zaterdag, juni 22, 2024
HomeFotoMan raakt gewond bij 'drive-by shooting' in Suriname

Man raakt gewond bij ‘drive-by shooting’ in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 feb – De politie in Suriname onderzoekt momenteel een zogenoemde ‘drive-by shooting’. Deze vond gisteravond plaats aan de Phillipusweg in Pontbuiten. Daarbij werd vanuit een rijdend voertuig op een man geschoten. Hij liep twee schotverwondingen op aan zijn been.

De bestuurder reed na de daad hard weg in onbekende richting. De politie trof op de plaats van het delict een huls aan en heeft die in beslag genomen. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het motief is vooralsnog onbekend. De politie van Latour heeft de zaak in verder onderzoek. Later meer.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Het wordt hoogste tijd dat een sterke leider op staat die law and order in het land brengt.Bouterse is totaal niet geschikt voor het ambt want behalve dat hij laaggeschoold is kan hij geen diplomatie bedrijven. Hetzelfde geldt ook Brunswijk. De enige die in staat is om Suriname als staatsman te leiden is Santokhi. Intelligent, welbespraakt en een staatsman. Het volk van Suriname weet wat hetvolgend jaar doen moet. Maakt het volk toch weet de verkeerde keuze dan is het beste om een hele grote lange muur om Suriname heen te bouwen.


  Maak melding
 2. Het land verdelen voor de onafhankelijkheid was de beste optie geweest voor het land.
  Geef de Aziaten west-Suriname en geeft de creolen oost-Suriname met al haar natuurlijke hulpbronnen.
  Over 20 jaar zou je het verschil zien tussen Dubai en Haiti !!!!!


  Maak melding
 3. dat zijn jouw woorden hij kon tijdens zijn ministerschap van kPS niets samen met
  front niets doen alleen maar met zijn cornuiten ellende veroorzaken in su.
  als minister spring je 4uur ochtend in de suriname rivier .front hee,een jonge dood geschoten in nickerie matoera heeft de zaak vernietigt als polituie commissaris.front heeft de zaak nooit onderzocht.wat erg
  stelen en roven van de staat was scheerig en inslag.de oude politici moeten hun biezem pakken en tomaten gan planten .gat t land en volk goed doen.ze zijn niet geschikt v het regeren v t land.


  Maak melding
 4. Suriname moet een oproep doen aan geschoolde politieke surinaamse Nederlanders en die ook ondernemers zijn meer heeft het land niet nodig maar jullie Surinamers daar in het land zijn trots op hun zelf bedelen is nummer 1 en daarom komt het land echt niet vooruit. Waarom vragen Surinamers een studie visum in het buitenland??? Er word tocht geen ka ermee gedaan. Vind ik wel heel erg!!!


  Maak melding
 5. BENOEM, NOOIT , NIMMER een persoon tot president

  van uw Land, die CRIMINELE ANTECENTEN heeft, waaronder

  het plegen van meerdere STAATSGREPEN !!

  Dan vaagt u om Ellende, Armoede, Illegale Gelddrukkerij,

  Mega-Corruptie, Groei Zware criminaliteit, Roof van

  Staatseigendommen, toelaten van Buitenlandse rovers van

  Onze Grondstoffen, Bossen, Vissen etc !!

  STOP DE PAARSE SLAVERNIJ IN SRANAN !

  STOP DE GENIEPIGE UITVERKOOP VAN DE STAAT SRANAN !


  Maak melding
 6. Sommige lui kan het niet schelen wat de ander overkomt en dat heb je over de hele wereld, voorlopig zal het ook blijven ellende op deze planeet, meeste mensen zijn ook niet bereid de handen uit te steken om problemen op te lossen. Alleen van de zij lijn hun mening geven.
  jhonny- groeten


  Maak melding
 7. Ja zolang je veilig in Nederland woont is het makkelijk om je mond open te doen met onzinnige reacties die nergens toe leiden. Waarom kom je niet naar Suriname toe en sta je omm05;00 uur op een vervolgens twee uur lopend naar je werk te gaan ? Praatjesmaker !


  Maak melding
 8. Na Abra Brokie fasi te joe moes foe pai wang mang, dan joe e libi tapoe nanga a mang monie. Veel ndper’ s huizen binnen een straal van 7 km in deze opgeving.


  Maak melding
 9. Dit heeft niets met met sterke leider te maken het gebeurt over al ter wereld. Hier in Nederland gebruiken ze automatische wapens het is nog erger dan in Suriname. Pistolen worden tegenwoordig niet meer gebruikt alleen maar AK47. Dus dan heeft Nederland alleen maar zwake leiders.


  Maak melding
 10. Sommigen op deze planeet Aarde kunnen NIET besturen. Vergelijk de werelddelen met elkaar, al deze werelddelen zijn vertegenwoordigd in de Surinaamse samenleving. Sommigen hebben plantages gekregen na afschaffing van de slavernij, de meeste van ze hebben de gekregen plantages kapot gemaakt. Ze begonnen eerst de sluizen te demonteren en de bakstenen te verkopen. Van de souvereine staat die gekregen na de onafhankelijkheid, is de vernietiging daarvan momenteel in volle gang. Laat de mensen toe uit het bos, de stad in om er te wonen, wie zijn het er die de gevangenissen overbevolken? De waarheid is HARD om aan te horen, maar ZO is HET! Durf te zeggen dat ik discrimineer, ik heb geen ras genoemd! Maar op bepaalde mensen rust een eeuwenoude vloek. En die mensen zijn aan hun uiterlijk gemakkelijk herkenbaar!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES