Schietpartij pompstation in relationele sfeer; man schiet gericht

11
Man schoot vrouw in pompstation 'omdat zij bukkende beweging maakte'
Foto's van Miquel K. op Facebook

PARAMARIBO, 8 jun – De man die woensdag zijn vrouw doodschoot in een pompstation in Suriname heeft gericht en bewust een aantal keren op haar geschoten. Dat blijkt uit camerabeelden van het pompstation vertelde een bron aan dagblad De Ware Tijd (dWT). Eerder verklaarde de man, die in dienst is van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname, tegen de politie dat ‘zijn dienst vuistvuurwapen plotseling afging‘. Volgens de bron gaat het om een incident in de relationele sfeer; de vrouw had twee maanden terug besloten om van haar man te scheiden.

Volgens de krant wilde de 35-jarige Isra Kemble-Nazir weg bij haar man Miquel nadat hij haar zou hebben geslagen. Ze liep daardoor letsel op aan haar oor en deed aangifte bij de politie. De bron geeft hierover aan dat de aangifte niet afdoende afgewikkeld zou zijn. Met name omdat men ervan op de hoogte was dat de man een wapendrager was. “Ik vind dat men er niet echt serieus mee is omgegaan” aldus de bron tegen dWT.

dWT schrijft verder: ‘Woensdag ging de man naar het pompstation om met de vrouw te onderhandelen over een geldbedrag dat hij nog van haar zou moeten krijgen. Hij zou geen moment agressief of ander gedrag hebben getoond waaruit zou moeten blijken dat hij tot iets ergs zou overgaan. Eén van de collega’s heeft nog geprobeerd om hem naar buiten te brengen, waarbij hij zich plotseling omkeerde en gericht een aantal keren op de vrouw shoot’.

Lid Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname schiet vrouw dood
Het ontzielde lichaam van de vrouw is voor obductie in beslag genomen door justitie in Suriname.


11 REACTIES

 1. Het verhaal van deze imbeciel kwam al ongeloofwaardig over, hoe afgestomd moet je wel niet wezen als je collega en camera, s het voorval vastleggen, om dan nog te beweren, dat het wapen perongeluk afging.


  Maak melding

 2. Money na didibrie zo zie je maar weer, geen geld geen liefde !!
  Als ik iemand moet dood schieten die mij moet betalen, dan heb
  geen vrienden meer. Ik begrijp de dader wel, soms wordt je zo
  kwaad dat je tot zulke daad wil overgaan. Het beste geen geld uitlenen
  aan niemand, moro bitré mi mati mandi mi boto no boro !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Gelukkig is dit voorval vastgelegd op de camera.Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald het wel. Deze loser moet achter slot en grendel voor 30 jaar, zonder gratie. Wanneer gaan dit soort ventjes die dodelijk jaloers zijn, professionele hulp zoeken? Deze actie van deze idioot was een bewuste actie anders laat je je vuurwapen thuis.Suriname moet nu een wet gaan instellen dat mensen die wapendrager zijn vanwege hun beroep, na hun dienst de wapens inleveren en in een kluis opbergen. Bij indiensttreding wordt het wapen weer afgestaan en voor getekend, dag,datum en tijdstip. De gang van zaken is zo link dat er nu een wet moet komen. Zo kunnen mensen levens bespaard blijven. Dat de politie verzuimd heeft om de aangifte niet serieus te nemen, zegt wel veel hoe er gewerkt wordt. Elke melding hoort de politie serieus af te handelen. Zij horen burgers te beschermen. Iemand doet niet voor niets aangifte.Of was de inkt op?


  Maak melding

 4. Wat een vrouw. Een keer een klap gehad en ze wil direct scheiden. Wat een man. Een vrouw die hem niet wil en hij blijft zich opdringen en vermoord haar ook nog.


  Maak melding

 5. @ Pindakaas: één keer een klap gehad en ze wil scheiden. Is dat dan niet haar goed recht? Ben jij gewend om af en toe wat klappen uit te delen? Vind je het normaal? Sjonge jonge…misschien doet de dader het wel vaker ná die ene keer. Ik wens jouw partner en indien je dochters hebt, het allerbeste toe. Je dochters hoeven geen steun van jou te verwachten nadat ze één klap van hun partner hebben ontvangen. Wat een uitspraak zeg! Schaam je!

  @JZwartmans: waar lees jij dat geld op is en de liefde dus voorbij?? Oordelen of aannames doen is heel makkelijk, kerel. Lees goed en laat je fantasie niet de vrije loop nemen…


  Maak melding

 6. Law koeli.. Goedkope mannen die geen vrouw kunnen vinden…jaloerse oen.. Daarom Suriname achterlijke land… Geen vooruitgang.. Jullie hebben niet eens metro niks niks.. Jullie kunnen niet eens Justin Beeber nemen… I love Holland al ben ik een blaka vrouw maar ik ben trots op Holland.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.