Ooit in Suriname populaire rapper Karanza geeft misdrijven toe

8
Ooit in Suriname populaire rapper Karanza geeft misdrijven toe
Beeld: YouTube

PARAMARIBO, 16 nov – Sinds hij enkele jaren terug een zenuwinzinking kreeg, is hij nooit meer dezelfde geworden. Karanza (Christiaan K.), ooit de rapper in Suriname, heeft zich voor de rechter moeten verweren. Hij verbijsterde zowel de rechter als de vervolging met zijn verklaring. Toen hem gevraagd werd of hij wist waarvoor hij terecht stond, antwoordde hij bevestigend. Volgens Karanza zijn alle strafbare feiten terecht waar hij van verdacht wordt. Hij heeft geslagen, bedreigd en gestoken.

Als een muzikale compositie zo vlot kwam het er uit. “Die ene man heb ik aangevallen, omdat hij met iets zwaaide en voorbij me liep. Hij hinderde mij. Ik wilde hem een lesje leren. Die winkelier heb ik bedreigd, omdat hij commentaar leverde en mij beschuldigde van diefstal. En de andere man heb ik gestoken, nadat we aan het bekvechten waren. De ander dingen heb ik ook gedaan”, zei Karanza tegenover de rechter.

Volgens de gewezen ster is hij niet begrepen door zijn slachtoffers. Vandaar de botsingen. Haast logisch, had de vervolging geen vragen voor de verdachte. Karanza is eerder aangehouden voor onder meer diefstal. Bij een vorige veroordeling ging het om het wegnemen van een fiets van een bewaker. Karanza heeft door de jaren heen een reeks hits op zijn naam gevestigd, zoals Micolina, Fa W’e Firi en Karanza é kon.


8 REACTIES

 1. Laat deze jongeman een duidelijk voorbeeld zijn voor diegenen die wat op te biechten hebben in dit land. Zo gaan de rechtzaken ook snel en kunnen we de vreselijke achterstanden inlopen en hoeft geboefte als Kanhai niet meer op te komen draven.

  Ke poti.., hij wilt zijn leven verbeteren.

  Wie is er nog meer voor strafvermindering??

  Me mars papa!


  Maak melding

 2. Blijkbaar vindt hij zijn gedrag volkomen normaal dat hij zo makkelijk aales toegeeft. Hij moet gewoon TBS krijgen want er onbreekt duidelijk heel veel aan zijn sociale en communicatieve vaardigheden.
  Er is duidelijk een enorm gebrek geweest in zijn opvoeding en socialisatie. Denk dat het zelfs goed is zijn gehele sociale omgeving eens goed onder de loep te nemen!!


  Maak melding

 3. @Onze correspondent vanuit het buitenland
  Je reactie slaat nergens op. Blijkbaar ontgaat jou de ernst van de zaak. Strafvermindering is totaal ongepas bij iemand die geen blijk van spijt toont en zijn gedrag blijkbaar volkomen normaal en terecht vindt. Zit jij soms in hetzelfde (a)sociale netwerk??


  Maak melding

 4. Deze jongeman is niet meer 100%, al jaren is hij geestelijk niet meer in orde daarom biecht en geeft hij ook alles toe, bijna iedereen weet dat karanza niet meer hetzelfde is dus weet ik niet waarom ze dit eigenlijk als nieuws gebruiken, hij spoort al jaren niet meer,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.