Nieuwe voorzitter partij voor Democratie en Eenheid in Ontwikkeling in Suriname

14
Nieuwe voorzitter partij voor Democratie en Eenheid in Ontwikkeling in Suriname

PARAMARIBO, 16 aug – Volksvertegenwoordiger Carl Breeveld (l) heeft dinsdag het voorzitterschap van de partij voor Democratie en Eenheid in Ontwikkeling in Suriname (DOE) officieel overgedragen aan de nieuwe voorzitter, Steven Alfaisi (r). Breeveld was bij de jongste verkiezing niet meer verkiesbaar omdat hij al twee keer voorzitter van de partij is geweest.

Hoewel het bestuur en de rest van de partij niet altijd op één lijn waren, had het team van Breeveld pluspunten genoeg voor een eervolle uitgeleide. De vertrekkende voorzitter heeft alle steun toegezegd aan zijn opvolger.

Alfaisi ziet de hervestiging van integer leiderschap als een van de grootste uitdagingen. Het nieuw bestuur is tijdens de vergadering voorgesteld aan de partijleden en het publiek:


14 REACTIES

 1. Hopelijk beschikt hij over de kwaliteiten om succes te hebben in de surinaamse politiek.No.1 hij moet onbetrouwbaar zijn en vooral drei ai hebben.We,ll see.


  Maak melding

 2. Surinaams Assamblee Is Een Koffie Shop

  Beste Lezers

  Dit is alweer een Groote fout dat DOE maakt.. ze moesten door gaan met Carl Breeveld
  Hij is geestig Goed gebekt.. Talend vol.. Ambitieus .. Charismatisch .. ik heb niet het gevoel dat de Nwe Partij voorzitter Die partij naar grote hoogte gaat kunnen brengen..

  Ik hoop dat Carl Breeveld de overstap maakt naar NPS


  Maak melding

 3. Nieuwe voorzitter partij voor Democratie en Eenheid in Ontwikkeling in Suriname D.E.O./doe, nieuwe voorzitter Steven Alfaisi ziet de hervestiging van integer leiderschap als een van de grootste uitdagingen.

  Wat deze man ons wilt zeggen is dat de huidige leider zich pas leider kan noemen als hij zijn huis op orde brengt. Luister no, is deze man serieus bezig of verwacht hij van de huidige leider dat deze zich gaat aanpassen. Dia man is zo geboren van verandering wilt hij niks horen.

  Waar een wil is, is een weg; waar geen wil is, is wel een omweg en waar onwil is, is altijd wel een uitweg


  Maak melding

 4. Deze man kan een belangrijke rol gaan spelen bij de verkiezingen 2020, om binnenlandbewoners bewust te maken, om zich weer niet te laten misleiden door een moordenaar, die met allerlei beloftes komt opdraven, en tevens ook nog eens de veroorzaker is, van de Moiwana tragedie, die heeft plaats gevonden tijdens de binnenlandse oorlog.


  Maak melding

 5. @ Manu, je heb helemaal gelijk maar helaas laten de binnenland bewoners zich helemaal inpakken met spiegels en kralen. De media die ze kunnen ontvangen is alleen de staat propaganda die al jaren diets aan de hand verkondigen. . Als het halve land in de brand staat zenden ze een geweldig bijeenkomst feest uit, niets aan de hand toch?


  Maak melding

 6. @ Analyst: Volgens jou is het christendom de bron van alle ellende in de wereld. Toch wil iedereen in een christelijk land wonen dat geleid wordt door witte mensen. Vanuit alle moslimlanden en heel Afrika, allemaal wagen ze hun leven om in een wit christelijk land te kunnen gaan wonen.
  Volgens onderzoeken zijn de landen waar de mensen het gelukkigst zijn de christelijke landen. Leg eens uit hoe dat kan? Kom tot Jezus Analyst en wordt gelukkig!


  Maak melding

 7. Een en ander vloeit voort uit een zogenaamde complot-theorie: maak de arme landen en islamitische landen economisch onrustig en zie daar de armageddon vanuit die arme landen en islamitische landen naar het beloofde werelddeel Europa.


  Maak melding

 8. Correctie:

  Een en ander vloeit voort uit een zogenaamde complot-theorie: maak de arme landen en islamitische landen economisch onrustig en zie daar de EXODUS vanuit die arme landen en islamitische landen naar het beloofde werelddeel Europa.


  Maak melding

 9. Eindelijk komt @Hans van den Broek uit de closet: hij is een evangelist die in Suriname gaat om zieltjes te winnen.
  In de ene hand de bijbel, de andere hand in de broek, loerend naar jonge meisjes en jongetjes.
  Carlo Breedvelder is van hetzelfde laken een pak. Samenwerken met een partij die het land naar de verdoemenis helpt. Ik weet niet welke God deze lieden aanbidden, maar ik denk dat diens naam begint met een S en eindigt op een n.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.