dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoLezing over darmproblemen en Ayurveda in Suriname

Lezing over darmproblemen en Ayurveda in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Drs. Etienne Premdani, Ayurveda arts heeft tijdens een lezing in het gebouw van SHTTC aan de Gravenberchstraat benadrukt hoe belangrijk een gezonde levensstijl is en hoe dit binnen de Ayurveda wordt verwezenlijkt. Hij benadrukte dat darmproblemen, met name het Prikkel Darm Syndroom (PDS) en AMA (bio film van de darmen), over de hele wereld dus ook in Suriname een probleem schijnt te zijn.

Ayurveda is een traditionele geneeswijze inheems aan het Indiase subcontinent. Het heeft de afgelopen periode populariteit vergaard vanwege de antwoorden die het blijkt te hebben op deze aandoeningen. Premdani is opgegroeid in Moengo (Marowijne) en is op 15 jarige leeftijd vertrokken naar Nederland. Na zijn studie afgerond te hebben heeft hij een Ayurvedische poli opgezet. Op uitnodiging van het OHM Nari team hield hij eind vorige maand zijn lezing.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. bhaai en ram singh onze legendes op de waterkant; Niet te veel massala vreten. En geen Surinaamse site, jouw comfort zone maken! e blere djang djang..


  Maak melding
 2. Probleem ligt hem meestal in een verstoorde darmflora of een parasiet. Onderstaande zaken spelen ook een rol.

  Glutenintolerantie
  Voedselallergieën
  Een tarwe-allergie
  Zetmeelintolerantie
  Lactose-intolerantie
  Bepaalde voedingsmiddelen
  Overgewicht
  Vermoeidheid
  Klachten die ontstaan na een antibioticumkuur

  Verschillende factoren dus. Er is geen remedie voor Pds. Je zal dus moeten expirimenteren. Ayurveda kan helpen maar is ook geen garantie. Pepermuntolie capsules helpen ook goed en waarschijnlijk goedkoper dan Ayurveda therapie.


  Maak melding
 3. Mensen als je ziek bent ga naar de dokter.
  Ayurveda is een tijdelijke verhelping, voor eventjes,het gaat je kwalen ziekten en aandoeningen niet verhelpen!Aan de buitenkant lijk je gezond maar daar binnen is alles aan het rotten.
  Daarom dat ik pleit voor donaties aan onze ziekenhuizen in de vorm van medicijnen ,specialisten en medisch apparatuur die
  bij aandoeningen en ziekten een diagnose kunnen doen.
  @Kashuma
  Ook jou soort kan dezelfde aandoeningen hebben en ze zijn geen hindoestaan!Of je bent gewoon een grapjas hier of iemand die leuk wil overkomen.


  Maak melding
 4. @Koos.

  Precies. PDS is een verzamelnaam en iedereen die wel deskundig is weet dat er daarom geen simpele oplossing is. Vaak hangt het samen met een beschadigde darmwand. In de apotheek en drogist kun je dan ook genoeg middeltjes kopen die dat verlichten maar niet verhelpen.
  Omdat het artikel verder niets zinvols vermeld vermoed ik dat zijn aanpak daar ook op berust. Alleen is dat middeltje uit de drogist slechts 5 € en zijn consult vele male duurder.

  Bij iedereen die wondermiddeltjes verkoop moet je gezond verstand actief worden. Jammer genoeg zit daar het grootste gezondheidsprobleem.


  Maak melding
 5. Wat u zegt is onjuist. Wellicht kan niet iedere Ayurvedische arts een ziekte genezen, maar in mijn familie was iemand met sarcoidose afgeschreven door de doktoren/specialisten in NL. Dankzij een Indiase Ayurvedische arts geheel van de ziekte afgekomen! U bent natuurlijk vrij om te geloven wat u wilt, maar ik ben het om deze reden niet met u eens.


  Maak melding
 6. @CMD

  Bij de meeste patienten met sarcoidose verdwijnen de klachten vanzelf na 2 a 3 jaar. Ook is de achterliggende oorzaak vaak moeilijk te achterhalen.
  Kortom het voorbeeld dat jij aanhaalt bewijst totaal niets.

  Ook ontbreek in je verhaal wat de behandeling dan wel was en staat daarmee de weg open voor elke oplichter om te zeggen dat hij dezelfde behandeling kan geven.

  Voordat je wer reageert is het raadzaam eerst eens meer onderzoek te doen en feiten te kennen en verstrekken. Nu lijkt het een goedkoop en leeg reclame praatje van iemand die njang wil maken.


  Maak melding
 7. Het hele Hindoeïsme gedoe, ayurveda, Krishna, etc. verzinsels zijn oude bullshit theorieën die kant noch wal raken zoals dit ook het geval is met alle godsdienstige helingstheorieën. Het zijn de domme schapen die nog in dit soort onzin geloven. Denk na, niemand kan toveren met woorden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES