zondag, mei 26, 2024
HomeFotoVIDEO: Auto politie Suriname vliegt in brand in binnenstad

VIDEO: Auto politie Suriname vliegt in brand in binnenstad

-

Does Travel - naar Suriname

Een politieauto van het Korps Politie Suriname is vanmiddag rond 16.00u in brand gevlogen. Volgens een Waterkant verslaggever ter plekke zag de bestuurder plotseling rook in het voertuig. Hij bracht het voertuig tijdig naar de zijkant waar hij plotseling een grote vlam zag. De auto vatte vlam en begon behoorlijk te branden.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het incident vond plaats aan de Wagenwegstraat in hartje Paramaribo. De brandweer was er snel bij om assistentie te verlenen. Zie ook het filmpje gemaakt door TSP hieronder.

Dit is een foto zojuist gemaakt na het blussen:

VIDEO: Auto politie Suriname vliegt in brand in binnenstad

UPDATE, officieel bericht van de politie: Een pro wagen van het politie ressort Centrum is vanmiddag, maandag 15 april, in de Wagenwegstraat spontaan in brand gevlogen. Tijdens het rijden zagen de twee politieambtenaren in de pro wagen rook vanuit het dashboard in de cabine van het voertuig komen. De bestuurder bracht het voertuig tot stilstand waarna de motorkap werd open gemaakt. Bij die gelegenheid zagen zij vuur in de motorkamer van de wagen. De ingeschakelde brandweer wist het vuur te blussen maar deze dienstauto is nagenoeg helemaal uitgebrand. Foto van de politie:

https://www.instagram.com/p/BwScL-louT0/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. Al de politieauto’s sturen naar China of Zuid – Korea omdat ze geen kwaliteit,ze technisch niet in orde zijn.

  Het heeft er veel van dat ze laagwaardige kwaliteit, pooi lai, inferieure auto’s naar Suriname gestuurd hebben.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding
 2. Chinese markt
  Kwaliteit slecht

  BOUTA doet alleen zaken met slechte kwaliteit landen of markten

  Alleen witte poeder is wel van goede kwaliteit


  Maak melding
 3. Haaa daar gaat ie. De eerste trofé in lichterlaaie. Daar waren wij al zo bang voor.
  KOREAANSE MAKELIJ EN EEN ONBEKEND MERK met Chinese electronica.
  Het is alleen maar troep net als de dneppers.


  Maak melding
 4. Aziatische auto`s doen niet onder voor Europese of Amerikaanse autos. Iedere auto kan een technisch mankement oplopen. Vaak genoeg zie je een BMW langs de kant staan. Soms is er sprake van een productiefout. En vaker door onvoldoende onderhoud.


  Maak melding
 5. Een slecht teken aan de wand. Soso fromoe deal waar de belastingbetaler voor zal opdraaien, gelukkig ook het gros der ndp paria’ s, die hebben gezorgd dat duivels bezeten misdadige criminelen land en volk verdelen en beroven, zichzelf verrijken, wetten maken tbv slechts een megalomane president. Wee wee wee de verdoemd paars verdorven ndp paia’a, als zwervers zullen ze verworden, bedelend op zoek naar iets eetbaars op de vuile vuilnisbelten, na we gaan weer voor vijf in 2020.


  Maak melding
 6. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  VIDEO: Auto politie Suriname vliegt in brand in binnenstad.
  Hieruit blijkt weer, dat er geen BRANDBLUSSER in de politieauto aanwezig was.
  Is het niet verplicht vraag ik mij af.

  Waarom zou ik een brandblusser aanschaffen?
  Brandblussers zijn bedoeld om beginnende branden te blussen.
  Ben je tijdig met blussen dan kan de schade beperkt blijven.
  Het is dus zinvol om een brandblusser in de auto te hebben


  Maak melding
 7. Dit is te belachelijk voor woorden, de voertuigen zijn net nieuw dan dit. Komt ervan als je de handjes ophoudt, krijg je een kat in de zak. @%*bedelaars!x


  Maak melding
 8. @@@Hans van den Broek
  Juist opgemerkt, kennelijk heeft deze agent nog geen voltooide opleiding. Moet terug naar de politieschool.

  Erger nog, Hans is het niet zo dat in een politie voertuig standaard een brandblusser aanwezig moet zijn. Het spreekt toch voor zich dat wanneer door het publiek om assistentie wordt gevraagd, dat agenten bij kleine brandjes als eerste in staat zijn om bij te staan. Of zie ik iets over het hoofd.


  Maak melding
 9. Chinese auto’s en andere produkten zijn van slechte kwaliteit. Schoenen en kledingen gaan gau kapot.
  Ze maken kippen eieren en rijst na. Ze mengen rijst met 20 procent plastik. Eet Surinaamse produkten!!!!
  Kijk in Youtube: fake eggs made in china. plastic rice


  Maak melding
 10. Niet getreurd, de buit is al bij de exporteur en de financierders al binnen.

  Buitendien we lenen het bedrag om een nieuwe aan te schaffen wel weer. Als voorschot op de 200 miljard die in onze bodem zit en voor het oprapen ligt maar de NDP vanwege incompetentie en corruptie drang en dwang nog niet aan begonnen is.


  Maak melding
 11. Ma die foogel fliege makkelik in lugt en falle nie en as die auwtoo probeere te fliege dang raake direk in brant. Darom auwtoo moete nie fliege. Was slegte sjauwveur die probeere te fliege met auwtoo.


  Maak melding
 12. In China maken ze ook Japanse merken en van slechte materialen. Chinesen maken alles na, zelf kippen eiren en rijst. Weet wat je koop en eet. Kijk in Youtube: Fake eggs made in china en plastic rice making in china.
  Eet je eigen eten en koop geen blikken produkten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES