Wordt dit de nieuwe patrouillewagen van politie in Suriname?

19
Wordt dit de nieuwe patrouillewagen van politie in Suriname?
De SsangYong Musso zoals door de fabrikant gepresenteerd voor de politie in Suriname.

PARAMARIBO, 8 feb – Deze week werd bekend dat Suriname binnenkort 200 politievoertuigen krijgt van de Volksrepubliek China. Merk en model werden daarbij niet genoemd, maar uit een posting van het bedrijf SsangYong ruim een maand geleden, zou de conclusie getrokken kunnen worden dat het gaat om het merk SsangYoung en wel het model Musso. Op Facebook gaf het bedrijf zelf aan dat de auto’s ingezet zullen worden in Suriname.

Dankzij zijn uitstekende duurzaamheid en off-road capaciteit zal de Musso ingezet als politiepatrouillewagens in de Republiek Suriname. Met de robuuste body-on-frame-structuur en het krachtige 4WD-systeem is een slechte wegconditie in Zuid-Amerika geen probleem voor Musso” schreef het bedrijf ruim een maand geleden op haar officiële Facebook pagina.

SsangYong is een Koreaanse autoproducent en merk. Het geniet voornamelijk bekendheid als autofabrikant van 4WD-SUV’s en terreinauto’s. In november 2010 werd bekend dat het Indiase autobedrijf Mahindra & Mahindra een meerderheidsbelang van 70% in SsangYong Motor kocht. In 2015 werden zo’n 150.000 voertuigen verkocht, waarvan een derde buiten Zuid-Korea.


19 REACTIES

 1. Wagi mooi.

  Mi hoop skotu no naki panja wagi disi of fufuru onderdeel, sani disi pesa verleden. Furu tra tra wagi mi sjie den garage, onderdeel gwe, ben kan rij ete.


  Maak melding

 2. VERKOOP niet onze ONAFHANKELIJKHEID !

  SRANAN is niet eens in staat om TWINTIG DESKUNDIGEN

  realiseren/voldoende middelen in te zetten,

  tbv het OPENBAAR MINISTERIE om de grote politiek-getinte

  FRAUDE-ZAKEN aan te pakken !

  PAARSE CLAN, KOM OP MET EEN EFFECTIEVE VARIANT

  VAN DE FIOD in NEDERLAND !!

  PS : MOET GERSIE van de CBvS weg, OMDAT HET
  DRUKKEN VAN ONGEDEKT GELD, DOOR DE PAARSE
  OVERHEID, OPNIEUW MOET WORDEN VOORTGEZET,
  TEN KOSTE VAN HET REEDS VERARMDE SRANAN-VOLK ???
  DOORGAAN !


  Maak melding

 3. Op zich een heel goeie motor en heeft 5*-recensies , maar deze uitvoering is te electronisch en heeft een board-digital computer met allerlei sensoren erop en er aan . Er moeten goed opgeleide monteurs zijn en niet door een berm monteur laten beheren. Surinamers jonge ; slopers !!!


  Maak melding

 4. Marokko heeft 200 kamelen gedoneerd aan de korps politie omdat de politie niet om kan gaan met de moderne voertuigen en ze hebben geen monteurs.
  De kamelen zijn zuinig in gebruik, ze lopen sneller dan politie mensen te voet.


  Maak melding

 5. Schenken?
  Voor wat hoort wat! Wanneer gaat SU op zijn eigen benen staan.
  Handjes ophouden…..daar zijn ze goed in!
  Bigi suma taki…
  Te yu nyang a dibri nyang,
  Yu sa pai a dibri paymang.

  Daar staat men in dit land niet bij stil.
  Alleen de zon gaat voor niets op.
  Jullie kinderen zullen de rekening gepresenteerd krijgen.


  Maak melding

 6. Suriname krijgt 200 politie auto’s van china ok wat is de tegenprestatie die geleverd moet worden ??? Alleen de zon gaat voor niks op. Hopelijk dat deze auto’s niet als prive bezit van politie agenten zullen dienen ,maar daadwerkelijk ingezet worden in de strijd tegen criminaliteit.


  Maak melding

 7. Niet alle Musso’ s gaan naar de politie, enkele gaan naar belangrijke paarse toppers. Van die 200 wagens, gaan zeker 25 stuks naar paarse parastien en poepvliegen. Wacht maar af en zie. De gemiddelde paarse domme ndp soso lobi ddb paria, rijdt een 15 jaar oude doodskist.


  Maak melding

 8. Niks is gratis !

  Denk even logisch na. Zoveel donaties en schenkingen.

  Voor wat, hoort wat !

  Hoeveel zogenaamde donaties en schenkingen hebben de collectanten Bouterse / Adhin al bij elkaar gecollecteerd ?

  De tegenprestaties zullen heel zwaar zijn voor Suriname.


  Maak melding

 9. Wees blij met Adhin en eindelijk controle. Suriname beter een kolonie van China dan Afrika.
  NPS heeft het land vernietigd en je hoort niks meer van die groenbana partij.


  Maak melding

 10. Wanneer kopen wij nu eindelijk zelf wat wij nodig hebben? Hoezo onafhankelijk. Voor wat hoort wat.Onze bossen leeg kappen en vis gronden leeg vissen? Die trawlers moeten weg. Uitverkoop van het land aan de chinezen.


  Maak melding

 11. Peking Eend,

  Klopt helemaal. Als al die MINIsterren en aanhang wel brand new wagens twv 80 tot 100 duizend USD, levenslange zorg (inclusief gezin), allerlei voorzieningen en security krijgen van de staat, dan zou je toch denken dat ze voor de politie en andere diensten ook voertuigen kunnen aanschaffen. Maar nee, het geld en andere middelen moet worden verdeeld en opgevreten door de loyalisten.

  Als minister, politicus of ambtenaar zou ik me dood schamen voor dit gedrag, je hebt dan totaal geen integriteit en liefde voor je land. Is gewoon crimineel om het netjes uit te drukken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.