Thierry Baudet ontmoette Amerikaanse racist Jared Taylor

26
Thierry Baudet ontmoette Amerikaanse racist Jared Taylor

De Nederlandse politicus Thierry Baudet, die maandag nog werd uitgeroepen tot ‘politicus van het jaar’, heeft op 12 oktober een vijf uur durende ontmoeting gehad met de Amerikaanse racist Jared Taylor. Dat meldt De Correspondent. De 66-jarige Taylor is een uitgesproken racist die o.a. beweert dat ‘het zwarte ras’ de laagste intelligentie heeft.

Taylor waarschuwt al tientallen jaren lang dat ‘het blanke ras’ door ‘rassenmenging’ aan het uitsterven is. Ook beweert hij dat ‘het zwarte ras’ de laagste intelligentie heeft, waardoor volgens hem zwarten er overal een puinhoop van maken. Verder stelt hij dat Joden “extreem handig zijn in het exploiteren van onze zwakte”.

Volgens de Dagelijkse Standaard is het niet de eerste keer dat Baudet van Forum voor Democratie, door zijn eigen acties in verband wordt gebracht met overduidelijke racisten. ‘Wat dat betreft is er wel degelijk sprake van een patroon’ schrijft de site.


26 REACTIES

 1. Te bedenken dat deze Baudet duidelijk Indo bloed heeft. Had Adolf ook niet Joooods bloed?
  Je hebt echt niks aan die dogla’s. Ook Wilders heeft Indo bloed.


  Maak melding

 2. Er komt een samenwerking tussen PVV en Baudet !!!
  Surinamers (bruin,koffie-melk,zwart) auw ka in blanda !!
  Uiteraard met steun van de Surinaamse redi-musu’s !!


  Maak melding

 3. Een ontmoeting zegt nog helemaal niks !

  Mark Rutte ontmoet toch ook Orban van Hongarije. Lijkt me ook geen fijne kerel. Kurz (FPO) wordt de nieuwe leider van Oostenrijk. Een club die voorkomt uit de nazi tijdperk.
  Bouterse die aan de haal met zijn moslim vrienden. Laten dat nu mensen zijn die geen vrijheid van godsdienst kennen en vrouwen gesluierd achter de geraniums zetten.


  Maak melding

 4. Breaking news: dief dodelijk geraakt aan de Coccobiaweg !!
  Proficiaat benadeelde !! Soet dem panja !!! Geen gratis voeding,radio, tv,telefoon,ventilator in sterren-kamer van Santo-Boma ten laste van de belastingbetaler !!
  Opgeruimd staat netjes!!!; laten zijn nabestaanden/erfgenamen betalen voor alle kosten van de begrafenis !!!
  @ slachtoffer van roofoverval” je wens is in vervulling gegaan !!


  Maak melding

 5. @ “Ester van Duijn”: bej werkelijk de ester uit de bijbel of “een ekster die in de duinen woont, en aast op alles wat glimt !!Waarschijnlijk ben je jaloers op Bouta ,hij is jou voor geweest in de Moslim wereld !!
  Ken je de geschiedinis van Europa met “incest huwelijken bij koningshuizen en de adel ?? En de Inquisitie waarbij Joden werden verdreven o.a. uit Spanje en Portugal en werden op-
  gevangen door Moslims in Noord-afrika en ook in Brazilie en Suriname,het land van de voorvaderen van Bouta.??


  Maak melding

 6. Een ieder die er anders uitziet is zwart voor deze man, dus met andere woorden: de allochtonen zijn niet slim.

  Als deze man zijn bloed een keer laat onderzoeken zal hij versteld van raken van waar zijn roots eigenlijk vandaan komt.

  Zieke geesten hebben deze mensen die op deze prachtige aarde wonen. Helaas zal het nooit verdwijnen.


  Maak melding

 7. @henkmolenaar2016: Baudet is gevaar voor huidige politieke orde.

  Nee, Baudet is een gevaarlijk kereltje dat speelt met zgn hogere Nederlandse cultuur. Welke hogere Nederlandse cultuur? Sinterklaas? Nee, wat Baudet probeert te doen is rassenvermenging voorkomen. Maar rassenvermenging is nu juist een kenmerk van de Nederlandse cultuur. Er is geen autochtone Nederlander te vinden wiens voorouder niet genaaid heeft met (of verkracht is door) een Fransman, Spanjaard, Viking, Duitser, Italiaan, Pool, Amerikaan, Canadees, noem maar op.
  Wat Baudet probeert te zeggen is dat het blanke christendom superieur is en beschermd moet worden en moet overheersen in Nederland. Hij is een van de leden van de revival van het christendom in Europa, verpakt z’n boodschap heel goed (beschermen van tradities), maar breekt zelf die traditie (rassen- en cultuurvermenging).
  Dat is dus Baudetje in a nut shell.


  Maak melding

 8. Baudet heeft duidelijk ook niet-Nederlandse gelaatstrekken. Het zijn vaak deze mensen die graag voor blank willen doorgaan en zich geroepen voelen om te schoppen tegen alles wat niet blank is. Om maar erbij te mogen horen.
  Weer zo’n loser die de wereld in ellende zou kunnen storten als hij genoeg stemmen krijgt.


  Maak melding

 9. De Correspondent zet de aanval in op Thierry Baudet: ‘Hij is een racist!’

  Het vervelende is: ze hebben wel degelijk een punt. Thierry wordt te vaak gezien met onfrisse lieden.

  Thierry Baudet moet het vandaag maar weer ontgelden. De Correspondent heeft een lang artikel gepubliceerd over de Forum voor Democratie-leider, waarin hij hoegenaamd ontmaskerd wordt.

  De mensen in de minderheid zijn geen vreemdeling in Nederland/Jeruzalem dat zonder deze de partij blijft groeien. Politiek gezien heeft hij schijt met de tegenstanders wat zij van hem vinden.

  Zolang hij geen stomme uitspraken doet als Geert Wilders
  kan je die man onmogelijk gaan betitelen als te zijn een racist.

  Ik beschouwd dit als een propaganda stunt en niks anders. Er wordt op een zeer ordinaire wijze politiek bedreven met de minderheid.

  Men moet oppassen met krantenberichten of TV nieuws van de NOS. men verdraait de feiten.


  Maak melding

 10. De “linkse kerk” in Nederland is bang voor deze Baudet.
  Hij is iemand die tegengas geeft aan de “linkse politieke elite uit de randstad”. Daarom proberen ze hem keer op keer in een verkeerd daglicht te stellen. Maar heel veel mensen zien in Baudet iemand die het vastgeroeste politieke klimaat gaat losmaken. Zijn tegenstanders, de politiek correcte wegkijkers, zullen hem steeds weer proberen te bestempelen als racist. Maar Baudet is geen wegkijker, geen racist, maar iemand die het beestje bij zijn naam durft te noemen en dat zijn zijn tegenstanders niet meer gewend. Dus zou ik zeggen: “Wen er maar aan”.


  Maak melding

 11. Niet alleen de linkse kerk, GrietjeBie, maar het hele politieke kartel in Den Haag met voorop onze nationale gladjanus Mark Rutte, wat er slecht tegen kan met de waarheid gekonfronteerd te worden, en geen middel onbetuigt laat met pogingen tot politieke liquidatie


  Maak melding

 12. Tjaaa,

  enkele sukkels zijn blind voor de standpunten van de

  ULTRA RECHTSE politicus, die TEGEN RAS-

  VERMENGING IS !

  Zowel Wilders als Baudet zijn ZUIVERE RACISTEN die IN NET PAK, bezig zijn, met het propageren van Racisme en Fascisme !

  SRANANMAN MUS FU OPO DENG AI !!!!!!!!!!


