Workshop DNA: ‘Effecten klimaatverandering op Suriname’

8
Workshop DNA: 'Effecten klimaatverandering op Suriname'

Voorzitter Jennifer Geerlings Simons(r) van De Nationale Assemblee vrijdag bij de opening van de workshop ‘Effecten klimaatverandering op Suriname’. Klimaatverandering heeft invloed op alle economische- en sociale sectoren en niveaus van de Surinaamse samenleving. Met de workshop wil het parlement zich laten informeren over de stand van zaken ten aanzien van klimaatverandering en de mogelijke consequenties daarvan voor verschillende sectoren.


8 REACTIES

 1. Ai boi, jenever Simons, de matraisse van Desi en Abraham) bespreekt klimaat. Jenever, het zijn je eigen criminele veroordeelde partijleden die vergunning geven voor kaalslag van de bossen voor een spionage laptop van China. Hij zijn jou bende leden die alles vergiftigen met kwik en ook vergunning verstrekken die leidt tot overbevissing. Jenever (matraisse van Desi etc), jij bent voorzitter een grote moorddadige criminele bende in het parlement. Heb je dat niet door?


  Maak melding

 2. Beste mevrouw Simons
  Ben heel blij dat het onder u aandacht komt, klimaatverandering.
  Begrijp ik het goed dat u wat gaat doen aan die goudzoekers in het oerwoud, en goudwinning Newton enz.
  Onze dank hiervoor.


  Maak melding

 3. Jenever dat komt toch uit Schiedam Holland, en dat is maar gelukkig ook.
  Veronderstel dat het uit de Surinaamse rivieren zou komen, met al dat kwik er in ook het drinkwater, kwik breekt niet meer af dus heeft u een probleem van hier naar Tokio, het ergste is, dat u zich er nu pas druk om maakt, dat is het paard achter de wagen spannen


  Maak melding

 4. Nog even mevr.Simons
  Bedoeld u wij gaan uitleggen dat het niet zo erg is met het klimaat, ik vroeg me toch af wat bedoeld u met een Workshop.
  Is dat de mensen voor de gek houden.


  Maak melding

 5. Wat hebben al die oerdomme paarse paria’s hieraan. Openlijk en bloot heeft deze meest corrupt vervloekt misdadige regering haar paars bittere vruchten geoogst, vol mega schuldenlasten en verkoop van grote delen maagdelijk bos in het verschiet. Sinds 1980 lijden mens en natuur van de meest vervloekte moordenaar en criminele drugsmaffia paarse roversbende van het land. In principe is deze zoon des duivels de ware vernietiger van land en volk. moorden, stelen, bedriegen, bedreigen, onrecht is anno 2017 de paarse cultuur onder de vele oerdomme ndpers. Oma nanga opa taki, elke ndper is een vervloekte aanhangers van de grootse vervloekte moordenaar, ddb en zij met hun allen zijn de oorzaak van het geestelijk en moreel verval. Wat zijn de ndp gelovigen oerdomme religieuze stommelingen om misjiesosoduvai en StefAnus Meyje te volgen en te geloven. StefAnus e tjies alla deng dong ndp gelovigen foe gi eng tienden per maand, terwijl deng pina no ka. Ndpers zijn de oerdomste mensen van het gehele land en verdienen vermoordt te worden door de moordenaar ddb en paarse maffia. Wo ka.


  Maak melding

 6. Stop eerst het vernietigen van onze oerwoud
  Het kappen van onze bomen in onze mooie natuur. Onze mooie amazone gaat naar de knoppen. Workshop ik hoop dat jullie hier wat aan hebben. Ben benieuwd wat er over deze workshop op papier staat. Zou het niet beter zijn de wereld natuur fondsen in te schakelen voor scholing. Let wel scholing en.niet om geld bedelen omdat het om een fonds gaat.


  Maak melding

 7. Niemand boeit het, het klimaat.
  Alleen gaat het hier over de politiek, dat geef niet maar net zo belangrijk is het klimaat en daar hoor je hier weinig over.
  Vecht de Politiek uit straks bij de verkiezingen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.