donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKoningsdag Party met PASSION en Senzy vrijdag 27 april in Musroom

Koningsdag Party met PASSION en Senzy vrijdag 27 april in Musroom

-

Does Travel - naar Suriname

Op Koningsdag, vrijdag 27 april 2018, presenteert MUSROOM in Moerkapelle je een hele speciale avond in verband met Koningsdag: Musroom invites PASSION & Senzy! En kaarten zijn slechts 10 euro(excl.fee)! Ja, je leest het goed: de UrbanKawina sensatie PASSION komt de boel op stelten zetten in Musroom, met hun aanstekelijke kawina muziek gemixt met merengue, urban, zouk en meer! Suriname style, dus dit mag je niet missen.

Tussendoor zorgt DJ Senzy voor de lekkerste beats, heerlijke hits en de wreedste mixjes! We starten om 21.00u en eindigen om 02.00u, dus kom op tijd! Kaarten zijn de voorverkoop slechts 10 euro! Te koop bij restaurant Warung Mini in Den Haag en in Rotterdam via 010-2151770. Je kunt ze ook online halen via – Op de avond zelf zijn kaarten bij de poort 15 euro.

Over Musroom Moerkappelle
Musroom is de nieuwste evenementenlocatie voor Surinaamse gerelateerde evenementen, maar ook voor privé feesten en partijen. Gelegen aan de Bredeweg 66A in Moerkapelle, Zuid-Holland is het goed bereikbaar vanuit diverse grote steden. Op vrijdag 27 april 2018 (Koningsdag) kun je kennis maken met Musroom op de Koningsdag Party met UrbanKawina van PASSION en DJ Senzy!

Koningsdag: Musroom invites Passion & Senzy
Vrijdag 27 april 2018
Musroom
Bredeweg 66 A
Moerkapelle
VIP arrangementen via 06-26328025

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES