Ram Nathie kandidaat Gemeenteraadslid namens DENK

25
Ram Nathie kandidaat Gemeenteraadslid namens DENK

De heer Ram Nathie, van het Rotterdamse station radio Sunrisefm, is door stichting Satya Dharma Nederland voorgedragen als kandidaat Gemeenteraadslid namens DENK voor de verkiezingen in Rotterdam op woensdag 21 maart 2018. Nathie staat op plek 8.

“Wij hebben ons lidmaatschap van de PvdA opgezegd om de heer Ram Nathie te ondersteunen, want PvdA heeft altijd misbruik gemaakt van de Hindoestaanse kiezers uit Rotterdam” aldus de Stichting Satya Dharma Nederland. “In Ram Nathie hebben wij alle vertrouwen dat hij zich gaat inzetten voor al de ouderen in Rotterdam die eenzaam leven, vooral de sociaal zwakkeren” vervolgt zij.

Sinds 1993 heeft Ram Nathie zich op een bijzondere wijze ingezet voor de Hoogvlietse Gemeenschap. Nathie is ooit begonnen met een illegale radio zender en heeft vandaag de dag enkele duizenden luisteraars in Nederland en in Suriname bij radio Sunrisefm.

(FOTO: De heer Ram Nathie samen met lijsttrekker Stefhan van Baarle(l) en leider Tunahan Kuzu(r))


25 REACTIES

 1. Ram Nathie de gosers van Denk gebruiken jou. Het is hun in Suriname niet gelukt een ezel of koe te vinden, dus zoeken zij het dichterbij huis.Je hebt ze niet nodig. Denk kan niet denken.Ze schuiven niet iemand uit hun bevolkingsgroep naar voren maar de ezel Ram Nathie uit Rotterdam.Je hebt Denk niet nodig om je naar voren te schuiven.Probeer je eigen broek op te houden. Een broodje Shoarma kun je zelf maken.


  Maak melding

 2. @ Bien

  Je hebt volkomen gelijk, wat je allemaal schrijft.
  Ram was liever bij de Partij van de Arbeid gebleven misschien was je wat geworden. Rabin Baldewsingh
  is in Den Haag is ook wethouder geworden, na een lange periode. Bij Denk wordt je als lokaas gebruikt om stemmen
  binnen te halen, denk je dat die Turken jou naar voren zullen schuiven ????? De Turken zijn nog erger dan je eigen ras genoten, hun eigen ras gaat voor.
  Nou succes maar met je Turken partij, je gaat voor Jan lul
  gebruikt worden !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Het is niet erg dat mensen zich beschikbaar stellen als kandidaat voor partijen als Denk, Bij1 en de vele moslimpartijtjes. Dat schept duidelijkheid.
  Ze hebben allemaal één ding gemeen, Nederlanders zijn de vijand, ze zijn racistisch, ze discrimineren en moeten aangepakt worden.

  Het is goed dat deze mensen, die zo graag in Nederland willen wonen vanwege de goede sociale voorzieningen, kleur bekennen. Laat het iedereen maar duidelijk worden dat ze Nederlanders haten en van Nederland net zo’n puinhoop willen maken als van het land waar ze vandaan kwamen.

  Misschien dat de rest van Nederland dan wakker gaat worden en zich gaat afvragen waarom men zo aardig is voor deze landverraders.

  Wat die mijnheer van Denk in Nederland doet zou hij eens in zijn vaderland moeten proberen. Binnen de kortste keren zat hij in de gevangenis.


  Maak melding

 4. @Hans van den Broek, vergeet vooral niet de vernederingen die de eerste generatie Turken en Marokkanen hebben moeten ondergaan. De 3e generatie laat zich niet met zich sollen en eisen gelijke rechten. Je kent de verschrikkelijke verhalen van de Poolse arbeiders toch wel die voor 3 euro per uur de snelweg in Limburg moeten aanleggen ? Dat heeft de eerste generatie Marokkanen en Turkse gastarbeiders ook meegemaakt. De 3e generatie is geschoold en weet zich te redden. Zijn ook mondiger geworden en dit is tegen het zere been van de Nederlander die graag zijn misplaatste superioriteitsgevoel laat gelden.

