InselAir hervat route tussen Curaçao en Suriname

4
Verkoop Insel Air vliegtickets stopgezet in Suriname

Vanaf morgen, maandag 18 december, hervat InselAir de route tussen Curaçao en Suriname. Dat hebben zowel de maatschappij als de Surinaamse luchtvaartautoriteit (CASAS) afgelopen weekend bevestigd. De eerste vlucht vertrek maandag om 14.15u vanaf Curaçao en landt om 17.45u (lokale tijd) in Suriname.

Volgens luchtvaartnieuws.nl wilde InselAir al eerder de vluchten naar Suriname hervatten, maar moest de start uitstellen omdat het nog niet over de benodigde toestemming beschikte. De maatschappij onderhield eerder al een lijndienst van Curaçao naar Paramaribo, maar moest de route vorig jaar vanwege financiele problemen staken aldus de nieuwssite.

Eerder had een Surinaamse topfunctionaris Transport op het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie aangegeven dat Insel Air eerst haar schulden in Suriname moet vereffenen. Pas dan kon worden gesproken over een eventueel herstel van de vliegverbinding met Suriname.


4 REACTIES

 1. Insel Air heeft sterke troeven.De passagiers zijn van Curacau.SLM kan gedwongen worden te stoppen met vluchten naar Curacau. Hopen dat met diplomatie I.A hun schulden aan Su benadeelden uitbetaald.


  Maak melding

 2. Insel Air is in t verleden onbetrouwbaar gebleken. Zij hebben dus veel in SU goed te maken. Ze doen goed aan om alvast de benadeelden uit te betalen, dan hebben ze een stap in de goede richting gezet.


  Maak melding

 3. Op Curacao zag ik mensen op een open zwaaiende brug staan en genieten van het unieke van de brug.
  Ga na lange tijd naar Leonsberg en de steiger daar bestaat niet meer.Ook daar is het verdwijn act toegepast.Nog iets minder te vertellen voor onze gidsen.Over een aantal jaren zullen ze volstaan met één zin:”Sur was een kolonie van Nederland”.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.