Huldiging jeugdige damkampioenen in Suriname

2
Huldiging jeugdige damkampioenen in Suriname

Bij de Nationale Jeugd damkampioenschappen 2017 van de Dambond in Suriname, eerder dit jaar, werd Quincy Ngawikromo uit Nickerie ‘Nationaal Jeugd damkampioen 2017’. Bij de U17 meisjes in dezelfde klasse werd Ishika Ragho, eveneens uit Nickerie, kampioen. Als blijk van waardering kregen beide jeugdige dammers uit handen van VHP- voorzitter Chan Santokhi een oorkonde en geschenken voor hun prestaties en ter stimulering om hogere Nationale en Internationale prestaties te boeken. De oorkonde en geschenk van Quincy Ngawikromo werden ontvangen door zijn vader, omdat Quincy moest afreizen naar Paramaribo om te schaken.

Bekijk ook:

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.