Verkeersdode bij aanrijding op Afobakaweg in Suriname

18
Verkeersdode bij aanrijding op Afobakaweg in Suriname
Foto: Pawiroredjo Ardilles

PARAMARIBO, 8 feb – Op de Afobakaweg in Suriname is vanmorgen een verkeersdode gevallen. Volgens de eerste informatie gebeurde dat bij een aanrijding tussen twee auto’s; een Ranger en een Vitz. Het ongeval zou plaats hebben gevonden tussen mast 31 en 32. Er is nog geen officiële info dus later meer. Er zijn al wel wat foto’s en onderstaande video.

UPDATE: Bij deze aanrijding is de 36-jarige Urvin Pocornie om het leven gekomen, meldt het Korps Politie Suriname. Volgens de politie reed Pocorni in zijn Toyota Vitz over de Afobakaweg richting Paramaribo terwijl zijn tegenligger, een Ford Ranger, richting Klaaskreek reed. Uit het voorlopige onderzoek blijkt Pocorni een rechtse bocht beschreef en terechtkwam op de rijhelft van zijn tegenligger.

De bestuurder van de Ford Ranger heeft verklaard dat hij de Vitz plotseling voor zich zag. Hij zou hebben geprobeerd om een botsing te voorkomen door te remmen, maar zijn pogingen waren tevergeefs. Zijn pick-up sloeg enkele keren over de kop en kwam tot stilstand aan de linkerzijde van de weg. De bestuurder en zijn bijrijder kropen uit de pick-up en zagen Pocorni naast de auto aan de linkerzijde van de weg.


18 REACTIES

 1. Amen amen. Surinamers zijn de domste in zuid Amerika voor niks gaan ze naar school. Ze lessen om te eten neuken en om te slapen dat nah sranang sma. Geen woorden meer voor!!


  Maak melding

 2. Van de ene op de andere moment, 1tje net in coma en dan dood , nog niet eens begraven : en weer een andere idioot die zichzelf afslachtte . Zijn deze hedendaagse taferelen niet te voorkomen dan ?? Ik denk het wel . Was ie aan het appen of heeft iemand een blow job verricht in het voertuig ? En zo kunnen we doorgaan met afvragen , mensen hebben hun eigen leven niet meer lief. ASociaal en non respect !! In het verkeer .


  Maak melding

 3. Jammer dat er zulke onmenselijke reacties worden gepost. Toevallig was hij geen jointje aan het roken, en kreeg hij geen blow job!!! Hij wilde water nemen uit de kreek toen er iemand vanuit het niets keihard achteruit reed. De familieleden van de heer die overleden is lezen deze comments ook. En dit is heel pijnlijk. Niet zomaar oordelen alvorens je weet wat er gebeurd is. RIP


  Maak melding

 4. Aksi srefi disi. Ini foto furu suma rij leki kaulo, dan yu denki doro sei foto go rij bun? Te in foto na stoplicht yu no rij te lampu grun, dan direct wani kosi. Te rij kruispunt wani abra, wagi baka sei tuut tuut tuut soso kosi, feni wakti tumsi langa. Mi no bribi sma go rij tra fasi. Bigi wagi tjien tjien wagi, no meki uit.


  Maak melding

 5. Ik als Nederlandse toerist heb een maand in Suriname gereden. Waar ik het meeste moeite mee had was de weg. De kuilen en gaten , geen belijning, haaien tanden , borden niet te lezen of staan er gewoon niet. Ik denk als dit verbeterd wordt samen met snelheidscontroles uit te voeren er veel minder ongelukken zou gebeuren.


  Maak melding

 6. Hardrijders zijn doodrijders. Maar al waarschuwt men nog zoveel, het gros der weggebruikers hebben een paarse mentaliteit, neks no fout. Totdat……..na gevolg van de keuze


  Maak melding

 7. Als jullie niet weten wat er is gebeurd houden jullie je stinkende bedorven bek dicht 😡😡tide naf ing Tamara na Joe beurd.koulo achterlijke beesten


  Maak melding

 8. Ik vind het heel triest hoe mensen met andere hun leed omgaan.Het geval had nog geen 24 uur plaatsgevonden en de politie had een bericht geplaatst dat de Pocorni de veroorzaker was van de aanrijding zonder enige onderzoek (reconstructie Etc) Hoe is het mogelijk naar zeggen van de Politie een frontale botsing.en het slachtoffer komt terecht naast de andere auto. Uit informatie van verkeersdeskundigen klopt dit helemaal niet. Ik wil mij niet wagen aan dergelijke uitspraken,maar dit noopt mij toch te zeggen dat de politie in deze justitie beter haar werk moet doen.. Ik hoop dat de bestuurder van de Ford Ranger met de waarheid van de juiste toedracht aan justitie zullen verklaren.

  Urving RIP. “Het laatste woord hierover is nog niet gezegd”


  Maak melding

 9. Ik citeer de update van de Polite :
  Volgens de politie reed Pocorni in zijn Toyota Vitz over de Afobakkaweg richting Paramaribo terwijl zijn tegenligger een Fotd Ranger richting Klaaskreek reed.Uit voorlopig onderzoek blijkt Pocorni een rechtse bocht beschrijft en terecht kwam op de rij helft van zijn tegenligger.

  Beste mensen.
  Als ik achteraf kijk naar de beelden cq foto’s als leek.”Geloof ik niets hiervan” onderbouwd met de volgende argumenten :

  1 Het stuur van de Toyota Vitz is rechts ,maar het slachtoffer komt terecht aan de linkerkant van de de Ford Ranger
  2. Aan de hand van de foto is gebleken dat de onderbroek van het slachtoffer was gezakt .(wie rijdt met een gezakte onderbroek? )

  Mijn constatering:Het slachtoffer zat absoluut niet achter het stuur.Hij is gelet op de tweetal bevindingen en tal van anderen die niet benoemd zijn en zichtbaar zijn langs de weg aangereden..De Politie is in mijn optiek te voorbarig met zijn publicatie zonder enig sporen onderzoek,technisch genoemd een reconstructie. Mijn vraag hoeveel vertrouwen moet ik als burger hebben in de Politie. “Na bestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke dagen ” Het recht zal zegevieren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.