woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVaderdag FATU met Rayen Panday, Nabil en Anuar

Vaderdag FATU met Rayen Panday, Nabil en Anuar

-

Does Travel - naar Suriname

UTRECHT, 9 jun – Het begint een traditie te worden; een speciaal FATU comedy event over vaders op de avond voor Vaderdag. Nu al voor het derde jaar in een tot nu toe altijd uitverkochte Stadsschouwburg Utrecht. Dit jaar op zaterdag 16 juni.

Vaste host Jeffrey Spalburg en DJ Phantom ontvangen comedians Nabil Aoulad Ayad, Anuar en Rayen Panday die het publiek vermaken met scherpe grappen en hun humoristische kijk op de actualiteit. Tori Oso Utrecht zorgt vanaf 19.00 uur voor een toepasselijk randprogramma in de Escherfoyer.

Met deze speciale editie sluit FATU het seizoen af, dus mis dit niet.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES