Open communicatie belangrijk voor nieuwe minister Justitie en Politie

9
Open communicatie belangrijk voor nieuwe minister Justitie en Politie

PARAMARIBO, 9 apr – Stuart Getrouw is de nieuwe minister van Justitie en Politie in Suriname. Uit handen van minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken(foto) heeft hij het ministerie op vrijdag 6 april officieel onder zijn hoede genomen. Dit gebeurde in bijzijn van de directeur van Justitie en Politie, Marianne Chin a Fat en de directeur Operationele Diensten, Lucretia Redan.

De nieuwe minister maakte kennis met de directie, staf en het overig personeel van het ministerie. Getrouw, die zijn gewezen collega ad-interim Ferdinand Welzijn opvolgt, werd met open armen ontvangen. Tijdens zijn welkomstoespraak gaf hij aan dat hij blij is om er te zijn. Volgens hem is het tot nog toe gelukt om een goede job te klaren en verwacht dat dit ook zo door blijft gaan onder zijn bewind.

Voor geen moment twijfelt hij aan de capaciteiten en de samenstelling van het personeel dat hij is komen aantreffen op het departement. Hij spreekt de hoop uit dat een ieder het positieve in gedachten heeft om de doelen van het ministerie te verwezelijken.

Voor Getrouw is een open communicatie van cruciaal belang. De nieuwebakken minister verzekert het personeel op een goede samenwerking en als er zaken zijn welke onder zijn aandacht gebracht moeten worden zal hij niets in de weg staan om het beste eruit te halen. Hij staat open voor een ieder en zal zeker persoolijk contact onderhouden met zijn staf en personeel.

Bekijk ook:


9 REACTIES

 1. Allemaal mooie praatjes van deze nieuwkomers, onder zijn of haar bewind, zal het allemaal goed komen, zonder er rekening mee te houden dat ze marionetten zijn van dat paarse geboefte wat in het kabinet zit, en voor hun het beleid uitstippelen zonder voldoende middelen, en daardoor aan handen en voeten gebonden zijn, maar uiteindelijk gaat het er om hun inkomen met allerlei privileges veilig te stellen, vandaar al die mooie praatjes.


  Maak melding

 2. Ik denk dat DDB in strijd handelt met artikel 97 van de grondwet. En wat doet de oppositie? Bouterse met de grond gelijk maken of hem met het kleed der liefde omgeven?
  Maisha Neus heeft gelijk. De oppositie doet geen moer.


  Maak melding

 3. Deze man is namelijk een halfbroer van Bouterse. En Ferrier heeft met een andere vrouw gevochten in hotel Torarica om DDB. De besloten vennootschap Suriname ten voeten uit.


  Maak melding

 4. Ben het er niet mee eens dat de oppositie geen moer doet. Komt de oppositie met oplossingen, de huidige regering wijst alles af. Al wat de oppositie ook voorstelt tot verbetering, het leidt tot niets.
  De huidige regering heeft totaal geen respect voor de partijen die de oppositie vormen.

  Waar in andere landen de oppositie gewicht heeft in de regering, in Suriname wordt de oppositie zwaar genegeerd.


  Maak melding

 5. @Jiyani

  De opositie is erg zwak in Suriname en Bouterse weet dat en heeft
  dan ook weining te vrezen. Vooral dat oranje clubje de VHP, veel herrie
  en weining daden. Als Bouterse een srd dollar in de lucht gooit dan loopt de
  eerste de beste over om minister te worden. Laatst wou NGM protesteren toen
  was bidden belangrijker, ja zo win je de oorlog niet en dat is met de hele Surinamse Politiek zo.
  De enige manier is volgens mij als Maisha Neus ,NGM, en we zijn moe de handen in een
  slaan en een groot verzet op de been kunnen brengen.


  Maak melding

 6. @koekoek,

  Je kunt van de oude partijen vinden wat je wil, maar als Maisha en Next Lost Generation niet met gratis BB met R komen, kunnen ze het ook vergeten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.