  Maak melding

 13. Mensen die niet verder kijken of denken hebben vaak bewondering of in ieder geval waardering voor populisten zoals Baudet. Problemen aankaarten is een ding maar ze oplossen daar gaat het om. En….gemakkelijke oplossingen zoals dit soort lieden propageren die zijn er niet. de Winter was in België ook zo een. En in de wereld zijn er meer van dat soort voorbeelden. Wanneer ze zelf aan de macht zijn maken zij er een potje van. Lieden als Baudet en Wilders zijn gewiekste politici die weten welke sentimenten er spelen en dat buiten ze uit. Alsof alle problemen in Nederland worden opgelost wanneer de “cultuur” zuiver blijft. Welke cultuur? Alsof de problemen zijn opgelost als de moslims uit Nederland vertrekken? Natuurlijk is het in geen van beide gevallen aan de orde. Dat weten de populistische politici ook wel. Maar ze verwerven aldus invloed en macht. Het is aan de kiezers om wakker te worden. Ik trap in ieder geval niet in dat goedkope geschreeuw en gekrijs. In Suriname hebben we ook gezien dat mooie kreten niet leiden tot goed beleid: “neks no fout”, “mik’ ding go dok”, “opa Vene puru yu pyjama”, “kruistocht tegen corruptie”, “u hoeft niet van mij te houden, ik houd wel van u” etc, etc. Het bekt goed, maar de realiteit is complexer dan stupide kretologie…en daar loopt deze Baudet van over en met hem zijn aanhangers


  Maak melding

 14. Bouterse die aan de haal met zijn moslim vrienden. Laten dat nu mensen zijn die geen vrijheid van godsdienst kennen en vrouwen gesluierd achter de geraniums zetten, aldus onze nationale denktank mw. Ester van Duijn. Hoe dom moet je nu zijn om met dit soort onzin aan te komen kakken mw. Van Duijn ? In Nederland is de TK voorzitter een moslima van Marokkaanse afkomst. Zakenvrouw 2015 en 2016 was een Moslima van Marokkaanse (met hoofddoek !) afkomst, de meeste vrouwelijke advocaten in Nederland hebben een moslim achtergrond en zo kan ik nog wel doorgaan mw. Van Duijn. Wat u doet is racisme en discriminatie goedpraten door naar onjuiste feiten te wijzen. In Birma waren moslimvrouwen vermoord en verkracht. Daarover zwijgt u. Dat deed mw. Eva Braun 80 jaar geleden ook. Schaamt u zich niet ?


  Maak melding

 15. Ach, Zie je niet dat Thierry Baudet Surinaamse voorouders heeft. Zijn uitstraling verraad hem want die tjoerie is duidelijk op zijn lippen te lezen. Maar ik mag hem vanwege die Surinaamse emoties die hij met geleerde woorden probeert te verbergen.


  Maak melding

 16. iemand ontmoeten beteken niet automatisch dat je de gedachtegoed van zo’n een persoon goedkeurt. anders zouden alle bewakers van gevangenissen en politiemensen slecht en racist zijn want ze ontmoeten dagelijks racisten extremisten en criminelen in hun leven. …
  juist als politici moet je deze signalen niet negeren maar kijken wat de motieven en doelstellingen van deze figuren zijn.
  in nederland werd wilders ook genegeerd met allerlei verwijtingen MAAR PVV is in grootte wel de tweede politieke partij van nederland. altijd in dialoog gaan en met het vergaren kennis een positieve draai in het leven geven.


  Maak melding

 17. @W.Whom,
  Gelukkig waren de oorspronkelijke Joden en Jezus ook,niet van Germaanse afkomst maar lichtbruine/getinte mensen uit het Midden Oosten (uit landen van de “3-wijzen” uit het Midden Oosten). Volgens Wilders en Baudet , dus allochtonen zoals Maxima !!


  Maak melding

 18. Mensen zijn niet gelijk, maar wel GELIJKWAARDIG. Laten we ophouden voortdurend politiek correct te willen zijn.
  Ik, als Bakra, jammer er ook niet voortdurend over dat Aziaten intelligenter zijn dan blanke Europeanen.
  Boxers en Rottweilers verschillen van elkaar : hondenrassen kunnen wel verschillend zijn, maar mensenrassen niet ……….. ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.