Doodsoorzaak 2-jarige in auto nog steeds niet vastgesteld

4
Doodsoorzaak 2-jarige in auto Suriname nog steeds niet vastgesteld
Foto: 2 jarige peuter dood aangetroffen in voertuig aan de Charterpalstraat in Suriname.

PARAMARIBO, 10 feb – Het is nog steeds niet duidelijk wat de exacte doodsoorzaak is van de 2-jarige jongen, die dinsdag dood werd aangetroffen in de auto van zijn vader. De patholoog in Suriname die hiermee belast is, kan de oorzaak nog niet vaststellen. Hij is van plan om morgen (maandag) middels een microscopisch onderzoek het finale resultaat te kunnen vaststellen, meldt Dagblad Suriname.

De 2-jarige peuter Cyirvelcio Djoe werd op dinsdag 5 februari dood aangetroffen op de achterzitting van het voertuig op hun woonadres aan de Charterpalweg in Suriname. Volgens de eerste berichten was er sprake van verstikking, maar dat moet officieel nog vastgesteld worden.

De ambulance werd ingeschakeld en het ambulance personeel gaf aan dat het kind op dat moment geen tekenen van leven meer vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname is het ontzielde lichaampje in beslag genomen voor onderzoek naar de doodsoorzaak.

4 REACTIES

 1. Heel erg triest. Ook een goot voor het huis. Ook dat is gevaarlijk voor een kind.
  Men moet beter gaan letten op hun kinderen.
  Hoop dat hij in vrede mag rusten.
  R.I.P. little boy


  Maak melding

 2. R.I.P. jongetje. Familie sterkte.

  Kinderen moet je geen minuut uit het oog verliezen. Laat staan uren, dan ben je te laat met dit als gevolg.Hoe komt hij op de achterbank van de auto terecht??? Als ouders wil je weten waar je kind is of niet soms.Zo’n klein hummeltje gaat op onderzoek uit. Ik vind dit een hele trieste zaak. Ouders verlies je kroost niet uit het oog. Zorg altijd voor een veilige omgeving en bescherm je kinderen. Groot en klein. Dit wil je niet mee maken als goede ouders.
  Waarom moet dit onderzoek zo lang duren??? Om de doods oorzaak te kunnen vaststellen???

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. Van het onderzoek hangt mogelijk af of de moeder aangeklaagd gaat worden voor moord/nalatigheid. Dit kind had minder geluk. Er zijn kinderen die vaak als kind aan de dood zijn ontsnapt.


  Maak melding

 4. Het is niet dat het kind der eigenschuld is, de meeste van deze soort mensen fe belang van de kinderen nalaten. Wanneer je ze vraag , dan zegge ze ja ik altijd naar me kindere hoor!! Terwijl dat niet het geval isisisis


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.