zondag, oktober 24, 2021
HomeNieuws uit SurinameManagers energiebedrijf en wegenautoriteit in Suriname op schopstoel

Managers energiebedrijf en wegenautoriteit in Suriname op schopstoel

-

- Advertisement -

PARAMARIBO, 12 apr – Het is wat je als leidinggevende bij Surinaamse publieke bedrijven bij aanvang al mee krijgt. Verholen dan of gewoon openlijk. De schopstoel en het zwaard van Damocles zijn van meet af aan je metgezellen. In de schaduw van politieke onberekenbaarheid weliswaar, maar daarom niet minder aanwezig. De schaduw houdt thans onder andere de Wegen Autoriteit Suriname en Energie Bedrijven Suriname in zijn greep.

- Advertisement -

Volgens de Ware Tijd lijken de respectievelijke directeuren, Geo Norden en Rabin Parmessar er hun langste tijd te hebben gehad. Parmessar noemt het nog wel ‘nieuws’. Vicepresident Ashwin Adhin zegt dat er nog geen besluiten zijn gevallen. Geëvalueerd wordt er wel. Per directeur wordt gemeten hoezeer er is gefunctioneerd naar tevredenheid van de politieke top. De vervanging van managers zat er sowieso aan te komen.

President Desiré Bouterse had het eerder aangekondigd. Met ministers zouden ook enkele topfunctionarissen bij staatsbedrijven worden vervangen. De wegenautoriteit haalde onlangs het nieuws met een dubieuze geldtransactie. Volgens toenmalig minister van Openbare Werken & Transport Jerry Miranda was geld overgemaakt voor regeringspartij NDP. De partij had geld voorgeschoten voor de aankoop van vlaggen.5 REACTIES

 1. Dat parmessar op de schopstoel zit is te begrijpen, deze man heeft totaal geen sjoegen van dat bedrijf, is door die paarse bende daar geplaatst zoals er meerdere paarse ratten op hooggeplaatste posten zijn neergezet, maar totaal niet capabel zijn, zal nu wel als beleidsadviseur geplaatst worden op het kabinet van fossielen.


  Maak melding

 2. Surinames “meest daadkrachtige minister die in alle gevallen zijn rug recht houdt “( hahaha) , Dodson krijgt na een jaar toch zijn gelijk. Son of Dod had Parmisser een jaar geleden ontslagen maar werd teruggefloten door Bouterse die daarvoor al alle beslissingen van zijn minister had teruggedraaid. Die Dodson krijgt elke keer weer een flinke trap tegen zijn ballen of wat er nu nog van over is hahaha


  Maak melding

 3. Parmisser … lid van de drugsfamilie … moest sinds mensenheugenis … ONEERVOL … ontslagen worden.

  Corrupte mini-sters en – directeuren … eervol ontslaan … dat noemt de Drugsveroordeelde Misdadige Moordenaar Desiré Delano Bouterse … CORRUPTIE BSTRIJDING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.