Amerikaanse ambassadeur bespreekt drugs en terrorisme met Bouterse

23

PARAMARIBO, 11 apr – De ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika in Suriname, Edwin Nolan, heeft een bezoek gebracht aan president Desiré Bouterse. Dit meldt het Nationaal Informatie Instituut, NII. Tijdens het bezoek is een reeks vraagstukken besproken. Het betreft onder andere veiligheid, terrorismebestrijding en druggerelateerde activiteiten. Aangegeven wordt dat deze vraagstukken ‘hoge prioriteit’ genieten.

“De ambassadeur heeft namens zijn regering alle ondersteuning toegezegd aan onze regering en concreet aan de president aangegeven dat met het ministerie van Buitenlandse Zaken en alle andere relevante actoren gewerkt zal blijven worden om zaken, dit onderwerp rakende, te blijven ondersteunen”, zegt minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken. Ook zijn economische mogelijkheden besproken.

De achtste ‘Summit of the Americas’, de top voor landen in de Amerika’s, is eveneens de revue gepasseerd. Bouterse gaat er zelf niet naar toe, maar laat zich vertegenwoordigen door Pollack-Beighle. De top wordt gehouden in Lima, Peru. “De ambassadeur heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om de standpunten van zijn regering wat betreft de summit met ons te delen en wij hebben daar goede nota van genomen”, aldus Pollack-Beighle.

23 REACTIES

 1. Dit bezoek aan die veroordeelde drugscrimineel, komt over als een waarschuwing, want de juiste informatie betreffende de reden van het bezoek van de Amerikaanse ambassadeur, wordt toch niet gegeven door deze criminelen.


  Maak melding

 2. Wacht maar rustig af, totdat Trump zijn oog laat vallen op Suriname, dat zal niet gebeuren met lange afstandsraketten, zoals hij nu reeds bekend heeft gemaakt, dat er een raketaanval binnen 48 uur zal plaats vinden in Syriĕ vanwege die gifgasaanval, maar er zal op een andere manier ingegrepen kunnen worden, vanwege het grote drugsprobleem, dat Suriname veroorzaakt.


  Maak melding

 3. De dwaas bouta moest tijdens het gesprek bijna schijten van zenuwachtigheid en let popke Bighle het woord voeren. He will probably have thought, WTF, this president is wanted by Interpol and his son is stuck in the US for drug smuggling. In addition, many of his military comrades such as Boeroe and Jannas are drug bazaars. From 2010 to the present, we keep an eye on this president’s bastard. But we take into account his foolish adherents, As long as we keep silent we can not do anything, for this monster who worship these stupid fools is able to use them to burn the entire country. WTF of a job is this sometimes.


  Maak melding

 4. Zo zal hij waarschijnlijk hebben gedacht, WTF, deze president wordt gezocht door Interpol en zijn zoon zit vast in de VS voor drugssmokkel. Daarnaast zijn vele van zijn militaire kameraden zoals Boeroe en Jannash drugsbazen. Sinds 2010 tot heden houden wij deze smeerlap van een president in de gaten. Maar we houden rekening met zijn dwaze aanhangers, Zolang die zwijgen kunnen we niets ondernemen, want dit monster die deze oerdomme dwazen aanbidden is in staat ze in te zetten om het gehele land te verbranden. WTF van een job is dit soms.
  Voor het gros der dwaze ndp ddb aanbidders, van Para-noide -Bo tot Dagoebalsing, soso lobi de president der misdadiger.


  Maak melding

 5. KIJK ME!
  In mijn nederige ‘A-NO-MI’ pose.
  Moet wel als je gesandwiched wordt door 2 zwaargewichten.
  Handen gekruist voor mijn gulp, ter bescherming van de ballen. Want voordat je ‘t weet, hebben die Janks zo je kloten beet.


  Maak melding

 6. De State Department, DEA spelen wel hun partituur stevig en weten wat voor lai ze aan de Wilde Kust hebben.

  zie:
  – Boerenveen opgepakt en opgesloten door DEA in MIAMI i.p.v, Por Lai,
  – Roger Khan,
  – Muntslag,
  – baby dino doc,
  – duikboot in Saramacca,
  – vliegveld in Saramacca,
  enz,

  Por Lai, mik din kon we wakti ding weet dat zijn dagen geteld zijn.

  De Ambassadeur heeft duidelijke taal gesproken wat er moet gebeuren, waar aan wie twijfelt heel goed moet opletten wat staat te gebeuren.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 7. Bouta heeft vast diarree gekregen…toen hij de aangekaarte onderwerpen te horen kreeg van de Amerikaanse Ambassadeur!! Amerika laat hiermee zien goed op de hoogte te zijn wat er in Su gebeurd….en geven eerst beleefd een waarschuwing af!!


  Maak melding

 8. @wazig

  Natuurlijk is die meneer op de hoogte, hij woont toch in
  Suriname. Of dacht je dat hij de hele dag met de koptelefoon op
  zit en de gordijnen dicht heeft. Niet zo slim….


  Maak melding

 9. Whaahahaha. …bouterse is onze Surinaamse maduro baja!
  Een rommel blijft een rommel, deze beesten moet men gewoon staande executeren want ze fokken het hele land op!


  Maak melding

 10. INDERDAAD IS DIT EEN WAARSCHUWING…. DAT WORDT NIET GEZEGD … BOUTA S GEZICHT SPREEK BOEKDELEN ALS JE IN ZOOMED…. HET WORDT MET DE DAG HETER VOOR DIE PRES.VAN SU ….DAT ZAG IK AL AANKOMEN…


  Maak melding

 11. @ Rudolf
  Van onder welke steen ben jij gekropen? Zo liggen de verhoudingen niet mi boi.
  Bouterse heeft in diplomatieke bewoordingen te horen gekregen: als je zo doorgaat met het faciliteren van de drugsdoorvoer en het witwassen van drugsgelden, breken we je mars voor je.


  Maak melding

 12. Desi is heel slim hij heeft tijdens de gesprekken on bedoelde tips gekregen hoe hij zijn drugshandel en zijn handlangers in goede banen moet leiden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.