  Ik ben geen moslim maar stem gewoon op DENK. Die partij geeft mij gewoon een goed gevoel.


  Maak melding

 5. Zoals na de aanslagen van 9/11 een wantrouwen is ontstaan jegens moslims, ten onrechte overigens want niet bewezen is dat de aanslagen door Moslims zijn gepleegd, zo zullen Nederlanders altijd een wantrouwen koesteren tegenover hen die zich aan het ontwikkelen zijn. In mijn vriendenkring zijn genoeg Marokkaanse en Turkse mensen die de Nederlandse taal beter praten dan menige Hollanders en toch worden zij weggezet als een gevaar voor de ned. waarden en normen. Triest volkje !
  Veel Hindoes stemmen op fascistische rechtse partijen als PVV en FVD. Als men vraagt waarom zij het doen dan is het antwoord ‘de angst voor de Islam’. Die angst wordt hen dan weer ingepraat door de fascisten van de BJP in India. De grooste moordenaars en extremisten in India zijn niet de Moslims maar de fundamentalisten van de BJP. De Hindoe terroristen die niet alleen Moslims maar ook Christenen vermoorden.


  Maak melding

 6. @ Humprey Vliegerszoon,
  Goed dat je het geheugen van Surinamers een beetje op
  frist !
  Ik vraag mij af of de mensen die zo afgeven op Turken wel ooit Turkeye hebben bezocht en de ontwikkelingen op elk gebied in dat land hebben gezien.Ford auto’s,Daf-onderdelen ,koelkasten alle soorten levensmiddelen en landbouwprodukten worden geproduceert en in Europa geconsumeerd !!De Turkse supermarkten zijn geen Surinaamse bakba-winkries en warung langs de wegen en blauwgrond ; gewoon klasse !! Alles te vinden wat o.a. een surinamer nodig heeft !!
  Liever op Denk stemmen dan op de “vrouwen-discrimineren-vrouwonvriendelijke blanke SGP(van Staay)
  en de CDA (denk aan de inquisitie die hun basis is geweest) !
  Maar ja, Surinamers gaan liever etnisch gebukt onder de “bakra basie” met hen samen heulen dan zich te bundelen
  zodat alle Surinamers ook gelijk behandeld worden ,ook op de werkvloer en sollicitaties !!
  Veel sterkte toegewenst aan “Ram Nathie” !!


  Maak melding

 7. @ Humprey Vliegerszoon: Vreselijk toch, die vernedering van de gastarbeiders. Ze hebben een aantal jaren gewerkt, inderdaad vaak onder slechte omstandigheden, maar toch beter dan van waar ze gekomen waren. Toen waren ze niet meer nodig en zouden ze eigenlijk terug naar huis moeten.

  Ach wat zielig zeiden de socialisten, we geven ze een Nederlands paspoort, we geven ze een WAO uitkering. De rest van hun leven deden ze niets meer en lieten ze al hun familie vrienden en bekenden overkomen naar Nederland.
  Hun kinderen trouwden met neven en nichten uit het land van herkomst en zo werden tienduizenden honderdduizenden.
  Ach ach ach, wat hebben die arme mensen geleden!

  Stem maar lekker op Denk, ik weet waarom je dat een goed gevoel geeft.

  De Turken hadden veel zwarte (en blanke) slaven in de Ottomaanse tijd. Weet je waarom er nu vrijwel geen zwarte Afrikanen in Turkije wonen? Die werden allemaal gecastreerd, daarom! Turken denken dat ze een superras zijn. Dat wilden ze niet laten besmetten met minderwaardig bloed. Het kastensysteem in India had hetzelfde doel.

  Denk daar maar eens over na. Je likt de verkeerde kont.


  Maak melding

 8. @ Hans van de Broek,
  Als aanhanger van BJP van Modi en ferfente aanbidder van Geertje is jou posting begrijpelijk !
  Neem maar een voorbeeld aan de posting van @Ghiseladoobe, dan leer je tenminste wat van !!
  Go leer geschiedenis nanga antropologie, fos-joe-opo-joe-bek!


  Maak melding

 9. Humprey Vliegerszoon

  De 3e generatie laat zich niet met zich sollen en eisen gelijke rechten.
  ====

  Je maakt grapje zeker……De 3de generatie Marokkanen maakt massaal hun school niet af, zit voor 90 procent in de uitkering en meer dan de helft heeft al een strafblad.

  Elke Aziaat die Nederland nu binnenkomt spreekt binnen 1 jaar beter Nederlands dat de Marokkanen die hier geboren zijn.En Aziaten zijn te trots om een uitkering aan te vragen. Daar hebben Marokkanen geen last van. Ze houden van wieg tot graf hun hand op,

  Marokkanen komen met duizenden illegaal West Europa binnen.en vormen ware plaag.vanwege drugshandel en straatroof.

  Nederland is beetje klaar met de Marokkanen.


  Maak melding

 10. Duidelijk is dat Hans van den Broek uit zijn nek lult. Niet de socialisten hebben de arbeiders naar Nederland toe gehaald. Neen knulletje, de VVD is de partij geweest die ter bescherming van de werkgevers op zoek was naar goedkope arbeidskrachten. De partij der farizeeërs heeft toen in landen rondom de Middellandse Zee speciale bureaus opgericht om arbeiders te rekruteren. Deze arbeiders mochten niet opgeleid zijn want anders zouden zij achter hun rechten komen o.a het recht om te staken. Neen, het moesten arbeiders zijn die niet konden denken n niet te veel vragen mochten stellen. Dat soort arbeiders waren van harte welkom in Nederland. De Marokkaan die Frans sprak of de Turk die Duits sprak werd niet geselecteerd en mocht thuis blijven.

  Waarom jij het nodig vindt om de Turken met de slavernij te assoneren ontgaat mij. Net alsof zij de enigen waren die zich aan slavernij schuldig maakten. De grooste slavendrijvers zijn de Hindoes want die maken nog steeds gebruikt van Dalits en Pandits als slaven. De Hindoes uit de lagere kaste dienen als slaven voor de Hindoes uit de hogere kaste. Modi is ook een slaaf want hij kuste de voeten van de Sheikh van Dubai 🙂

  Lik ik de verkeerde kont ? Komt dat in mijn gezicht you coolie dan krijg jij van mijn een kilo rund te eten.


  Maak melding

 11. Als iemand de capaciteit en liefde voor zijn / haar stad heeft, dan moet het hun gegund zijn. De oude partijen, vooral de PvdA heeft de Surinamers inde kou gelaten. Zij konden het AOW – gat allang hebben gedicht. Den Uyl heeft ons alleen gebruikt om de stemmen te vergaren. Veel wijsheid en succes toegewenst aan Ram. Hopelijk vergeet hij zijn beloftes niet om na te komen.


  Maak melding

 12. Als er 1 volk is die haast heeft om het leven voor hem te verwoesten dan zijn het de surinamers wel, waar ze ook mogen zijn!!
  Ze blijven de verkeerde keus te maken.
  Surinamers in Suriname zijn het grootste vb,Meer hoef ik niet te zeggen!


  Maak melding

 13. Proficiat Ram Nathie. In Denk zal je een podium krijgen om een krachtig geluid te laten horen voor met name de migranten groepen in Nederland. In PVDA, CDA en VVD wordt je als migrant gemuilkorfd. Je moet in deze traditionele partijen gaan denken in termen van het ” algemeen belang ” terwijl in Denk het belang van de migranten groepen centraal staat. De meerderheid van de mensen behorende tot een migranten groep hebben in Nederland een grote sociaal-economische achterstand. Met behulp van DENK kan het migranten geluid, dus ook de belangen van de Surinamers nog harder klinken in de Nederlandse politiek. Nathie, mijn morele steun heb je vanaf nu. Ik wens je veel succes toe.


  Maak melding

 14. eerst alle hindoes massaal naar pvda, waarom eigenlijk? ik dacht dat zij het beter zouden doen bij vvd gezien hun bezittingen en ondernemingen. maar goed, nu alle hindoes naar denk. wat verwachten wij? wat willen wij krijgen? wat is ons voordeel? want daarvoor stemmen de hindoes toch massaal op een partij, of doen wij allemaal dat tunnelvisie? en als hindoes zich binnen pvda bekocht voelen en naar denk gaan, zouden anderen vanuit pvda dan ook niet naar bijeen en sylvana simons gaan? dat is toch hetzelfde anders?


  Maak melding

 15. @Ghiseladoobe,

  Zeker getrouwd met een moslim (Pakistaan) en zich laten bekeren?

  De moslims in India zinnen zelfs nu nog op wraak om het feit dat ze na 800 jaar het te zeggen te hebben gehad in India het land en de bevolking weliswaar hebben gestolen – Pakistan, Afghanistan, Bangladesh waren alle Hindoe Koninkrijken die door de moslims werden aangevallen, bezet en de Hindoe bevolking vernederd en gedwongen zich te bekeren, maar niet te spreken over de gruwelijke moorden op Hindoes – maar de kern van het huidige India niet hebben weten te bekeren. Dit zit ze niet lekker. Pakistaanse leiders en hun leger hebben gezworen dat ze alles maar ook alles zullen doen om India in stukken te haknne en dat ze daarbij de 300 miljoen moslims van India zullen gebruiken (misbruiken). En dat doen ze ook volop.
  Het valt moeilijk moslims te vertrouwen omdat ze altijd een dubbele agenda hebben.


  Maak melding

 16. Hindoes zijn van oudsher overlopers, dat moet u toch wel weten Dre ? Wie liep in 1975 over naar Arron waardoor de onafhankelijkheid een feit werd ? Hindori liep over. In 2012 liep ene mevrouw van de VHP ook over waardoor Bouterse langer voor het zeggen had. Dat deze club van Hindoes steun zoeken bij een Islamitische Partij bevestigt weer eens dat de Hindoes de grootste misdadigers zijn geweest.


  Maak melding

 17. @B. Waqoof,

  Zeker aan de drank ? De zoveelste Hindoe uit de laagste klasse die zich geen houding weet aan te nemen en alleen maar leugens vertelt. Ja jouw soort Hindoe heeft er een handje van om aan geschiedvervalsing te doen. Waarom zouden moslims erop uit zijn om een vies en smerig land als India in te lijven ? De Hindoes vertrekken massaal uit India om in landen als Dubai en Kuwait en Abu Dhabi te gaan werken. In Dubai is het Hindi de 2e gesproken taal. Waarom verlaten deze Hindoes en masse hun Heilstaat India ? Juist ja daar tellen zij niet mee en is hun leven niets meer waard dan dat van een aap of rat. Zo worden ze ook behandeld door de BJP. Veel van de Hindoes hebben zich bekeerd tot de Islam en of het Christendom tot afgrijzen van de Hindoe terroristen.
  Ik als Hindoe vertrouw geen Hindoe maar andere bevolkingsgroepen vertrouw ik wel. Hindoe voelt zich superieur. Trouwens Waqoof waarom zou een Hindoe en velen met hem zich aansluiten bij DENK ?
  Het waren de Moslims en Sikhs die het opnamen om tegen e Britten te vechten. De Hindoes lieten zich liever als slaaf door de Britten behandelen.

  Waqoof je wel toch wel door wie Suriname onafhankelijk is geworden.Waarom geven Hindoes dan de Creolen daarvan de schuld ?


  Maak melding

 18. @Hari Ohm,

  Je kunt ook stellen dat Hindoes als individu hun keuzes mogen maken i.t.t. tot vele andere groeperingen.

  Het is erg jammer dat veel Hindoes voor wat geld en wat hulp van de padre’s kiezen en hun voorouders die bloed, zweet en tranen hebben gelaten voor de verdediging van hun godsdienst en cultuur, zo makkelijk verraden.

  Wat je bij ex-Hindoes ziet is vaak dit: toen ze nog Hindoe waren, gedroegen ze zich als een grijze kleine muis. Zodra ze christen of moslim worden, krijgen ze ineens (gesteund door hun nieuwe fanatieke broeders) een hele grote mond en worden ze ontzettend actief op religieus gebied. Maar welke keus hebben ze? Ze moeten hun prijs (van omkoping) waar maken, want waar moeten ze anders heen?


  Maak melding

 19. @Ghiseladoobe: Waarom zouden moslims erop uit zijn om een vies en smerig land als India in te lijven ?

  Tsja, ik denk omdat ze ontzettend vies en smerig zijn in hun denken en aspiraties.
  Weet jij dat India vies en smerig is geworden met de komst van de moslims? Daarvoor was het land een paradijs waar een ieder zich wilde vestigen en was het eeuwenlang de rijkste en meest vooruitstrevende land van de wereld. India alleen genereerde 25-33 % van de wereld BNP.
  Iedereen uit Azië die door de moslims werd vervolgd vluchtte naar India. Denk bijv. aan de oude Perzen, de Parsi’s.
  Blijkbaar ben je erg beïnvloed door de Pakistaanse schoolboeken, want daar leren ze dat de Pakistaanse geschiedenis begint in de 8e eeuw, met de invallen van de moslims en dat de Pakistani afstammelingen zijn van Arabische prinsen. Over geschiedvervalsing gesproken!


  Maak melding

 20. @HariOhm,

  Je kunt ook stellen dat Hindoes als individu hun keuzes mogen maken i.t.t. tot vele andere groeperingen.

  Het is erg jammer dat veel Hindoes voor wat geld en voor wat hulp van de bekeerders kiezen voor bekering en hun voorouders die bloed, zweet en tranen hebben gelaten voor de verdediging van hun godsdienst en cultuur, zo makkelijk verraden.

  Wat je bij voormalige Hindoes ziet is vaak dit: toen ze nog Hindoe waren, gedroegen ze zich als een grijze kleine muis. Zodra ze christen of moslim worden, krijgen ze ineens (gesteund door hun nieuwe fanatieke broeders) een hele grote mond en worden ze ontzettend actief op religieus gebied. Maar welke keus hebben ze? Ze moeten hun prijs (van omkoping) waar maken, want waar moeten ze anders heen?


  Maak melding

 21. Beste heer Ram Nathie en andere leden van DENK:

  Van harte proficiat.
  Ik begrijp al die negatieve commentaar niet, en juist onze Surinamers roepen hier het hardst.

  Denk komt heel ver, denk zegt en doet wat alle gekleurden in Nederland willen. Denk spreekt de waarheid,

  En ja, inderdaad, in Nederland ben je je leven niet zeker bij bepaalde gestoorde mensen binnen de ziekenhuizen. Het is waar dat mensen niet gelijkwaardig worden behandeld door alle ziekenhuizen, specialisten.

  De rechtspraak is in Nederlands eveneens Nederland is eveneens met aanzien des persoon. De blanken laten zicht graag omhoog naaien binnen de rechtspraak. Alles gebeurt met vriendjes politiek.

  Ikzelf moet niets van deze wezens hebben. De blanken verspreiden zich als een parasiet rond de wereld opzoek naar kwetsbare groepen en kinderen, DIT IS OVERAL IN DE WERELD GAANDE!. Zelfs kinderen van 2 en 5 jaar worden door deze blanke natie sexueel misbruikt tot de dood erop volgt.

  Asielzoekers in Nederland:
  Voor jongemannen vluchtelingen worden slachtoffers van de blanken. Die arme mensen die op de vlucht zijn en opzoek naar veiligheid, wha wha wha…..deze, ja juist deze groepen mannen worden misbruikt door de blanke parasiet.

  Ach, het zit ze in hun bloed: misbruik maken van kwetsbare groepen zit in hun. Kijk maar naar de advocaatgeneraal in Den Haag, kijk maar naar Demmink. Vergeet niet dat Opstelten en Teeven met opzet aller eraan hebben gedaan om Demmink uit de gevangenis te houden. En Rutte, deze klootzak weet alles maar niemand doet wat.

  Het is een jaloers volk, ziek en enkel gericht om zich omhoog te laten naaien.

  Het was in Nederland de normaalste zaak van de wereld om je dochtertje of je zoontje van 11 jaar aan de hoog geplaatste uit te lenen. En zo kreeg de hele familie een goede positie binnen een bedrijf ( bron mijn blanke buurvrouw die door haar trauma aan alcolhol is verslaafd geraakt.

  Dus mensen, pas op voor deze witte parasiet !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.