkingen hier geplaatst worden door jullie. Tegelijkertijd verbaast het me niet, want zij die mentaal in het riool leven zien negatief en smerig taalgebruik als de norm.

  Ervan uitgaande dat u volwassen bent en ook kinderen heeft, of kind bent van iemand. U mag zich diep schamen voor uw digitale wangedrag. Niemand is ongetwijfeld zo perfect als uzelf….maar wees in ieder geval geen varken die met modder speelt, want dat verdient niet de schoonheidsprijs. Karma discrimineert niet.

  Be good and do good!


  Maak melding
 17. Wat is het maar goed dat de waterkant.net rechters niet het eindoordeel moeten vellen.

  Ook al lijkt Suriname totaal wetteloos er zijn nog altijd regels waar we ons aan moeten houden. Tuurlijk zijn er corrupte ambtenaren, advocaten, notarissen, rechters, politici en zakenlui (oplichters).

  Het is een rommel dat zeker, maar met oog om oog tand om tand ga je in die cirkel blijven van bloedvergieten, kijk maar naar Israël en de rest van het Midden-Oosten. Zelfs bij de buren Brazilië is het nog erger, waar de doodseskaders ELKE DAG minstens 6 doden laten vallen door hun kogels. En echt niet alle doden zijn zware criminelen, daar zitten ook ouderen, kinderen, activisten en hardwerkende mensen tussen…

  Al het bloedvergieten heeft Suriname in het verleden NIETS goeds gebracht, je voedt en wakkert het kwaad juist nog meer aan.
  Dat is het enige waar het kwaad op uit is, bloed. Mensen laten zich heel makkelijk verleiden en misleiden voor geld, macht en aardse rommel in ruil voor bloed…


  Maak melding
 18. waarom gebruiken jullie bijnamen zomaar we plei tak man.pffffffffff omdat jullie hier zitten te grappen dan baka baka zijn jullie vn de NDP,en btw wat heeft dit t maken met de politiek.zijn ze gaan soliciteren bij Desi om t gn roven.ik denk een ieder heeft verstand en het leven bestaat uit Keuzes maken.jij kiest om te werken,bidt God dat ze niet bij jou komen.inplaats van t zeggn knal dit knal dat.bidt dat er een oplossing komt.het kan j eigen zoon zijn die de vijand kan gebruiken om t gaan roven.wie de schoen pas.


  Maak melding
 19. het lijkt me niet slecht als er buitenaardse naar Suriname komen om daar de boel weer een beetje op orde te krijgen, deze buitenaardsen dragen in ieder geval geen verleden met zich mee waarop ze gediscrimineerd kunnen worden, valt er dus niets te zeiken alhoewel ze wel weer het risico lopen op hun grote hoofd en ogen gediscrimineerd te worden , je moet als racistisch ingestelde surinamer wat te zeiken hebben over de ander toch, hoef je ook niet naar je eigen tekortkomingen te kijken, iets van een splinter en een balk, gadverdamme wat een volk, de vele goeden niet te na gesproken


  Maak melding
 20. Ik vebaas mij telkens weer hoe een simpel bericht over een inbraak en aangehouden dieven voor zoveel etnische spanning aanzet. Als we hier al op de site elkaar zo naar bejegenen zegt dat genoeg over Suriname.
  En de mensen die het steeds hebben over een kogel door hun kop ; ondanks het feit dat Bouterse en de NDP een puinzooi van het land hebben gemaakt hoop ik dat de rechtsstaat in tact blijft en dat niet burgers maar een rechter over deze inbrekers zal oordelen.


  Maak melding
 21. Wat een domheid bij enkele mensen weer. Geleerd van Nederlanders?? Afiba, na so ie dong?? Whahahahaahahahaaaaaiii!! Hebben deze ****** geen ouders en grootouders gehad die het goede voorbeeld moesten geven?? Of zijn die inmiddels ook al in de hel?? Geleerd van Nederlanders!! Woowwiwiwiwwwwwww!! Heeft Ashanti Koning zich ook niet verrijkt met de slavenhandel. Na so ie dong???


  Maak melding
 22. Zullen we beginnen met het afschaffen van alle raciale benamingen en alle inwoners van Suriname gewoon SURINAMERS noemen?
  Voor de rest de blik op Havana richten en een milde vorm van Cubaans socialisme invoeren in su?Te beginnen met goede scholing van de jeugd?Dan volgt de rest vanzelf. Het ga u goed!


  Maak melding
 23. Afiba dom assbitch….

  Wat hebben blanken te maken met rovende djoekas!!!

  Deze probleem gevallen zijn ontstaan door die kaolo bouta en djoeka brunsi..hij is de grote moordenaar martelaar en schurk,sinds hij aangetreden is ging het mis.

  Als hij een voorbeeld is voor suriname ..dan zijn alle surinamers criminelen dankzij deze schaamteloze hond.

  Hij bezit geen principe geen trots en doet waar hij goed in is ..met gespleten tong spreken!

  Aub denk na voordat je wat zegt want je komt zo niet intelligent over,ik wil niet zeggen dat je dom bent!

  Maar je iq moet geupdate worden(ik hoop dat je die afkorting begrijpt)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES