Kawinaband PASSION steelt de show met ‘Urban Kawina’

1
Kawinaband PASSION steelt de show met 'Urban Kawina'

DEN HAAG, 2 feb – De Haagse kawinaband PASSION is met hun nieuwe en zelfbedachte ‘Urban Kawina’ style een geheel eigen weg ingeslagen. De 17-koppige band, met Marchiano (The Voice of Holland) als een van de voorzangers, mixed kawina met diverse andere muziekstijlen op een geheel eigen wijze. De manier van spelen is hierdoor vrij uniek. Bij PASSION komt alles aan bod: urbannummers, merengue, zouk, bachata, socca, chutney en Nederlandstalig. Zodra de band zijn plaats inneemt en zijn klanken ten gehore brengt behoort stilstaan simpelweg niet meer tot de opties.

PASSION bestaat inmiddels al drie jaar en timmert hard aan de weg. De unieke en opzwepende mix van muziekgenres heeft de band geen windeieren gelegd. Het gezelschap was het afgelopen jaar op een aantal grote muziekfestivals en feesten te bewonderen, zoals Het Kwaku festival, Gay Pride, Zsa Zsa Su, Zomercarnaval pre-party, KASSAV’ live en BakkaNa. De shows waren een groot succes en ook dit jaar zal de band op verschillende podia te vinden zijn.

De liefde en passie voor muziek, met een bijbehorende missie, is wat de groep bijeen heeft gebracht en bijeenhoudt. “PASSION staat voor passie voor muziek. Vanuit die gedachte is onze muziekformatie opgericht. Onze passie voor muziek vertaalt zich naar onze missie: ervoor zorgen dat Urban Kawina brede bekendheid krijgt. Deze missie krijgt invulling door onze opzwepende nummers, die ervoor zorgen dat uw gasten niet stil kunnen blijven staan tijdens onze live shows!” aldus de heren van PASSION.

Op dit moment werkt de band ook aan nieuw eigen materiaal. PASSION is dus absoluut een band om scherp in de gaten te houden! Kijk voor meer informatie over PASSION op urbankawina.nl of bel vandaag nog naar 010-2151770 voor boekingen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.